TEFAL XL INTENSE

XL INTENSE Izuzetno otporna nelepljiva obloga

Tefal XL Force tiganj za palačinke vam daje sve najbolje od kuvanja kod kuće, nudeći dugotrajne performanse i poseban oblik koji je idealan za vazdušaste i ukusne palačinke, ispečene do savršenstva. Iskusite praktičnost izuzetno otporne nelepljive obloge koja obezbeđuje impresivnu izdržljivost i jednostavno održavanje, sa naprednom THERMO-SIGNAL™ tehnologijom, za savršene rezultate – sve u XL formatu koji je dovoljan za celu porodicu, svakoga dana i za svaki ukusan obrok.

Tefal XL Force

Tefal XL Force tiganj za palačinke vam daje sve najbolje od kuvanja kod kuće, nudeći dugotrajne performanse i poseban oblik koji je idealan za vazdušaste i ukusne palačinke, ispečene do savršenstva.

Iskusite praktičnost izuzetno otporne nelepljive obloge koja obezbeđuje impresivnu izdržljivost i jednostavno održavanje, sa naprednom THERMO-SIGNAL™ tehnologijom, za savršene rezultate – sve u XL formatu koji je dovoljan za celu porodicu, svakoga dana i za svaki ukusan obrok.

   

Osnovno
 • Dugotrajna nelepljiva obloga

  Osmišljena da podnosi svakodnevne pripreme zahvaljujući veoma kompaktnim primarnim slojevima, ova obloga ostaje nelepljiva i do dva puta duže u odnosu na standardnu Tefalovu oblogu.

 • Bezbedna nelepljiva obloga

  Kao deo naše posvećenosti zdravom kuvanju uz beskompromisne standard bezbednosti, sve naše nelepljive obloge su bez PFOA, olova i kadmijuma – za vaš potpuni spokoj. Strože kontrole od onih koje su propisane regulativama za kontakt sa namirnicama. Bez PFOA u skladu sa važećim regulativama.Bez olova i kadmijuma (bez Pb bez Cd) znači da nema dodavanja Pb i Cd u oblogu i da nisu detektovani pri testiranjima obavljenim u eksternim laboratorijama).

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™ tehnologija pokazuje idealnu temperaturu za početak kuvanja i garantuje savršenu teksturu, boju i ukus za savršene obroke svakoga dana.

 • Difuzijska baza

  Zahvaljujući difuzionoj bazi, toplota se distribuira kroz tiganj za odlične i ravnomerne rezultate.

 • Zakovana drška

  Zakovani dizajn drške i robustnost obezbeđuju poboljšanu bezbednost i trajnost tokom vremena.

 • Mogućnost upotrebe na svim izvorima toplote uključujući i indukciju

  Mogućnost upotrebe na svim izvorima toplote, uključujući indukciju (plin, elektrika, keramika, indukcija).

 • Proizvedeno u Francuskoj

  Dizajniran i proizveden u Francuskoj, uz vrhunsku obradu i stručnost. 

 • Energetski efikasno kuvanje

  Napredna Thermo-Signal™ tehnologija signalizira tačnu početnu temperaturu, za savršenu pripremu, osiguravajući da se ne gubi energija usled predugog zagrevanja posuđa.

 • Ekološko kuvanje

  TEFAL posuđe vam omogućava da kuvate bez dodavanja masnoća. To je dobro i za vaše zdravlje i za životnu sredinu. Smanjenje upotrebe životinjskih proteina je ključno za smanjenje našeg uticaja na životnu sredinu. Ovo se odnosi na mlečne proizvode kao što je puter.

 • Ušteda energije na ringlama

  Tokom kuvanja, koristite posuđe koje odgovara ringlama, tako da je cela ringla prekrivena dnom posuđa, za efikasnije kuvanje svakoga dana.

Recepti
Karakteristike
Materijal ALUMINIJUM  
Izvor toplote Gas, električni šporet, keramika, halogena ploča  
Mogućnost pripreme u rerni Do 175°C  
Može da se pere u mašini za sudove DA  
Unutrašnja obloga/završna obrada Nelepljiva  
Boja unutrašnje obloge Crna  
Thermo-Spot (indikator temperature) YES  
Spoljašnja obloga/završna obrada Nelepljiva  
Kljun za sipanje DA  
Tip ručki Fiksirane  
Unutršnja obloga TITANIUM 2X  
Uputstva i priručnik