TEFAL PREMISS PP1400V0

PREMISS PP1400V0 Jednostavnost i praktičnost zadivljujućeg dizajna

Uz Tefal Premiss, praktičnost i jednostavnost su spojeni u zadivljujućem digitalnom dizajnu telesne vage koja vam olakšava merenje! Tanak dizajn kaljenog stakla nudi izvanrednu udobnost i praktičnost, počev od izuzetno velike platforme sa jednostavno čitiljivim ekranom pa do velikog kapaciteta do 150kg i funkcijom automatskog uključivanja i isključivanja.

Oznaka: PP1400V0

Tefal Premiss vaga: Praktična jednostavnost

Nudeći efikasnu jednostavnost u zadivljujućem dizajnu, Tefal Premiss je praktična digitalna telesna vaga koja se izdvaja.

Zahvaljujući izuzetno velikoj platformi i lako čitljivom LCD ekranu, provera vaše kilaže nikada nije bila jednostavnija. 

Ova elektronska telesna vaga podržava veliki kapacitet i do 150kg, sa preciznim mernim koracima od 100g i ultra tankim dizajnom, lako se može odložiti kada se ne koristi.

Automatska funkcija uključivanja i isključivanja  pruža i dodatnu jednostavnost – samo stanite na platormu, a vaga će odraditi sve ostalo (odaberite kg, st ili lbs).

Istovremeno, jednostavna za održavanje staklena konstrukcija obezbeđuje savršenu higijenu i prelep izgled. 

Uključujući litijumsku bateriju koja omogućava momentalnu upotrebu, Tefal Premiss je vrhunski odabir među telesnim vagama.

Tefal Premiss vaga: Praktična jednostavnost

Osnovno
 • Maksimalno praktična upotreba 

  Sa velikim, jednostavnim za očitavanje ekranom i velikom platformom (30 x 30 cm), Premiss telesna vaga iz Tefala nudi neverovatnu praktičnost i jednostavnost upotrebe.

 • Veliki kapacitet 

  Sa velikim kapacitetom merenja do 150kg i preciznim mernim koracima od 100g, ova vaga podržava sve oblike i veličine.

 • Tanak dizajn 

  Izuzetno tanak dizajn, samo 22mm visoka— savršena za diskretno odlaganje kada se ne koristi. 

 • Pametne karakteristike

  Merenje je jednostavno zahvaljujući pametnim karakteristikama: jednostavno stanite na vagu da biste je uključili i uživajte u merenju bilo metričkim ili imperijalnim mernim jedinicama, za dodatunu praktičnost. Vaga se automatski isključuje nakon 5 sekundi neupotrebe.

 • Higijenski

  Glatka patforma od kaljenog stakla, jednostavna za održavanje, za optimalnu higijenu.  

 • Spremna za upotrebu

  Vaga je spremna za upotrebu odmah, zahvaljujući litijumskoj bateriji koja je uključena u pakovanje.

Karakteristike
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Kapacitet 150  kg
Merni korak 100  g
Platforma za merenje Kaljeno staklo  
Boje CRNA  
Tip baterije CR 2032  
Uključene baterije    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Važno je uvek se meriti u isto doba dana. Najbolje je meriti se jednom nedeljno.
Ova funkcija omogućava automatski prikaz težine. Nije neophodno čekati da se prikaže „0" – odmah započinje računanje težine.
Većina modernih vaga ima prekidač pored mesta gde su baterije. Ukoliko to nije slučaj, pogledajte uputstvo za upotrebu.
Da biste u potpunosti bili zadovoljni ovim aparatom, uvek treba da se merite pod istim okolnostima:
- Uvek se merite bosonogi. Stopala moraju da su suva i pravilno postavljena na elektrode. Imajte u vidu da zadebljana koža na stopalima može uticati na merenje.
- Po mogućstvu, jednom nedeljno, odmah nakon buđenja,- 1/4 časa nakon buđenja, kako bi se voda u telu distribuirala u donje udove.
Važno je postarati se da ne postoji nikakav kontakt između nogu (butine, kolena, listovi) ili između stopala. Po potrebi, postavite papir između nogu.
Ovo zavisi od tipa aparata koji koristite:
- Dijagnostička vaga: rezultati merenja neće biti tačni.
- Druge vage za kupatilo: nema uticaja na rezultate merenja.
Uvek držite vagu na ravnoj podlozi i ne stavljajte na nju nikakve predmete.
Ako vagu nećete koristiti duže vreme, izvadite baterije.

Ako vagu ostavite uspravno tako da jedna ili više nožica bude u vazduhu ili na nju stavite neke stvari, prvo naredno merenje biće netačno.
Na kraju merenja može da se pojavi poruka „ERR“ i začuje dug pisak. Moraćete ponovo da se izmjerite.
Kako biste osigurali tačna mjerenja, vagu bi trebalo da postavite na tvrdu, ravnu površinu, a ne na mekani pod poput prostirke ili tepiha.
Preporučujemo da uvek koristite nove alkalne baterije (LR03 baterije) i nikada ne koristite cink-ugljenične baterije (R03 baterije) ili punjive baterije (HR03 baterije).
Prilikom punjenja baterija, uvek zamenite sve baterije novim alkalnim baterijama.
Ovo se ne odnosi na vage koje se napajaju CR2032 dugmastim baterijama ili litijumskim baterijama.
Vagu možete čistiti krpom bez dlačica koja je blago nakvašena vodom.
Ne koristite žičani sunđer ili abrazivni prah. Nikad ne uranjajte uređaj u vodu.
Normalno je da se pojavljuje poruka „8888" kada se postave baterije. Proizvod je sada u fazi prvog pokretanja. Postavite ga na ravnu površinu i sačekajte da se izgubi poruka. Ako pomerite vagu ili stanete na nju dok se prikazuje poruka „8888", ponovo ćete započeti proces prvog pokretanja. Prvo pokretanje traje od 5 do 30 sekundi.
Vaga je uočila nepravilnost tokom merenja težine i rekalibracije. Moraćete da siđete sa vage i sačekate da se prikaže „0.0" pre nego što ponovo stanete.
Virtuelna tastatura aktivira se tek nakon završetka merenja.
Treba pratiti sledeće korake:
- Siđite sa vage nakon merenja,- Vaga mora da ostane na podu dok pritiskate tastere,- Pritiskajte tastere samo jednim prstom,- Tastere pritiskajte isključivo prstom (ne koristite predmete).
Ako, nakon što ispoštujete uputstva u korisničkom priručniku, vaša vaga i dalje ne radi, nemojte pokušavati da je sami rastavite ili popravite, već je odnesite u ovlašćeni servis.
Da, dijagnostička vaga meri čistu mišićnu masu i oduzima je od ukupne telesne mase. Na ovaj način ona pokazuje procenat telesne masnoće, bez obzira na to gde se salo nalazi.
Tokom kalibracije vage za kupatilo koja se vrši u proizvodnom procesu, moglo je doći do manjih varijacija među vagama. Ove varijacije mogu uzrokovati manje razlike u rezultatima merenje dve različite vage za kupatilo.
Budući da je od suštinske je važnosti za pravilno funkcionisanje tela, merenje stope hidriranja vam nudi upozorenje u slučaju dehidratacije.
Sastoji se od vode u organizmu, organa, kostiju i mišića, njegova uloga nije zanemarljiva po pitanju dnevne potrošnje energije.
Od suštinske je važnosti za vaše telo, rezerva energije na koju treba da obratite pažnju.
Indeks telesne mase (Body Mass Index, BMI) je međunarodni indeks koji je 1997. definisala Svetska zdravstvena organizacija.
Indeks telesne mase je mera korpulentnosti, a time i rizika od pojave gojaznosti. Meri se na sledeći način:


Indeks telesne mase je vrlo opšta mera koja nije prilagođena jednoj osobi. Ne određuje količinu sala ili mišića.
Naše vage za svoj rad koriste bioelektričnu impedansu, tzv. bioimpedansu.

U telo se šalje slaba sinusoidna struja koja lako prolazi kroz tkiva bogata vodom (mršava telesna masa: mišići, koža...), ali zauzvrat nailazi na veći otpor u tkivima s malim sadržajem vode (masna telesna masa).


Tako dobijena vrednost otpora ubacuje se u jednačine koje uzimaju u obzir vaš profil i omogućavaju nam da izračunamo vašu mršavu telesnu masu.

Masna telesna masa se dobija oduzimanjem mršave od ukupne mase tela.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.