Innovation-Bandeau-934x198_SR.jpg

Stvoreni smo za inovacije

Ubeđeni smo da je ključ uspeha u inovacijama.

U Tefalu primenjujemo svoje znanje iz oblasti tehnologije, ergonomije, svakodnevnog korišćenja proizvoda i navika potrošača kako bismo saznali vaše potrebe i osmislili nova rešenja, proizvode i usluge koji će unaprediti vaš svakodnevni život.

Znamo da možemo da vam ponudimo inovacije koje će potpuno izmeniti vaš život ako osluškujemo vaše potrebe.

Šta to znači Tefal „inovacija“?

Naš tim za istraživanje i razvoj neprestano je u toku sa najnovijim tehnologijama i očekivanjima kupaca.

U potrazi za inovacijama, neprekidno istražujemo nova polja koja nadilaze osnovne kućne aparate. Mi smo okrenuti budućnosti. Neprekidno razmenjujemo iskustva sa univerzitetima i pratimo njihova istraživanja u posebnim oblastima, kao što je proces kuvanja i blisko sarađujemo sa najboljim kuvarima na svetu poput Džejmija Olivera, koji nam pomaže da osmislimo najkvalitetnije posuđe i aparate koje svako može da koristi.

Istražite naš portal za posebne inovacije i informišite se o našim najvećim inovacijama ovde!

 

ActiFry

Inovativnost za vaše zdravlje

Ideja prženja domaćeg pomfrita sa vrlo malom količinom ulja već dugo je aktuelna. Međutim, uspeli smo da pristupimo ovom izazovu iz nove perspektive, sarađujući sa francuskim univerzitetima koji su stručnjaci za proces kuvanja. Ova nova saznanja su nam pomogla da shvatimo ulogu ulja u kuvanju i koji su preduslovi za savršen pomfrit,  hrskav spolja, a mekan iznutra.

Kada smo razvili i usavršili ovaj proces, odlučili  smo da ga primenimo na  kuhinjske aparate. Nakon pet generacija prototipova i nebrojenih organoleptičkih ispitivanja, dostigli smo željeni kvalitet i rezultate.
 

Tako je rođen ActiFry. Sada želimo da i vi krenete našim kulinarskim stopama.

 

Pogledajte snimak

 
 

Freemove

Otkrijte bežičnu peglu za nesputanu slobodu pokreta!

Agilna pegla Freemove u potpunosti je bežična. Vrlo praktična baza se postavlja na dasku za peglanje, povezuje se sa izvorom napajanja i napaja peglu.
Neprekidno punjenje: peglu kratko odložite na bazu da biste je napunili (kao kada peglu sa kablom postavite na stopu).
Ergonomična baza: Baza je prilagođena vodoravnim pokretima pegle. Deo koji je otporan na udarce  pomaže pegli da zauzme pravi položaj na bazi.

Pogledajte snimak

Thermo-Spot®

Otkrijte tajnu savršenog kuvanja uz Thermo-Spot®!

Da li ste znali da je tajna savršenog kuvanja u tome da na pravilan način zagrejete tiganj pre kuvanja? Baš kao što pre pečenje zagrevate rernu, isto tako treba da zagrejete tiganj da biste postigli najbolje rezultate prženja. 

 

Thermo-spot® je indikator toplote koji vam pomaže da bezbedno pripremite savršeni obrok za najdraže.

Kako Thermo-spot® funkcioniše? Potpuno jednostavno. U tiganju se nalazi indikator koji pocrveni kada se dostigne idealna temperatura prženja.
Thermo-Spot® je jasno vidljiv pre zagrevanja. Kako se podiže temperatura, tako se menja i boja indikatora. Kada tiganj dostigne idealnu temperaturu, indikator Thermo-Spot® poprimi postojanu crvenu boju i tako vam pokazuje da je postignuta idealna temperatura za spremanje jela.
Thermo-Spot® postoji   na  većini Tefal tiganja, tiganja za dinstanje  i električnih aparata poput aparata za kuvanje  (na primer, električni roštilj  ili grilovi).

Uživajte u čitavom procesu kuvanja, od početka do kraja!

Pogledajte snimak

 

Smart tehnologija

Tefal je uveo Smart Technology™ kako bi peglanje učinio zanimljivim  i omogućio vam da uvek postignete savršene rezultate peglanja. Zahvaljujući novoj funkciji generatora pare, pritiskom jednog tastera dobijate idealnu kombinaciju temperature i pare za lako i brzo peglanje.

Peglanje je sada bezbedno i lako i bez suvišnih podešavanja, jer ova tehnologija garantuje sjajan učinak.  

Sjajna kombinacija jednim pritiskom na taster


Neverovatno jednostavna za korišćenje, ova pegla omogućava optimalne kombinacije, podešavanja temperature i pare  samo jednim pritiskom na taster.
Linija intuitivnih i inovativnih proizvoda

Tefal nudi raznovrsne generatore pare koji izlaze u susret svim vašim potrebama. Oni nude savršenu kombinaciju jednostavne i automatske kontrole. Bez obzira na to da li ste stručnjak ili ne, Tefal peglanje približava svima!

Dobro je znati

3 koraka do savršeno ispeglane odeće:
 

  • Pokvasite  i omekšajte tkaninu radi lakšeg peglanja
  • Vruća grejna ploča osušiće vlakna i učiniti ih glatkim
  • Ne pakujte odeću odmah nakon peglanja, jer će se tako stvoriti nabori!
  • Da li ste spremni da zakoračite u novo doba peglanja?
Da li ste spremni da zakoračite u novo doba peglanja?
Uživajte u svim prednostima smart tehnologije uz naše generatore pare.

Pogledajte snimak