TEFAL EXPRESS ANTI-CALC Parna stanica SV8030E0

EXPRESS ANTI-CALC Parna stanica SV8030E0 Izuzetno snažna Jednostavna za upotrebu

Sa snažnom parom koja uklanja nabore na svim tkaninama, Express Power parna stanica donosi brze i pouzdane rezultate, sa novim demontažnim kolektorom kamenca za jednostavno održavanje i performanse koje traju. Ova izuzetno efikasna parna stanica poseduje sistem bez podešavanja kako bi se osiguralo bezbedno peglanje bez rizika od progorevanja, dok unapređena Durilium Airglide Autoclean tehnologija grejne ploče omogućava besprekorno klizanje.

Oznaka: SV8030E0

Snažna parna stanica sa dugim vekom trajanja

Parna stanica Express anti-calc donosi napredni sistem održavanja sa odličnom snagom pare koja je idealna za bilo koju tkaninu, pružajući brze i jednostavne rezultate performansama koje traju.

Novi demontažni kolektor kamenca omogućuje održavanje bez napora i osigurava duži vek trajanja proizvoda uz maksimalnu efikasnost.

Kontinuirana para od 120 g/min je u kombinaciji sa pritiskom pumpe za vodu od 6,2 bara za brže peglanje, dok dodatni udar pare od 410 g/min pare pegla i najtvrdokornije nabore.

Uz grejnu ploču pegle Durilium AirGlide ova jednostavna parna stanica pruža napredne karakteristike koje su dizajnirane za da budu maksimalno praktične.

 

 

 

 

 

Osnovno
 • Demontažni kolektor kamenca za dugotrajne performanse

  Napredna tehnologija protiv kamenca garantuje dugotrajne performanse pare, sa novim demontažnim kolektorom kamenca koji olakšava održavanje. Ona dolazi sa praktičnim dodacima za jednostavno održavanje.

 • Tefal parna stanica izuzetne snage.

  Pritisak pumpe od 6,2 bara, udar pare od 120 g / min za brz i efikasan rezultat sa dodatnim udarom pare od 410 g/min za peglanje i najtvrokornijih nabora.

 • Izuzetna lakoća klizanja po tkanini

  Durilium AirGlide grejna ploča pegle pruža izuzetnu lakoću klizanja po taknini za jednostavno i praktično iskustvo peglanja, uz optimalnu difuziju pare.

 • Sistem bez podešavanja za bezbednu upotrebu.

  Bez napora i bez brige o bilo kojoj tkanini uz tehnologiju bez podešavanja: jedna savršena kombinacija pare i temperature, za 100% bezbedno peglanje bez opasnosti od gorenja tkanina.

 • Savršeno za peglanje u poslednjem trenutku.

  Jednostavno vertikalno peglanje uz brzinu zagrevanja od samo 30 sekundi, za last-minute peglanje kako bi vam pomogli da izgledate najbolje kad god vam je to potrebno.

 • Izuzetna praktičnost i udobnost.

  Sistem za zaključavanje za jednostavno prenošenje pruža punu bezbednost i praktičnost tokom prenošenja i odlaganja sa demontažnim rezervoarom za vodu za praktično peglanje.

 • Ovaj proizvod dezinfikuje tkanine

  Uz prirodnu snagu pare, redukuje viruse, bakterije i klice do 99.99%*. * Testovi rađeni u nezavisnim laboratorijama, koristeći aparat na pamučnim tkaninama, sporim pokretima napred-nazad 3 puta.

 • Sanitize your garments

Karakteristike
PERFORMANSE PARE & SNAGE
Snaga 2800  
Kontinuirani ispust pare 120  g/min
Dodatni udar pare 410  g/min
Pumpa za vodu 6.2  bar
Vertikalni ispust pare    
Podešavanje pare & temperature Nije potrebno podešavanje  
Vreme zagrevanja 2  min
PERFORMANSE GREJNE PLOČE
Tehnologija grejne ploče Durilium Airglide  
Lakoća klizanja po tkanini *****  
Radni vek grejne ploče / otpornost na ogrebotine ****  
Kontinuirana difuzija pare Vrh, sa strane i sredina  
PRAKTIČNOST PRI UPOTREBI
Udobna ručka    
Automatsko isključivanje    
Eco podešavanje    
Dužina priključnog kabla 1.6  m
Sistem za zaključavanje    
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 1.8  L
Rezervoar za vodu Demontažni  
Kontinuirano dolivanje    
Prostor za kabl Za kabl za napajanje i kabl za paru  
DUGOTRAJNOST
Kolektor kamenca    
Sistem protiv kamenca Demontažni kolektor kamenca  
Indikator za pojavu kamenca    
OSTALE KARAKTERISTIKE
Boje Bela i crvena  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Opredelite se za dasku za peglanje koja je podesiva po visini, kako biste je prilagodili svojoj visini. Treba da je dovoljno stabilna i čvrsta da biste postavili peglu na nju.
Daska treba da je perforirana da bi para mogla da prolazi kroz vlakna tkanine i tako je omekša i olakša peglanje. Navlaka daske za peglanje treba da omogućava prolaz pare.
Sledite ove savete da biste izbegli grebanje grejne ploče:
• Uvek oslonite peglu na postolje ili bazu (u zavisnosti od modela),
• Izbegavajte pomeranje pegle preko čvrstih predmeta (dugmad, rajsferšlusi itd.),
• Nikada ne čistite grejnu ploču pegle abrazivnim ili žičanim sunđerima.
Sjajni tragovi mogu da se pojave na nekim tkaninama, naročito na tkaninama tamne boje. Savetujemo vam da tamnu odeću peglate sa naličja i da koristite odgovarajuću temperaturu.
Ako peglate tkaninu od mešavine vlakana, postavite temperaturu za najosetljiviju tkaninu.
Važno: Pegli je potrebno više vremena da se ohladi nego da se zagreje. Preporučujemo da prvo počnete da peglate tkanine koje zahtevaju nižu temperaturu.
Para je manje ili više značajna zavisno od postavke temperature na pegli. Savjetujemo vam da paru koristite povremeno kad je temperatura pegle postavljena nisko, u protivnom na rublju se mogu stvoriti kapljice vode.
Pre čišćenja proverite da li je uređaj isključen iz utičnice i da li su ploča za peglanje i ploča za odlaganje pegle hladne.
Nemojte koristiti deterdžente ili proizvode za čišćenje kamenca za čišćenje ploče za peglanje ili bazne jedinice. Nikad nemojte držati peglu ili baznu jedinicu pod vodom iz slavine.

• Čišćenje baze:
S vremena na vreme očistite plastične delove mekanom, blago navlaženom krpom.

• Čišćenje kolektora kamenca:
Sačekajte da uređaj bude isključen najmanje sat vremena.
Uklonite kolektor kamenca tako što ćete dići i zarotirati pokretni poklopac do jedne četvrtine.
Isperite kolektor kamenca pod slavinom i stavite ga nazad na peglu.

• Samočišćenje ploče za peglanje (u zavisnosti od modela):
Kada indikator protiv kamenca treperi, izvršite korake opisane u ovom video snimku.
To je normalna pojava. Pegla proizvodi dosta pare. Ovo je para koja se kondenzovala na dasci. Verovatno su se kapi vode pojavile ispod daske za peglanje i pale na pod.
• Koristite hemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive u vodi. Nikada ne bi trebalo da stavljate takva sredstva u rezervoar za vodu. Ako je to u pitanju, obratite se ovlašćenom servisu.
• Oprani veš nije dovoljno ispran ili peglati novi komad odeće koji niste prethodno oprali. Uverite se da je odeća dobro isprana kako se ne bi zadržali ostaci od deterdženta ili hemikalije od nove odeće koji bi mogli da se zalepe za peglu.
• Pegla je suviše zagrejana, pogledajte naše preporuke za podešavanja temperature u priručniku za proizvod.
• Koristite štirak. Naprskajte štirak samo na izvrnutu tkaninu koju ćete peglati.
neke tkanine sadrže štirak i sintetička vlakna koja mogu da se zalepe za peglu. Očistite površinu pegle.
Unutrašnji delovi mogu da proizvode metalne zvukove usled promene temperature. To je sasvim u redu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte da koristite aparat. Da biste izbegli opasnost, odnesite ga na popravku u ovlašćeni servisni centar.
Ne, zvuk i vibracija su normalne pojave kad je para aktivirana. Upotreba pare aktivira rad električne pumpe.
Ako je temperatura na vašoj pegli podesiva (zavisno od modela), paru koristite povremeno kad je temperatura na pegli postavljena nisko.
Temperatura na vašoj pegli je postavljena prenisko, ne dozvoljava vam da imate paru.
Da, to je sasvim normalno. Protok vode omogućuje čišćenje unutrašnjosti ploče za peglanje.
Mora se obaviti operacija samočišćenja ploče za peglanje. Pogledajte poglavlje „Održavanje i čišćenje“, „Kako očistiti kamenac iz generatora pare?“.
Da, to je sasvim normalno. Operacija samočišćenja aktivira rad električne pumpe.
Ne. Ova dva kabla su posebno izolovana, zaštićeni su i podvrgavani rigoroznim proverama. Međutim, ako primetite da je kabl oštećen, odnesite aparat u ovlašćeni servis.
Taj sistem sprečava da se grejna ploča začepi. Njegova aktivna obloga eliminišu vlakna i nečistoć́e koje se često zalepe na grejnu ploču i smanjuju njezinu funkciju klizanja.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.