Brioš francuski tost sa kokosom i ananasom

Brioš francuski tost sa kokosom i ananasom

Desert

  • 4

    Broj osoba

  • Pristupačno

    Cena

  • Jednostavno

    Težina pripreme

  • Vreme pripreme

  • Vreme pripreme

Sastojci

  • 4 kriške brioša debljine 2 cm
  • 2 jaja
  • 40 cl kokosovog mleka
  • ½ ananasa
  • 25 g šećera
  • 2 x 30 g putera
  • Šećer u prahu ili kokos za ukras

Priprema

Ogulite ananas i uklonite srž. Isecite na 8 porcija. Otopite 30 gr putera i dodajte šećer. U tome propržite ananas.

Umutite jaja i kokosovo mleko. Potopite kriške brioša u toj smesi.

Istopite preostali puter u tiganju. Propržite brioš s obe strane dok ne dobije zlatnožutu boju.

Servirajte brioš sa kriškama karamelizovanog ananasa na vrhu.

Ukrasite sa šećerom u prahu ili kokosom.