Povrće u „kantri“ stilu

Povrće u „kantri“ stilu

Prilozi

  • 4

    Broj osoba

  • Jeftino

    Cena

  • Veoma jednostavno

    Težina pripreme

  • Vreme pripreme

  • Vreme pripreme

Sastojci

  • 1 krompir
  • 2 šargarepe
  • 2 tikvice
  • 100 g zamrznutog graška
  • 750 ml ključale vode
  • So.

Priprema

Oljuštite krompir i šargarepe.

Isecite šargarepe i tikvice na komade debljine 5 mm.

Isecite krompir na kocke debljine 2,5 cm.

Povrće postavite u korpu i promešajte. Začinite.

Stavite tronožac u osnovu aparata za kuvanje na pari i dodajte 750 ml ključale vode.

Podesite 2. nivo pritiska.

Zatvorite poklopac i aktivirajte pun pritisak.

Kuvajte 4 minuta.

Programator pritiska podesite na otpuštanje pare ili stavite aparat pod mlaz hladne vode.

Tefal proizvodi koji su neophodni za pripremu recepta