TEFAL DOUBLE FORCE DIGITAL DO826H38

DOUBLE FORCE DIGITAL DO826H38 Moj uspešan "duet" u kuhinji

Okretna snaga ili brzina multipraktika: zašto birati?

DoubleForce je uspešan "duet" u kuhinji sa dva izlaza motora koji pružaju optimalnu radnu brzinu i okretnu snagu posudi. Sa raznovrsnim programima i dodacima ovaj izuzetno operativan, robustan i elegantan, sve u jednom multipraktik je dizajniran kako bi uspešno zadovoljio vaše svakodnevne pripreme.

DoubleForce multipraktik: moj uspešan "duet" u kuhinji!

Zahvaljujući DoubleForce multipraktiku, nema potrebe da birate između brzine i snage! Zahvaljujući 2 izlaza motora, pruža najbolje sa obe strane.

Opremljen snagom 1000 W, glavnom posudom od 3L i blenderom od 2L, kao i ukupno 6 brzina, DoubleForce obrađuje sve vrste priprema, od najmanjih do najvećih.

Uz 7 programiranih podešavanja automatski podesite optimalne parametre za procesuiranje, dok 3 brzine omogućavaju praktičnu kontrolu.

Poseduje praktičan set dodataka, DoubleForce je vaš sve u jednom multipraktik za rendanje, seckanje, mešenje, mućenje i više od toga.

Pored toga, zahvaljujući ekskluzivnom sistemu za jednostavno zaključavanje, zaključavanje poklopca nikad nije bilo lakše.

Elegantan a robustan, DoubleForce je vaš savršen saveznik u kuhinji!

Osnovno
 • Dva različita izlaza motora

  Oba izlaza motora pružaju optimalnu brzinu rada i snagu okreta posude. Ljubičasta: spora, ali snažna jačina okreta za posudu za seckanje. Narandžasta: velika brzina, ali smanjena jačina okreta za posudu za blendera.

 • Jedinstvena i smart intuitivna ploča

  Kontrolna ploča ima 7 predprogramiranih programa: izaberite rezultate kakve želite (rendanje, seckanje, mlevenje, mešenje, mućenje, priprema supe ili smoothie) i aparat će prilagoditi snagu i brzinu okreta automatski, za najbolje rezultate. Takođe ima i 3 ručna podešavanja : pulsni rad, brzna 1 i 2. Indikator za zaključavanje upozorava korisnika da li su poklopac i posuda ispravno postavljeni.

 • Ekskluzivan sistem jednostavnog zaključavanja

  Zaključavanje poklopca nikada nije bilo lakše: gde god da postavite poklopac na posudu, samo ga zarotirajte nekoliko stepeni u smeru kazaljke na satu kako bi se zaključao. Seckalica se takođe može zaključati u dve pozicije na procesor kako bi bila praktična i za dešnjake i levake.

 • Praktični set dodataka

  DoubleForce multipraktik je opremljen širokim spektrom praktičnih i efikasnih dodataka: sečiva od nerđajućeg čelika za seckanje svih vrsta namirnica; tri dvostrana diska od nerđajućeg čelika za krupnije i sitnije rendanje / seckanje povrća ili sira; blender za pripremanje ukusnih supa, sokova, smoothie-a, itd.; dodatak za mešenje za pripremu bilo kakvog testa, od retkog do čvrstog; seckalica za crveni i beli luk, začinsko bilje, itd.; dodatak za mućenje slatke pavlake za dezerte i emulziju soseva, npr. majoneza; citrus presa za pripremu svežih voćnih sokova.

 • Snažan multipraktik velikog kapaciteta

  Zahvaljujući motoru snage 1000 W , glavnoj posudi ukupnog kapaciteta 3 L i blenderu kapaciteta 2 L, DoubleForce obrađuje sve vrste priprema, od najmanjih do najvećih.

 • Izuzetan kvalitet

  DoubleForce je veoma pažljivo dizajniran, elegantan i robustan sa hromiranim detaljima: izuzetno je stabilan na kuhinjskom pultu, čak i kada radi na najvećoj brzini. Takođe je u pakovanje je uključena i kutija za odlaganje kako bi se dodaci za seckanje i dodatak za mešenje uklopili u posudu.

Karakteristike
Snaga 1000  
Varijabilna kontrola brzine    
Pulse funkcija    
Broj dodataka 10  
Broj funkcija 31  
Iskoristiv kapacitet posude 1.5  L
Blender DA  
Kapacitet blendera 2.0  L
Iskoristiv kapacitet blendera 1.5  L
Materijal posude blendera Plastika  
Dodatak za seckanje Nož od nerđajućeg čelika  
Krupno rendanje Dvostrani disk za rendanje i seckanje  
Sitno rendanje Dvostrani disk za rendanje i seckanje  
Ostali dodaci za rendanje Dvostrani disk za rendanje parmezana / seckanje krompira  
Dodatak za mešenje    
Dodatak za emulgovanje Žica za mućenje  
Sokovnik za citruse    
Mini seckalica    
Špatula    
Prostor za dodatke Odlaganje u posudi  
Prostor za kabl    
Može da se pere u mašini za pranje sudova    
Može da se pere u mašini za pranje sudova - detalji Svi delovi osim baze motora  
Boje Srebrna i tamno siva  
Ukupni kapacitet posude 3.0  L

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Trebalo bi da ostavite vruće tečnosti da se ohlade do sobne temperature pre pripreme. Nemojte da sipate vruće sastojke u posudu, jer zaptivke mogu da se deformišu usled toplote.
Veće brzine se koristite za dodatke kao što su sečiva ili diskovi za seckanje i redanje, dok presa za agrume ili alatka za mešenje testa treba da se koriste pri nižim brzinama.
Dugme za pulsiranje se koristi kada su vam potrebni kratki udari snage pri optimalnoj brzini. Ova funkcija se često primenjuje kada koristite blender, a kontroliše je sam korisnik, što znači da vi određujete koliko dugo aparat radi u ovom režimu. Ovo je koristan način da izbegnete prekomernu obradu sastojaka. Na primer, možete da je koristite za dodavanja voća u mešavinu za tortu na kraju pripreme ili za blendiranje mekog voća u jogurtu kada pripremate smuti.
Sečivo od nerđajućeg čelika se koristi za miksiranje, blendiranje, pravljenje prezli, testa, peciva i kolača. Dodatak blendera se koristi za tečne pripreme (tj. za pripremu supa, milkšejkova itd.) ili za pravljenje pirea od mekog voća ili kuvanog voća i povrća. Ne treba da koristite za mlevenje mesa ili mešenje gustog testa i peciva.
Za ublažavanje boje, istrljajte obojane delove krpom ili papirom natopljenim uljem za kuvanje, a onda ih operite kao i obično.
Neophodno je da ovaj postupak čišćenja sprovedete odmah nakon upotrebe kako bi se smanjile mrlje.

Isključite aparat iz izvora napajanja.
Operite dodatke odmah nakon upotrebe da biste ih jednostavnije očistili.
Operite i osušite dodatke. Možete sve da ih operete u mašini za pranje sudova, u vodi ili pod slavinom, sa izuzetkom motorne jedinice, sklopa mlina za meso (reduktor + glava mlina)*, pogonske jedinice miksera* i kućišta sokovnika* (* u zavisnosti od modela). Njih prebrišite vlažnim sunđerom.
Kada ih osušite, premažite sečivo i rešetku mlina uljem za kuvanje da biste ih obložili.
Sipajte toplu vodu i nekoliko kapi tečnosti za pranje sudova u posudu miksera, zatvorite poklopac otvora za ubacivanje hrane, nekoliko puta aktivirajte funkciju Pulse, isključite aparat iz izvora napajanja i isperite posudu.
Noževi dodataka su veoma oštri, pa pažljivo rukujte njima.
Mnogo procesora za hranu sadrži delove koji se mogu prati u mašini za pranje sudova, kao što su posuda ili sečiva. Međutim, ovo često zavisi od samog modela, pa više informacija potražite u uputstvima za upotrebu i održavanje aparata. Nikada ne smete da perete kućište motora procesora za hranu u mašini za pranje sudova.
Proverite da li je sistem zaključavanja pravilno postavljen. Kod svih procesora za hranu morate da pravilno postavite posudu i poklopac pre obrade hrane. Ovo je sigurnosna funkcija koja onemogućava okretanje nepokrivenih sečiva. Kada posudu i poklopac postavite na mesta, njihove oznake će se poklopiti.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Ako sipate vruću tečnost u posudu, toplota može da deformiše zaptivke; prevelika količina tečnosti; nepravilna zamena osovinske zaptivke nakon pranja.
Disk za emulgovanje obrađuje hranu drugačije od dve uobičajene žice za mućenje. Kada koristite disk za emulgovanje, mešavina se rotira u čitavoj posudi, a kada koristite dve žice za mućenje, vazduh brže ulazi u mešavinu i testo postaje laganije i mekše.
Procesor za hranu je aparat koji obavlja većinu postupaka u sklopu pripreme hrane, i to brže i jednostavnije nego što biste sami to uradili. Glavne funkcije procesora za hranu su seckanje, rendanje i mešanje. Gotovo svi dostupni procesori za hranu takođe imaju i funkcije različitih tipova sečenja.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.