TEFAL ULTRA JUICE MECA ZC600

ULTRA JUICE MECA ZC600 Ukusni prirodni sokovi za kratko vreme 

Sa Tefal Ultra Juice sokovnikom, uživajte u ukusnim, zdravim sokovima svakoga dana, i to bez nereda. Otvor za punjenje je izuzetno širok (85mm), tako da nije potrebno prethodno seckati voće i povrće. Uz to i funkciju automatskog čišćenja, ceđenje sokova je izuzetno lako!  

Tefal Ultra Juice sokovnik: Ukusni, zdravi sokovi!

Ukusne, zdrave sokove za vas i vaše drage osobe, sada je lakše napraviti nego ikad, zahvaljujući Tefal Ultra Juice sokovniku.

Sa otvorom za punjenje debljine 85mm, ceđenje je brzo i praktično, bez potrebe za seckanjem pre ceđenja, čak i krupnog voća i povrća.

Podjednako jednostavno je i čišćenje, zahvaljujući automatskoj funkciji čišćenja EasyClean. 

Ultra Juice sokovnik nudi izuzetne performanse ceđenja svih vaših omiljenih sastojaka pomoću tehnologije hladnog ceđenja, sa plastičnim pužem i jednim programom zajedno sa povratnom funkcijom - sve uz pomoć jednog tastera jednostavnog za upotrebu.

Tu je i poseban filter za pravljenje sladoleda i kaša, uz odgovarajuće programe, sa praktičnom posudom za poneti, idealno za užurbana jutra!

 

 

 

 

Osnovno
 • Potpuna praktičnost 

  Ultra Juice sokovnik sadrži izuzetno široki otvor za punjenje. Uz veliki otvor od 85mm, uživajte u potpunoj praktičnosti bez potrebe za prethodnim seckanjem voća i povrća - bez obzira na njihovu veličinu.   

 • Jednostavno čišćenje 

  Zahvaljujući funkciji automatskog čišćenja, čišćenje je izuzetno lako.  

 • Optimalne performanse 

  Izvanredne performanse ceđenja soka zahvaljujući tehnologiji hladnog ceđenja - za savršene rezultate svaki put! 

 • Jednostavan za upotrebu

  Uživajte u potpunoj jednostavnoj upotrebi sa tasterom i povratnom funkcijom 

 • Višenamenski 

  Dodatni filter za sladoled i kaše obezbeđuje višenamensku upotrebu. 

 • Sok za poneti

  Posuda za poneti omogućava vam da bez muke uživate u ukusnim, zdravim sokovima gde god da krenete. Savršeno za užurbana jutra! 

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Ne, nije neophodno ljuštiti voće. Trebalo bi samo oljuštiti voće sa debelom, gorkom korom, kao što je limun, narandža, grejpfrut ili ananas (uklonite jezgro).
Nije neophodno uklanjati semenke iz lubenice ili grožđa, ali morate da uklonite koštice iz voća kao što su šljive, trešnje itd.
Ne koristite aparat duže od 20 minuta u kontinuitetu.
Čišćenje sokovnika je lakše ako to radite odmah nakon upotrebe.
Filter treba prethodno pažljivo oprati mekom četkom u hladnoj vodi.
Svi demontažni delovi se mogu prati u mašini za pranje sudova, sa izuzetkom posude za sok. Posudu za sok treba prati vodom i deterdžentom.
Možete oprati sve delove sokovnika u mašini za pranje sudova osim motornog bloka.
Brzo ga operite nakon upotrebe. Poklopac, posuda, konusi i korpa sa filterom mogu da se peru toplom vodom i deteržentom ili u mašini za pranje sudova u gornjoj korpi. Prebrišite motorni blok vlažnim sunđerom.
Preporučujemo da pre prve upotrebe operete demontažne delove.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Da, odaberite sveže, zrelo voće i povrće koje će proizvesti više soka.
Ako koristite prezrelo voće, filter će se brže zapušiti.
Ne, prirodni ceđeni sok bez konzervanasa treba popiti brzo. On zapravo oksidira u kontaktu sa vazduhom i mogu da mu se promene ukus i boja. Možete dodati par kapi limunovog soka da biste sprečili da sok prebrzo potamni.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.