TEFAL APARAT ZA ŠIŠANJE DŽEMPERA

APARAT ZA ŠIŠANJE DŽEMPERA Osvežite vašu odeću

Da biste osvežili vašu odeću: novi Tefal aparat za uklanjanje viska dlačica i ućebanih vlakana. Vaša odeća bice osvežena i obnovljena

Oznaka: JB1011E0

TEFAL aparat za šišanje džempera: savršen način da vratite svojoj odeći stari sjaj.

Vratite vašoj odeći stari sjaj zahvaljujući TEFAL aparatu za šišanje džempera. 4 podešavanja dužine omogućavaju upotrebu na svim vrstama tkanina.

Uz svoju ergonomičnu ručku i bežičnu upotrebu, TEFAL aparat za šišanje džempera je jednostavan za efikasnu upotrebu zahvaljujući većoj površini za uklanjanje dlačica i demontažnom rezervoaru za ostatke.

Zahvaljujući demontažnim delovima, aparat se lako čisti a samim tim ima i dugotrajne performanse.

Uključene su 2 AA baterije.

Osnovno
 • Uklonite ostatke dlačica & vlakana

  Izuzetno kvalitetna mreža od nerđajućeg čelika i velika površina brzog sečenja sa tri zuba, značajno povećavaju efikasnost rada.

 • Jednostavno održavanje

  Rotirajući noževi brzo uklanjaju ostatke vlakana bez oštećenja tkanina. Mogućnost upotrebe na svim vrstama tkanina, čak i na tepisima i zavesama!

 • Podesiv aparat

  Jednostavno prilagodite dužinu sečenja tako da odgovara materijalima tkanine, što aparat čini odličnim za različite vrste tkanina.

 • Large shaving head

 • Easy to handle

 • Large removable transparent lint container

 • Easy to clean

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte da koristite aparat. Da biste izbegli opasnost, odnesite ga na popravku u ovlašćeni servisni centar.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.