TEFAL Masterchef Grande QB813D38

Masterchef Grande QB813D38 Maksimalan kapacitet za ljubitelje kuvanja!

Pomerite svoje granice!

Masterchef Grande vas vodi iz vaše zone udobnosti: makaroni, kolač od limuna, Pavlova, ukusni kremasti kolači, višeslojni kolači ... Zahvaljujući 1500W snažnom motoru i 3 kvalitetna dodatka, Masterchef Grande vam pomaže da pomerite vlastite granice i uspete u pripremi sofisticiranih i potpuno novih recepata, jednako kao i onih najosnovnijih. Takođe, posuda kapaciteta 6.7 L vas vodi čak i dalje: pripremiti do 2,6 kg smese za kolač ili 60 prekrasnih cupcakes-a i 2,2 kg testa za hleb ili 10 ukusnih pizza u jednom potezu! Pripremite ukusna domaća jela zahvaljujući dodacima uključenim u pakovanje: blender sa staklenom posudom, mlinom za meso i seckalicom.

Pomerite svoje granice!

Pomerite svoje granice!

Masterchef Grande vas vodi iz vaše zone udobnosti: makaroni, kolač od limuna, Pavlova, ukusni kremasti kolači, višeslojni kolači ...

Zahvaljujući 1500W snažnom motoru i 3 kvalitetna dodatka, Masterchef Grande vam pomaže da pomerite vlastite granice i uspete u pripremi sofisticiranih i potpuno novih recepata, jednako kao i onih najosnovnijih.

Takođe, posuda kapaciteta 6.7 L vas vodi čak i dalje: pripremiti do 2,6 kg smese za kolač ili 60 prekrasnih cupcakes-a i 2,2 kg testa za hleb ili 10 ukusnih pizza u jednom potezu!

Pripremite ukusna domaća jela zahvaljujući dodacima uključenim u pakovanje: blender sa staklenom posudom, mlinom za meso i seckalicom. Imate mogućnost da udovoljite vašoj porodici i prijateljima!

Osnovno
 • Pomerite granice zahvaljujući kuhinjskoj mašini sa XXL posudom

  Zahvaljujući kapacitetu posude od 6.7 L proširite mogućnosti i pripremite do 2,6 kg smese za kolače i 2,2 kg testa za hleb u jednom potezu!

 • Planetarno kretanje za optimalne rezultate mešanja!

  Zahvaljujući planetarnom kretanju, glavi kuhinjskog aparata i dodataku za testo koji se rotira u suprotnim smerovima omogućen je brz, gladak i homogeni rezultat.

 • Kapacitet posude 6,7 l

  Izmiksajte do 16 belanaca i napravite smesu za do 60 cupcakes-a i 10 pizza za samo 8 minuta zahvaljujući posudi od 6,7 L

 • Premium završna obrada od livenog metala

  Robusno kućište sa završnom obradom od livenog metala, napraviće posao za vas, čak i kada treba umesiti čvrsto, teško testo! Osvojiće vas njegova savršena srebrna boja sa efektom ogledala na posudi!

 • Izuzetan kvalitet metalnih dodataka za testo

  Dodatak za mešenje od livenog metala, dodatak za mešanje i žica za mućenje savršeni su za svakodnevnu upotrebu.

 • 4 izlaza motora

  4 izlaza motora za upotrebu različitih dodataka.

 • Pripremite domaće koktele i smoothie-je

  Blender od 1,4 L idealan za pripremu koktela, drobljenje leda, smoothie-ja i ostalih napitaka. Sečiva su demontažna za lakše čišćenje.

 • Pripremite domaće mesne kuglice, tartar biftek ili hamburgere!

  Mlin za mlevenje mesa uključuje 3 demontažne rešetke za različite vrste pripreme (sitno, srednje i krupno mlevenje), kao i dodatak za pripremu kobasica i ćevapa. Tacna i noževi su od nerđajućeg čelika.

 • Uživajte u sveže seckanom ili rendanom povrću i voću!

  Kuhinjska mašina uključuje 3 demontažna dodatka od nerđajućeg čelika za seckanje (sitno i krupno), rendanje pomfrita. Takođe uključuje sečivo za usitnjavanje. Taj je dodatak savršen za mnoge vrste namirnica poput voća, povrća, sira, čokolade, badema i orašastih plodova.

Karakteristike
Pulse funkcija    
Planetarno okretanje    
Metalni kalup    
Dodatak za mućenje DA  
Dodatak za mešenje DA  
Žica za mućenje DA  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.