Tefal UltraCompact Health Grill Classic

UltraCompact Health Grill Classic Kompaktan gril za jednostavno odlaganje
  • 2 položaja kuvanja za kompletno iskustvo grilovanja i savršene rezultate.
  • Pripremajte sveže obroke zahvaljujući demontažnoj posudi za sokove.

UC600 Classic, smart grilovanje tokom cele godine!

UC600 Classic čini grilovanje jednostavnim! 2 položaja kuvanja (gril i roštilj) omogućavaju vam da pripremate raznovrsnu hranu i svako jelo učinite nezaboravnim! Ugrađena posuda za sokove olakšava oticanje masnoća radi zdravije pripreme hrane. Nelepljive ploče od livenog aluminujuma ne zahtevaju ulje ili druge masnoće tokom pripreme hrane.

Pripremite bilo koju hranu, ne postoji ništa što ne možete da uradite!

  • Jednostavno korišćenje: indikator lampica vam pokazuje kada treba da započnete pripremu hrane. Podesite temperaturu pomoću termostata.
  • Jednostavno odlaganje: može da se odloži u vertikalnom položaju. Uklapa se u svaku kuhinju!
  • Jednostavno čišćenje: demontažne ploče sa nelepljivom oblogom i posuda za sokove mogu da se peru u mašini za pranje sudova.
  • 2000 W, brzo pripremite vrhunski obrok.
Osnovno
  • Nelepljiva obloga Tefal®

  • Demontažna fioka za sokove

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre čišćenja roštilja sačekajte oko 45 minuta da se uređaj ohladi. Da biste uklonili krupnije ostatke hrane sa ploča ili sa bočnih delova, preporučujemo da upotrebite drvenu ili plastičnu lopaticu. Da biste očistili gril i komponente grila, koristite krpu nakvašenu toplom vodom. Nemojte potapati gril u vodu. Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje ili sredstva koja sadrže alkohol ili benzin jer mogu da oštete uređaj.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.