TEFAL Blender PERFECTMIX COOK BL83SD30

Blender PERFECTMIX COOK BL83SD30 Neverovatna raznovrsnost toplih i hladnih priprema na dohvat ruke – lako do ukusnih i zdravih obroka

Otkrijte neverovatnu raznovrsnost mogućnosti sa Tefal Perfectmix Cook: blendirajte hladne pripreme kao što su smoothie, šejk i dezerti; kuvajte i blendirajte kompote, kremaste supe; kuvajte supe sa rezancima i sa komadićima; ili pripremajte na pari ribu, povrće ili plodove mora za zdrave obroke...sve uz nekoliko klikova preko intuitivnog ekrana na dodir. Sa snagom visokih performansi i praktičnim automatskim programima, ovaj veoma brz blender omogućava širok izbor toplih i hladnih priprema.

Oznaka: BL83SD30

Više od blendera

Od ledeno hladnih svežih smoothie napitaka do osvežavajućih supa i variva, Perfectmix Cook vam stavlja neverovatnu raznovrsnost na dohvat ruke.

Ovaj višenamenski blender sa opcijom kuvanja nudi blendiranje pri velikim brzinama i još više za tople, hladne, čvrste i tečne pripreme - sve na samo nekoliko klikova.

Otkrijte 10 automatskih toplih i hladnih peograma, kao i funkciju kuvanja na pari sa posebnom korpom koja pretvara vaš blender u aparat za kuvanje na pari - idealan za hranljive namirnice ribu, povrće, sveže morske plodove i više od toga.

Kada je kuvanje gotovo, čišćenje je veoma jednostavno zahvaljujući demontažnim oštricama i jedinstvenoj funkciji dubinskog čišćenja koja ubija 99.99%* bakterija za savršenu higijenu i potpuni spokoj.

Sa tehnologijom Powelix oštrica visokih performansi i 30% većom brzinom** kao i intuitivnim panelom sa ekranom na dodir, ne postoji granica onoga što možete da pripremite.

Osnovno
 • 10 automatskih programa

  Priprema niza toplih i hladnih recepata u samo 2 klika, zahvaljujući 4 programa za hladne pripreme (smoothie, milkšejk, desert, mrvljeni led) i 6 za tople (kompot, krem čorba, supa sa komadićima, mešanje, biljno mleko, vruć sos).

 • Snažne performanse

  Otkrijte blendiranje pri visokoj temperaturi sa motorom snage 1400W i ekskluzivnim Powelix oštricama za neverovatne performanse do 30% brže*. *U poređenju sa Tefal BL2B/BL2C blenderom

 • Jednostavno održavanje

  Demontažne oštrice olakšavaju čišćenje, kao i funkcija dubinskog čišćenja koja ubija 99.99% bakterija* bez potrebe za tečnošću za pranje sudova. *Test sproveden u nezavisnoj laboratoriji

 • Zdravo kuvanje na pari 

  Korpa za kuvanje na pari pretvara posudu u aparat za kuvanje na pari velikog kapaciteta – idealan za pripremu zdrave ribe i povrća, svežih morskih plodova, čak i jaja pripremljenih do savršenstva.

 • Vrhunski dizajn

  Izrađen od vrhunskih materijala, uključujući veoma kvalitetnu staklenu posudu, završnu obradu od metala i elegantan panel sa ekranom na dodir za intuitivnu upotrebu.

 • Sistem hlađenja 

  Integrisani sistem hlađenja vazduha osigurava optimalnu trajnost motora tokom vremena.

 • Mogućnost popravke u periodu od 10 godina 

  Dizajniran za jednostavnu popravku, po niskim cenama i uz brzu isporuku rezervnih delova u period od 10 godina i duže, zahvaljujući više od 6500 servisnih centara širom sveta.

Recepti
Karakteristike
Blades Technology Powelix blades = 30% faster  
Materijal posude Staklo  
Demontažni noževi    
Broj sečiva 6  
Dosing cup    
Funkcija lomljenja leda    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aplikacija više nije kompatibilna sa verzijom Android 4.4.4 ili starijim verzijama zbog pojačanih mjera zaštite podataka.

Ako je moguće, preporučujemo vam da ažurirate svoj uređaj na noviju Android verziju ili da upotrijebite drugi kompatibilan uređaj.

Ažuriranja ne samo da će vam omogućiti da uz nove funkcije i kompatibilnost sa najnovijom tehnologijom uživate u poboljšanom iskustvu, već će vas i zaštititi od mogućih sigurnosnih propusta koji su popravljeni u najnovijim verzijama.
Poklopac uvek treba da bude postavljen dok aparat radi.
Da biste dodali sastojke tokom miksiranja, sklonite poklopac otvora i ubacite namirnice kroz otvor na poklopcu.
Možete da pravite drobljeni led ili zamrznuta pića pomoću Pulse funkcije.
Za najbolje rezultate, hranu isecite u kockice od najviše 2 do 3 cm pre blendiranja.
Ne, posudu nemojte stavljati u mikrotalasnu rernu.
Pre prvog korišćenja, preporučujemo da operete sve dodatke blendera u toplom vodom i deterdžentom, vodeći računa da se ne isečete, jer su noževi veoma oštri. Nije neophodno čistiti kućište blendera pre upotrebe.
Seckalicu možete da koristite za seckanje peršuna, crnog i belog luka, hleba, orašastih plodova itd.
Koristite funkciju „Pulse” u intervalima od po 2 sekunde, najduže 3 minuta.
Zaustavite blender i ostavite ga u stanju pripravnosti 15 minuta pre ponovnog pokretanja.
Aparat možda nije na ravnoj, stabilnoj površini ili aparat nije stabilan.
Ima previše sastojaka u blenderu. Smanjite količinu sastojaka.
Ako niste uklonili vibracije, obratite se ovlašćenom servisu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.