Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Ugrejte šećer u prahu i vodu u TEFAL tiganju sa nelepljivom oblogom. Sačekajte da karamel postane braon (ne mešajte), sklonite sa vatre, dodajte puter, promešajte i dodajte pavlaku. Ostavite da se ohladi.
U tanjir sipajte mleko. U činiji umutite jaje. Koristite brioš koji je star nekoliko dana. Isecite ga na kriške debljine 1cm. Umočite svaku krišku prvo u mleko pa u umućeno jaje.
Zagrejte Tefal tiganj sa nelepljivom oblogom i sačekajte da Thermo - signal postane crven. To znači da je postignuta savršena temperatura za početak pripreme.
Zagrejte malo ulja i pržite brioš po nekoliko minuta sa svake strane. Parčići će biti hrskavi spolja, a mekani iznutra. Stavite brioš na tanjir i sipajte odozgo karamel.
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Dobijte odgovore na pitanja.
Naši savetnici su vam na usluzi.