TEFAL MC GOURMET KUHINJSKA MAŠINA QB516

MC GOURMET KUHINJSKA MAŠINA QB516 Savršeno mešenje i još mnogo toga, bez napora!
Izvanredna priprema kolača svaki dan! Masterchef Gourmet vam pomaže da jednostavno pripremite kolače i oduševite članove porodice. Zahvaljujući setu za kolače koji se sastoji od jedinstvene Flex žice za mućenje, livene žice i livene kuke za testo, uspeh je zagarantovan svaki put! Sa motorom snage 1100W i posudom kapaciteta 4.6L, za smese od 1.8kg, 10 belanaca ili testa do 800g. Otkrijte svet poslastica zahvaljujući 7 opcionih dodataka koji su dostupni

Oznaka: QB516G38

Izvanredna priprema kolača, svaki dan!

Posedovati kuhinjsku mašinu više nije luksuz.

Masterchef Gourmet vam pomaže da jednostavno pripremate slatke i slane poslastice: kolače, pite, kapkejkove, testa za hleb, pizze.

Zahvaljujući patentiranoj Flex žici, livenoj žici za mešanje i livenoj kuki za testo, Masterchef Gourmet je profesionalac u miksiranju, mešenju i mućenju.

Oduševite porodicu i prijatelje u trenu, zahvaljujući ovoj kuhinjskoj mašini koja je jednostavna za upotrebu i opcionim raznovrsnim dodacima.

Mešenje nikada nije bilo ovako jednostavno!

Osnovno
 • Ekskluzivna Flex tehnologija za savršene rezultate mućenja, čak i samo jednog jajeta.

  Zahvaljujući posebno dizajniranoj produženoj žici, Flex žica jednostavno doseže do dna posude i muti sve sastojke, za lagane i vazdušaste rezultate!

 • Planetarno kretanje za optimalne rezultate!

  Planetarno kretanje seta za testo i glave aparata osigurava dopiranje do svakog dela posude, za glatke i homogne rezultate miksiranja.

 • Posuda od nerđajućeg čelika zapremine 4.6L sa ručkama

  Umutite do 10 belanaca, napravite do 40 kapkejkova i testo za 3 velike pice, zahvaljujući posudi zapremine 4.6L.

 • Brz i snažan 

  1100W snage i 8 brzina sa pulse funkcijom, za ravnomerne i glatke rezultate.

 • Veoma kvalitetan metalni set za testo

  Patentiran Flex dodatak za lagane pripreme, liveni dodatak za peciva i kuka za teška testa. Materchef Gourmet set za testo je savršen za svakodnevnu upotrebu!

 • Nedostaje vam inspiracija? Uživajte u 25 recepata 

  Knjiga recepata je dostupna za preuzimanje na Tefal sajtu, sa 25 recepata, od svakodnevnih grickalica do ukusnih dezerata.

 • Dodatak za mlevenje mesa uključen 

  Pripremite sveže ćufte, tartare ili pljeskavice kod kuće! Mlin za meso uključuje dve rešetke od nerđajućeg čelika za različite pripreme (srednje i krupno mlevenje). Sečivo je samooštreće, za optimalne rezultate.  

 • Dodatak za seckanje uključen 

  Uživajte u sveže iseckanom i narendanom voću i povrću! Seckalica uključuje 4 demontažna nastavka od nerđajućeg čelika, za direktno serviranje u činiji, uključujući Reibekuchen dodatak    

 • Blender od 1.5L uključen

  Napravite svež smoothie, nadev za palačinke, uživajte u hladnim ili vrući supama i još mnogo toga. Posuda blendera sadrži merne podeoke za jednostavno merenje i poklopac koji omogućava dodavanje sastojaka tokom blendiranja

 • Povećajte vaše mogućnosti!

  Kompatibilan sa 7 opcionih dodataka (plastičnim ili inox blenderom, mini seckalicom, mlinom za meso, seckalicom, dodatkom za pastu, sokovnikom) kako bi izašao u susret svim potrebama vaše porodice.

Karakteristike
Žica za mućenje Flex žica za mućenje  
Knjiga recepata    
Pulse funkcija    
Planetarno okretanje    
Materijal posude Brušeni nerđajući čelik  
Blender DA  
Materijal posude blendera Plastika  
Rende/seckalica    
Dodatak za mućenje Metal  
Dodatak za mešenje Metal  
Mlin za meso    
Velika posuda NE  
Dodaci za kupovinu    
Prostor za kabl    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.