TEFAL ACESS STEAM FORCE DT8230E1

ACESS STEAM FORCE DT8230E1 Najsnažniji aparat za vertikalno peglanje za negu svih tkanina*

Tefal Access Steam Force aparat za vertikalno peglanje je 2-u-1 rešenje za svu garderobu i kućni tekstil. Uređaj koji je jednostavan za upotrebu nudi pouzdano peglanje, dezinfekciju i čišćenje – sve u praktičnom formatu. Otkrijte ceo paket: Intenzivna snaga pare vam pomaže da izgledate najbolje moguće u trenu, dok nova četka od mikrofibera istovremeno uklanja prašinu i dezinfikuje - savršena za upotrebu u celom domu; kaputi, dušeci, sofe i još toga!   

Oznaka: DT8230E1

Tefal Access Steam Force aparat za vertikalno peglanje

Rešenja za kućni tekstil i garderobu: Tefal Access Steam Force aparat za vertikalno peglanje je dizajniran za sav kućni tekstil, na lak način i u praktičnom formatu.

Impresivna snaga od 2000W, kontinuirani ispust pare od 30g/min i dodatni udar pare od 90g/min – ovaj višenamenski aparat pegla, dezinfikuje i čisti, sa širokim spektrom poboljšanih karakteristika.

Zahvaljujući brzom zagrevanju od 25 sekundi i tehnologiji zagrevanja grejne ploče, možete ispraviti nabore na vašoj garderobi i odmah je nositi.

Četka od mikrofibera je prava zvezda čišćenja, nudi sve što vam je potrebno za uklanjanje prašine sa kaputa, dušeka, sofa i još mnogo toga.

Prirodna snaga pare dezinfikuje, za zdravije kućno okruženje bez upotrebe deterdženta i hemikalija.

Bezbedan i efikasan na svim tkaninama, otkrijte aparat praktičnog formata, jednostavan za upotrebu.

*Iz Tefala

Osnovno
 • Snažna para

  2000W snage, do 30g/min kontinuiranog ispusta pare i novi, ekskluzivni udar pare 90g/min – sve u aparatu praktičnog formata.

 • Dodatak od mikrofibera za prašinu

  Dodatna četka od mikrofibera uklanja prašinu sa svih vrsta garderobe i kućnog tekstila za potpuno novo iskustvo prolećnog čišćenja koje uklanja prašinu i dezinfikuje – u jednom koraku!

 • Spreman u trenu 

  Vaš aparat za vertikalno peglanje je spreman kada vam je potreban. Veoma brzo zagrevanje za 25 sekundi je sve što vam je potrebno da započnete, za brzo peglanje i savršen završni dodir.

 • Para koja dezinfikuje 

  Intenzivna snaga pare koja ubija do 99.99% bakterija, virusa i klica*, za bezbedniju negu odeće i zdravije kućno okruženje. *Eskterni testovi sprovedeni u nezavisnim laboratorijama, primenjujući aparat na pamučnoj tkanini i polako peglajući napred i nazad 3 puta

 • Potpuno prirodna para

  Sve što vam je potrebno da ispravite nabore, dezinfikujete i očistite, sa prirodnom snagom pare i bez deterdženta ili hemikalija.

 • Odmah spremna garderoba

  Nova tehnologija grejanja ploče vam omogućava veoma kvalitetno peglanje parom koje ostavlja garderobu prijatno suvom i spremnom za nošenje odmah nakon peglanja

 • Bezbedna za sve tkanine 

  Smart Temp tehnologija vam omogućava da ispeglate i dezinfikujete čak i najosetljivije tkanine i materijale – koje se peglaju ili koje se ne peglaju – bez rizika od usijavanja ili pregorevanja

 • Jednostavna upotreba

  Demontažni rezervoar od 190ml za savršenu autonomiju rada od 10 minuta, kabl dugačak 2.6m, funkcija automatskog isključivanja i dva nivoa podešavanja pare putem veoma intuitivnih kontrola. 

Karakteristike
PERFORMANSE PARE & SNAGE
Snaga 2000  W
Ispust pare up to 30  g/min
Glava za paru Ceramic Soleplate  
Vreme zagrevanja 25  s
Čišćenje    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Dužina priključnog kabla 2.6  m
Podešavanje pare 2  
Kontrolisanje pare na ručki    
Kapacitet rezervoara za vodu 200  ml
Automatsko isključivanje Yes  
Taster za uključivanje/isključivanje Pritiskanje rukom  
Rezervoar za vodu Demontažni  
Autonomija 10  min
Indikator kada je para spremna    
Prostor za odlaganje kabla Čičak traka  
Type of garment steamers Handheld  
OSTALE KARAKTERISTIKE
Boje Hazy  
Kills bacterias 99.99  
99.99  
Steam on demand    
Temperature setting No setting needed  
Heated soleplate    
Usage Vertical  
Broj podešavanja 2  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Nivo vode u rezervoaru je prenizak ==> Isključite aparat iz struje i napunite rezervoar.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite taster za paru nekoliko sekundi da biste pripremili pumpu.
Demontažni rezervoar nije pravilno umetnut ==> Proverite da li je rezervoar pravilno stavljen u proizvod.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Rezervoar za vodu nije pravilno umetnut ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Proverite da li je ventil zatvoren i da li je rezervoar pravilno umetnut u proizvod.
U aparatu ima kamenca, pogledajte odeljak „Uklanjanje kamenca“ u uputstvu.
Taster „Para“ je u položaju „Stalna para“. Pritisnite jednom da biste otključali funkciju.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte da koristite aparat. Da biste izbegli opasnost, odnesite ga na popravku u ovlašćeni servisni centar.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.