TEFAL ACCESS STEAM FORCE DT8270E1

ACCESS STEAM FORCE DT8270E1 Najsnažniji aparat za vertikalno peglanje za negu svih tkanina*

Tefal Access Steam Force aparat za vertikalno peglanje je 2-u-1 rešenje za svu garderobu i kućni tekstil. Uređaj koji je jednostavan za upotrebu nudi pouzdano peglanje, dezinfekciju i čišćenje – sve u praktičnom formatu. Otkrijte ceo paket: Intenzivna snaga pare vam pomaže da izgledate najbolje moguće u trenu, dok nova četka od mikrofibera istovremeno uklanja prašinu i dezinfikuje - savršena za upotrebu u celom domu; kaputi, dušeci, sofe i još toga!   

Oznaka: DT8270E1

Tefal Access Steam Force aparat za vertikalno peglanje

Rešenja za kućni tekstil i garderobu: Tefal Access Steam Force aparat za vertikalno peglanje je dizajniran za sav kućni tekstil, na lak način i u praktičnom formatu.

Impresivna snaga od 2000W, kontinuirani ispust pare od 30g/min i dodatni udar pare od 90g/min – ovaj višenamenski aparat pegla, dezinfikuje i čisti, sa širokim spektrom poboljšanih karakteristika.

Zahvaljujući brzom zagrevanju od 25 sekundi i tehnologiji zagrevanja grejne ploče, možete ispraviti nabore na vašoj garderobi i odmah je nositi.

Četka od mikrofibera je prava zvezda čišćenja, nudi sve što vam je potrebno za uklanjanje prašine sa kaputa, dušeka, sofa i još mnogo toga.

Prirodna snaga pare dezinfikuje, za zdravije kućno okruženje bez upotrebe deterdženta i hemikalija.

Bezbedan i efikasan na svim tkaninama, otkrijte aparat praktičnog formata, jednostavan za upotrebu.

*Iz Tefala

Osnovno
 • Snažna para

  2000W snage, do 30g/min kontinuiranog ispusta pare i novi, ekskluzivni udar pare 90g/min – sve u aparatu praktičnog formata.

 • Dodatak od mikrofibera za prašinu

  Dodatna četka od mikrofibera uklanja prašinu sa svih  vrsta garderobe i kućnog tekstila za potpuno novo iskustvo prolećnog čišćenja koje uklanja prašinu i dezinfikuje – u jednom koraku!

 • Spreman u trenu 

  Vaš aparat za vertikalno peglanje je spreman kada vam je potreban. Veoma brzo zagrevanje za 25 sekundi je sve što vam je potrebno da započnete, za brzo peglanje i savršen završni dodir.

 • Para koja dezinfikuje 

  Intenzivna snaga pare koja ubija do 99.99% bakterija, virusa i klica*, za bezbedniju negu odeće i zdravije kućno okruženje. *Eskterni testovi sprovedeni u nezavisnim laboratorijama, primenjujući aparat na pamučnoj tkanini i polako peglajući napred i nazad 3 puta

 • Potpuno prirodna para

  Sve što vam je potrebno da ispravite nabore, dezinfikujete i očistite, sa prirodnom snagom pare i bez deterdženta ili hemikalija.

 • Odmah spremna garderoba

  Nova tehnologija grejanja ploče vam omogućava veoma kvalitetno peglanje parom koje ostavlja garderobu prijatno suvom i spremnom za nošenje odmah nakon peglanja.

 • Bezbedna za sve tkanine 

  Smart Temp tehnologija vam omogućava da ispeglate i dezinfikujete čak i najosetljivije tkanine i materijale – koje se peglaju ili koje se ne peglaju – bez rizika od usijavanja ili pregorevanja

 • Jednostavna upotreba

  Demontažni rezervoar od 190ml za savršenu autonomiju rada od 10 minuta, kabl dugačak 2.6m, funkcija automatskog isključivanja i dva nivoa podešavanja pare putem veoma intuitivnih kontrola.  

Karakteristike
PERFORMANSE PARE & SNAGE
Snaga 2000  W
Ispust pare up to 30  g/min
Glava za paru Ceramic Soleplate  
Vreme zagrevanja 25  s
Čišćenje    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Dužina priključnog kabla 2.6  m
Podešavanje pare 2  
Kontrolisanje pare na ručki    
Kapacitet rezervoara za vodu 200  ml
Automatsko isključivanje Yes  
Taster za uključivanje/isključivanje Pritiskanje rukom  
Rezervoar za vodu Demontažni  
Autonomija 10  min
Indikator kada je para spremna    
Prostor za odlaganje kabla Čičak traka  
Type of garment steamers Handheld  
DODACI
Dodaci micro-fiber brush, fabric brush, steam bonnet  
OSTALE KARAKTERISTIKE
Boje Black  
Kills bacterias 99.99  
99.99  
Steam on demand    
Temperature setting No setting needed  
Heated soleplate    
Usage Vertical  
Broj podešavanja 2  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Nivo vode u rezervoaru je prenizak ==> Isključite aparat iz struje i napunite rezervoar.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite taster za paru nekoliko sekundi da biste pripremili pumpu.
Demontažni rezervoar nije pravilno umetnut ==> Proverite da li je rezervoar pravilno stavljen u proizvod.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Rezervoar za vodu nije pravilno umetnut ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Proverite da li je ventil zatvoren i da li je rezervoar pravilno umetnut u proizvod.
U aparatu ima kamenca, pogledajte odeljak „Uklanjanje kamenca“ u uputstvu.
Taster „Para“ je u položaju „Stalna para“. Pritisnite jednom da biste otključali funkciju.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte da koristite aparat. Da biste izbegli opasnost, odnesite ga na popravku u ovlašćeni servisni centar.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.