TEFAL Multi Moulinette 6-in-1 MQ723138

Multi Moulinette 6-in-1 MQ723138 4 sečiva za raznovrsnu upotrebu

Multi Moulinette pruža jedinstveno rešenje za pripremu hrane na 6 različitih načina! Upotrebite 2 sečiva za začinsko blilje, miksirajte svoje povrće i mleveno meso; osloniti se na nazubljena sečiva za mlevenje začina ili kafe ili drobljenje leda ili stavite dodatak za umake.
Multi Moulinette seckalica je kompaktna, ali ima snažan motor od 500 W, a velika posuda može pripremiti do 300 g / 500 ml smese.

Oznaka: MQ723138

Izuzetno multifunkcionalna, Multi Moulinette objedinjuje sve funkcije potrebne za svakodnevno seckanje, bez obzira na vrstu sastojka!

Zahvaljujući izuzetnim sečivima, ostvarite očekivane rezultate za nekoliko sekundi: oštra sečiva pružaju izvrsne rezultate kada obrađuju začinsko bilje, povrće i meso; dok su nazubljena sečiva u kombinaciji sa snažnim motorom od 500 W visokih performansi odlična na tvrdim sastojcima poput kafe i leda.

Osim toga, koristite dodatak za umake kako biste pripremili ukusne domaće soseve, kao što je majonez.

Osnovno
 • 6 funkcija u 1 mini seckalici, za mešanje svih vrsta namirnica.

  Zahvaljujući namenskim noževima i dodatku za umake, Multi-Moulinette 6-in-1 je vaš savršeni svakodnevni saveznik koji će naseckati, miksirati, samleti, ili čak zdrobiti led i emulgovati vaše sastojke.

 • 2 sečiva dizajnirana za mekše sastojke

  Oštra sečiva pružaju odlične rezultate seckanja mekanih sastojaka, čuvanje vlakana začinskog bilja, luka, belog luka ili mesa. Osigurana je dugotrajnost sečiva.

 • 2 nazubljena sečiva namenjena tvrđim sastojcima

  Nazubljena sečiva pružaju dugotrajne performanse na tvrdim sastojcima kao što su kafa, orasi, čak i led.

 • Novi dodatak za umake idealan za emulgovanje majoneza ili aioli umaka, tartara i slično.

 • Izuzetne performanse

  Snažan motor 500W 

 • Veliki kapacitet za sve vaše potrebe

  500ml / 300g iskoristivog kapaciteta

 • Baza 2 u 1

  Baza koja ne kliza služi i kao poklopac posude prilikom odlaganja.

 • default

  Jednostavno čišćenje

  Svi dodaci su demontažni i mogu da se peru u mašini za pranje posuđa

 • default

  Jednostavno odlaganje

  Svi dodaci odlažu se u posudu, a takođe postoji i prostor za odlaganje kabla.

 • Proizvedeno u Francuskoj

Karakteristike
Snaga 500  W
Podešavanje brzina 2  
Broj sečiva 4  
Tip sečiva 2 oštra sečiva + 2 nazubljena sečiva  
Kapacitet posude (l) 0,5  L
Kapacitet posude (kg) 0,3  kg
Materijal posude Plastika  
Prostor za kabl    
Može se prati u mašini za posuđe    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Normalno je da mala količina hrane ne bude iseckana/isečena/izrendana, jer tako potiskivač hrane ne dolazi u dodir sa oštrim nožem na konusu/kaseti.
Neka hrana nije pogodna za seckanje/sečenje/rendanje. Postarajte se da koristite odgovarajući konus/kasetu za hranu koju želite da pripremite i da je hrana pravilno postavljena u otvor za punjenje pre seckanja/sečenja/rendanja. Takođe, sastojci koji koristite treba da su čvrsti i sveži kako biste postigli odgovarajuće rezultate i izbegli gomilanje hrane u držaču (informacije zavise od modela proizvoda).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Ako se komadi hrane zalepe na zidovima posude (šunka, luk itd.), isključite aparat, izvucite kabl, špatulom spustite hranu i rasporedite ih u posudu. Uključite aparat ponovo i aktivirajte „Pulse” funkciju 2 ili 3 puta. NIKADA ne stavljajte prste ili ruke u posudu ili blizu sečiva.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.