Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Vreme pripreme
Vreme pripreme
Oljuštite i iseckajte beli i crni luk. Operite pečurke, odvojte drške i tanko ih iseckajte. Ugrejte ulje od repice u Tefal tiganju.
Sačekajte da Thermo-Signal™ postane crven. Ovo označava pravu temperaturu za početak pripreme.
Propržite beli i crni luk na niskoj temperaturi 5 minuta. Dodajte kinou i dobro promešajte. Rastopite kocku bujona u 45cl tople vode i sipajte u tiganj.
Ostavite da se kuva 20 minuta na niskoj temperaturi. Dodajte pečurke i kuvajte dok potpuno ne upiju bujon, oko 15 minut. Začinite po svom ukus. Dodajte parmezan i peršun.
Prijatno!
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Dobijte odgovore na pitanja.
Naši savetnici su vam na usluzi.