25. avenija

25. avenija

Napici

  • 1

    Komad(a)

  • Jeftino

    Cena

  • Jednostavno

    Težina pripreme

  • Vreme pripreme

Sastojci

  • 60 g kocki leda
  • 40 g svežih jagoda
  • 3 kašičice džema od crvene ribizle
  • 20 ml Cointreau® likera
  • 50 ml soka od brusnice ili soka od brusnice i maline
  • 1 prstohvat belog bibera
  • 9 svežih listića nane

Priprema

Operite jagode i uklonite peteljke. Kockice leda, jagode, džem od crvene ribizle, Cointreau® liker, sok od brusnice, biber i tri listića nane stavite u blender. Blendirajte 15 sekundi na 1. brzini.

Sipajte koktel kroz cediljku u čašu sa kockama leda.

Sameljite 6 listića nane u mini mlinu koristeći 5 pulseva pri 2. brzini i pospite koktel preostalim listićima.

Saveti: Tokom leta možete da zamenite 40 g jagoda sa 20 g crvene ribizle i 30 g svežih jagoda.

Tefal proizvodi koji su neophodni za pripremu recepta