TEFAL ACCESS'STEAM POCKET DT3031E0

ACCESS'STEAM POCKET DT3031E0 Najbrži i najkompaktniji aparat za vertikalno peglanje iz Tefala

Tefal Access Steam Pocket aparat za vertikalno peglanje za jednostavnu negu odeće, kod kuće i na putu, sa ekskluzivnom sklopivom glavom aparata i kompaktnim dizajnom za jednostavno odlaganje I pakovanje za putovanje. Brzo zagrevanje od 15 sekundi vam pomaže da za kratko vreme izgledate najbolje moguće. Jednostavna upotreba uz kontinuirani ispust pare od 19g/min, 1300W i poboljšana bezbednost zahvaljujući stabilnoj bazi i automatskom isključivanju čine ovaj aparat za vertikalno peglanje savršenim za svakodenvnu upotrebu, bezbednim za upotrebu na svim tkaninama.

 

Oznaka: DT3031E0

Tefal Access Steam Pocket aparat za vertikalno peglanje

Sa pametnim karakteristikama i veoma kompaktnog oblika, Tefal Access Steam Pocket aparat za vertikalno peglanje je dizajniran da svakodenvnu negu odeće učini jednostavnijom, gde god da se nalazite.

Ekskluzivna sklopiva glava aparata osigurava praktično odlaganje i nošenje na putovanja, dok lagani okvir čini peglanje veoma jednostavnim.

Sa veoma brzim vremenom zagrevanja od 15 sekundi, uživajte u savršenom doterivanju kada god vam je potrebno.

Praktičnost je u skladu sa performansama, sa snagom od 1300W i kontinuiranim ispustom pare od 19g/min.

Poboljšane bezbednosne karakteristike – poput pare na zahtev, samostojećeg dizajna za potpunu stabilnost i funkcije automatskog isključivanja – pružaju savršene rezultate bezbedno i lako na svakoj tkanini.

Otkrijte ultimativni paket za negu odeće, spreman za putovanje – bez potrebe za daskom za peglanje.

Osnovno
 • Kompaktna i ekskluzivna sklopiva glava

  Izuzetno kompaktan dizajn sa ekskluzivnom sklopivom glavom obezbeđuje jednostavno odlaganje i izuzetnu praktičnost  - dvostruko  manji od prethodnih modela - što ga čini idealnim i za putovanja i za svakodnevnu upotrebu.

 • Brzo zagrevanje 

  Izuzetno brzo zagrevanje od 15 sekundi je sve što vam je potrebno, za brzo sređivanje ili završne korake kako biste postigli najbolje rezultate.

 • Lagan dizajn 

  Doživite razliku sa izuzetno laganim okvirom. Nega odeće nikada nije bila prijatnija i praktičnija.

 • Svakodnevno snažno peglanje 

  Snaga od 1300W osigurava izuzetno efikasnu paru, savršenu za svakodnevne potrebe peglanja.

 • Sjajni rezultati peglanja parom 

  Kontinuirani ispust pare do 19g/min nudi pouzdane rezultate, idealan za sređivanje u poslednjem trenutku kako biste izgledali najbolje i kod kuće i u pokretu.

 • Bez potrebe za daskom za peglanje

  Otkrijte jednostavnu negu odeće svaki dan bez potrebe za daskom za peglanje. Jednostavna vešalica je sve što vam je potrebno za glatku odeću bez nabora.

 • Osvežava i dezinfikuje 

  Intenzivna snaga pare ubija bakterije, grinje, neprijatne mirise, polen i druge alergene, za svežu odeću i savršenu higijenu.

 • Poboljšane bezbednosne karakteristike

  Samostojeći dizajn nudi stabilnost, Takođe poseduje i taster za paru, koju možete aktivirati samo kada vam je potrebna dok opcija automatskog isključivanja garantuje isključenje kada vam aparat nije potreban.  

 • Pogodan za sve vrste odeće

  Pripreme u poslednjem trenutku i izuzetno precizno peglanje koji su bezbedni za svu garderobu, sa parom za sve vrste tkanina, čak i najosetljivije poput svile 

Karakteristike
PERFORMANSE PARE & SNAGE
Snaga 1300  W
Ispust pare up to 16  g/min
Glava za paru Plastika  
Čišćenje    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Dužina priključnog kabla 2.6  m
Automatsko isključivanje Yes  
Taster za uključivanje/isključivanje Pritiskanje rukom  
Rezervoar za vodu Fiksirano  
Indikator kada je para spremna    
Prostor za odlaganje kabla Čičak traka  
DODACI
Dodaci travel pouch, fabric brush, cup beaker  
Putna torbica    
OSTALE KARAKTERISTIKE
Boje black & white & blue  
Steam on demand    
Temperature setting No setting needed  
Usage Vertical  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Nivo vode u rezervoaru je prenizak ==> Isključite aparat iz struje i napunite rezervoar.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite taster za paru nekoliko sekundi da biste pripremili pumpu.
Demontažni rezervoar nije pravilno umetnut ==> Proverite da li je rezervoar pravilno stavljen u proizvod.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Rezervoar za vodu nije pravilno umetnut ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Proverite da li je ventil zatvoren i da li je rezervoar pravilno umetnut u proizvod.
U aparatu ima kamenca, pogledajte odeljak „Uklanjanje kamenca“ u uputstvu.
Taster „Para“ je u položaju „Stalna para“. Pritisnite jednom da biste otključali funkciju.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte da koristite aparat. Da biste izbegli opasnost, odnesite ga na popravku u ovlašćeni servisni centar.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.