TEFAL PURE TEX APARAT ZA VERTIKALNO PEGLANJE DT9531

PURE TEX APARAT ZA VERTIKALNO PEGLANJE DT9531 Prvi 4-u-1 aparat za vertikalno peglanje koji pegla i osvežava sve tkanine

Tefal PURE TEX je 4 u 1 aparat za vertikalno peglanje jednostavan za upotrebu, koji dezinfikuje, pegla, čisti i upija mirise sa svih tkanina. Ovaj inovativni, prvi takav aparat je opremljen veoma intuitivnim i ekskluzivnim multi–pad sistemom, uz pomoć kog sa lakoćom dezinfikuje, pegla, čisti i upija mirise sa svih tkanina. Potpuno prirodna snaga pare ubija do 99.9% virusa i bakterija*, a ovaj veoma brzi aparat je spreman za rad za samo 25 sekundi.

Oznaka: DT9531E0

The Tefal PURE TEX Aparat za vertikalno peglanje

Sa svojim inovativnim i pametnim karakteristikama, Tefal PURE TEX aparat za vertikalno peglanje je dizajniran da olakša svakodnevnu negu tkanina u vašem domu.

Ovaj aparat za vertikalno peglanje, dezinfikuje, pegla, čisti i raspršuje parfem, sa veoma intuitivnim multi-pad sistemom vam stavlja na dohvat ruke 4 jednostavne funkcije u 1 aparatu.

Dezinfikuje: higijena i svežina su tu sa lakoćim, uz pomoć snage pare koja dezinfikuje i smanjuje mirise, ubija 99.9% virusa, bakterija i mikroba*.

Pegla: zahvaljujući jedinstvenoj monotemp kontrol tehnologiji koja zagreva grejnu ploču sa jedinstvenom temperaturom, 1700W snage, kontinuiranim ispustom pare do 30g/min i ekskluzivnim dodatnim udarom pare do 90g/min, PURE TEX uklanja nabore efikasnim vertikalnim pokretima, bez potrebe za daskom za peglanje.

Čišćenje: dodatak koji uklanja dlake, prašinu i vlakna od tkanina, čak i sa tkanina koje se teško peru.

Raspršuje parfem: kroz MonParfum dodatak, uživajte u omiljenom mirisu kod kuće.

Sve to u veoma brzom aparatu za vertikalno peglanje, koji je spreman za upotrebu za 25 sekundi i obezbeđuje odlične rezultate na svim tkaninama.    

Osnovno
 • Ekskluzivni sistem zamenjivih nastavaka

  Naš ekskluzivni multi-pad sistem omogućava jednostavnu zamenu nastavaka, zahvaljujući ekskluzivnom magnetu.  Nastavci se mogu menjati za različite funkcije i duži životni vek. Jednostavan za ručno pranje i odlaganje – za inovativnu negu koja ne može biti jednostavnija.

 • Snaga pare koja dezinfikuje

  Intenzivna snaga pare koja dezinfikuje i ubija do 99.9% virusa, bakterija i mikroba*. Uklanja neprijatne mirise, alergene i grinje za savršenu higijenu kod kuće.

 • Prirodna para 

  Osvežava i dezinfikuje zahvaljujući prirodnoj pari, bez hemikalija, za zdraviji dom.

 • Efikasno peglanje

  Izgledajte najbolje moguće zahvaljujući grejnoj tehnologiji: bez kondenzacije, odeća je odmah spremna za nošenje. U kombinaciji sa monotemp control tehnologijom: bez podešavanja temperature, pegla i najosetljivije tkanine poput svile, bez rizika od progorevanja ili usijavanja

 • Snažna para

  Udar pare do 90g/min za uporne nabore ili deblje tkanine. Sa 2 nivoa pare dostiže i do 30g/min kontinuiranog ispusta ili koristite minimalni nivo za lagane tkanine koje se lako peglaju.

 • Uklanja dlake, vlakna od tkanina i prašinu

  Pametan, dvostrani nastavak čisti sve tkanine, čak i najkomplikovanije i one koje je nemoguće oprati, sa jednom stranom za uklanjanje dlaka i vlakna od tkanina i sa drugom stranom koja otklanja sitnu prašinu iz tkanina.  

 • Difuzija vašeg omiljenog parfema

  Uz MonParfum osetite senzaciju omiljenog parfema u kuči, stavljanjem par kapi na aparat, montiranjem MonParfum nastavka i otpuštanjem pare.

 • Peglajte čak i one materijale koji se ne peglaju 

  Nastavak za paru štiti najdelikatnije tkanine, kako biste mogli da uživate u 100% prirodnom efektu dezinfekcije parom, na svim tkaninama.

 • Spreman za upotrebu u trenu 

  Spreman za upotrebu za samo 25 sekundi, za brzo i efikasno peglanje u svakodnevnoj žurbi.  

 • Za sve kućne tkanine

  Zahvaljujući inovativnim nastavcima: dezinfikuje, pegla, čisti i raspršuje miris na svim kućnim tkaninama: garderobi, kaputima, presvlakama, jastucima, zavesama, ćebadima, dečjoj garderobi i slično.

 • Bez potrebe za daskom za peglanje 

  Zahvaljujući revolucionarnom dizajnu u jednom vertikalnom pokretu, ispeglajte bez potrebe za daskom za peglanje.

 • Automatsko isključivanje

  Za bezbednije korišćenje, aparat se isključuje nakon nekoliko minuta neupotrebe.

Karakteristike
PERFORMANSE PARE & SNAGE
Glava za paru Ceramic Soleplate  
Čišćenje    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kontrolisanje pare na ručki    
Automatsko isključivanje Yes  
Taster za uključivanje/isključivanje Pritiskanje rukom  
Rezervoar za vodu Demontažni  
Indikator kada je para spremna    
Prostor za odlaganje kabla Čičak traka  
Type of garment steamers Handheld  
Prostor za odlaganje dodataka Integrated  
Steam on demand    
Temperature setting No setting needed  
Heated soleplate    
Usage Vertical  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Nivo vode u rezervoaru je prenizak ==> Isključite aparat iz struje i napunite rezervoar.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite taster za paru nekoliko sekundi da biste pripremili pumpu.
Demontažni rezervoar nije pravilno umetnut ==> Proverite da li je rezervoar pravilno stavljen u proizvod.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Rezervoar za vodu nije pravilno umetnut ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Proverite da li je ventil zatvoren i da li je rezervoar pravilno umetnut u proizvod.
U aparatu ima kamenca, pogledajte odeljak „Uklanjanje kamenca“ u uputstvu.
Taster „Para“ je u položaju „Stalna para“. Pritisnite jednom da biste otključali funkciju.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte da koristite aparat. Da biste izbegli opasnost, odnesite ga na popravku u ovlašćeni servisni centar.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.