77 recepata
Rasporedite piletinu u posudu za pečenje i dodajte polovinu crnog luka, peršuna i paradajza. Pospite limunovim sokom i maslinovim uljem. Pripremajte na pari 10 minuta sa predjelom i dezertom. Za to vreme pomešajte pire od paradajza sa belim lukom i t ...
Kruške rasporedite u šolje. Proključajte vodu sa medom i zatim dodajte crveno vino, štapić vanile, karanfilić, cimet i kriške narandže. Sipajte smesu u šolje sa kruškama, ali izvadite komadiće karanfilića i štapić vanile. Zatvorite šolje poklopcima. ...
Pomešajte kukuruzno brašno sa 100 ml vode i dodajte vino. Pomešajte šafran sa 50 ml tople vode. Isecite jagnjeću plećku u kocke veličine oko 30 g. Oljuštite i isecite đumbir i crni luk. Oljuštite i sameljite beli luk. Isecite konzervirani limun na če ...
Izvadite tronožac i korpu. Rastopite maslac u otvorenoj posudi. Dodajte mleko i pustite da proključa na visokoj temperaturi. Umešajte pirinač i šećer. Ponovo pustite da mleko proključa uz povremeno mešanje. Smanjite vatru tako da mleko sve vreme klju ...
Zagrejte rernu na 200 °C. U posudu umutite jaja mikserom sve dok ne postanu penasta. Dodajte brašno, mleko i so. Mutite sve dok smesa ne postane glatka. Pažljivo dodajte sir špatulom. Na srednjoj temperaturi otopite maslac u tiganju Ingenio srednje v ...
Oljuštite krompir i skuvajte ga u posoljenog proključaloj vodi. Ocedite i izgnječite temeljno. Pomešajte sir, peršun, isečeno tvrdo kuvano jaje, so, biber i oraščić. Oblikujte u rolnice veličine 2 x 5 cm. Umutite jedno jaje sa 1 kašikom ulja, solju i ...
U Tefal dubokom tiganju prečnika 20 cm zagrejte maslinovo ulje i blago dinstajte mleveni beli i crni luk oko 3 minuta sve dok ne omekšaju. Dodajte paradajz, tucane ljute papričice i origano. Paradajz izgnječite poleđinom kašike. Prekrijte i krčkajt ...
Da biste napravili ulje od belog luka, limuna i žalfije, zagrevajte ulje u tiganju srednje veličine sa nelepljivom oblogom, na slaboj vatri. Dodajte beli luk i pržite oko 30 sekundi ili dok ne pusti aromu. Skinite sa vatre. Dodajte žalfiju, koru lim ...
Istopite belu čokoladu sa proključalom vodom i postepeno dodajte mleko. Pustite da se čokolada sporo topi i blago je mešajte. Sipajte mešavinu u blender, dodajte jabuku i krušku i miksirajte 25 sekundi na 1. brzini. Sipajte mešavinu u čašu. Sameljite ...
Pomešajte ulje, sirće, so, biber i beli luk. Dodajte tikvice, crvenu papriku i crni luk. Protresite sastojke da biste ih obložili smesom. Izaberite program „Manual Mode“ i pritisnite „OK“. Nanesite malu količinu ulja za pečenje na ploče za pripremu ...
Zagrejte ulje u tiganju i pržite svinjske medaljone sa obe strane dok ne potamne. Premažite ih senfom i stavite u porcelansku, keramičku ili plastičnu činiju otpornu na toplotu. Dodajte pavlaku. Okružite trakama povrća i postavite činiju u korpu za k ...
Umešajte brašno, šećer, prašak za pecivo i so. Umutite jaja i dodajte ih mešavini sa brašnom zajedno sa jogurtom. Dodajte ekstrakt kafe. 2/3 svake šolje ispunite testom. Prekrijte poklopcima. Kuvajte na pari 10 minuta. Za to vreme pripremite glazuru. ...
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Dobijte odgovore na pitanja.
Naši savetnici su vam na usluzi.