TEFAL Mikser PREP MIX HT450B38

Mikser PREP MIX HT450B38 Vaš saveznik u kuhinji

Neka Tefalov Prep'Mix mikser bude vaš pouzdani savezniku kuhinji! Ovaj kompaktan ali snažan električni mikser savladava brojne prepreke prilikom pripreme – od laganih, vazdušastih, do gustih i teških – zahvaljujući motoru snage 450W i 5 brzina, uključujući i turbo taster. Uključene su dve žice za mućenje i dve žice za testo od izuzetno kvalitetnog nerđajućeg čelika, a mogu se prati u mašini za sudove.

Oznaka: HT450B38

Tefal Prep'Mix mikser: vaš partner u kuhinji

Sa Tefal Prep'Mix mikserom, uživajte u kompaktnom, pouzdanom partneru za sve vaše potrebe u kuhinji.

Od penastog šlaga, do savršeno ulupanih belanaca i kremastog majoneza, do ukusnog brioša, hleba i testa za pizzu.

Ovaj elekreični mikser izuzetnih performansi, snagom od 450W savladava sa lakoćom i lagane i teške smese.

Sa 5 brzina i turbo tasterom, savršeno se prilagođava širokom rasponu zahteva, dok dve žice za mućenje i žice za testoizrađene od veoma kvalitetnog nerđajućeg čelika, bez napora miksiraju sve vaše ukusne kreacije.

Kao dodatak, tu je i ergonomska ručka sa teksturom, za praktičnu upotrebu, stabilna pozicija prilikom odlaganja, kako bi vaše radne površine ostale čiste, kao i mogućnost pranja dodataka u mašini za sudove, za brzo i jednostavno održavanje.

Osnovno
 • Višenamenski dizajn

  Od vazdušastih belanaca do gustih testa za pizzu, Prep'Mix je višenamenski mikser koji sa lakoćom savladava i lagane i guste smese.

 • Snažan motor

  Snaga od 450W, izuzetnih performansi obezbeđuje rezultate bez napora prilikom miksiranja čak i gustih, teških smesa kao što je testo.

 • 5 brzina

  5 nivoa podešavanja brzine i turbo taster se savršeno prilagođavaju svim vašim potrebama, za veliki broj ukusnih kreacija.

 • 2 žice za mućenje

  Žice za mućenje od izuzetno kvalitetnog nerđajućeg čelika za jednostavnu pripremu lakih smesa, od savršeno ulupanih belanaca i penastog šlaga do ukusnih testa za kolače i kremastih majoneza.

 • 2 žice za testo

  Žice za testo od izuzetno kvalitetnog nerđajućeg čelika savladavaju guste i teške smese, kao što su ukusni brioš, hleb, testo za pizzu i još mnogo toga.

 • Udobna upotreba

  Ergonomska tekstura drške osigurava udobnu upotrebu, dok stabilna pozicija odlaganja ostavlja vašu radnu ploču čistom i urednom.

 • Praktično

  Dodaci se mogu prati u mašini za sudove, što osigurava brzo i jednostavno održavanje.

Karakteristike
Snaga 450  W
Brzine 5  
Metalne žice za testo    
   
Turbo funkcija    
Taster za izbacivanje    
Demontažno stopalo štapnog miksera NE  
Kapacitet stajaće posude NE  L
Blender NE  
Može se prati u mašini za posuđe - detalji ŽICE ZA MUĆENJE I ŽICE ZA TESTO  
Boje PEPPER  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.