TEFAL Mlin za kafu GT1108

Mlin za kafu GT1108 Mlevenje uz jednostavan pritisak na taster!
 • Lak početak, sameljite uz jednostavan pritisak na taster i dobijate savršene rezultate!

Za mlevenje kafe, začine i oljuštenog voće!

Jednostavan za upotrebu, melje sve sastojke za par sekundi i zahvaljujući modernom dizajnu, ostaje u vašoj kuhinji na vidljivom mestu!

Zahvaljujući Tefal mlinu za kafu, aroma vaše kafe ostaje nepromenjena!

Započnite vaše jutro uz finu aromu sveže mlevene kafe. Slabe, jake ili balansirana, možete dobiti jednostavno u skladu sa vašim željama.

Takođe, možete koristiti original mlin za mlevenje začina i ostalog orašastog voća.

 

 

 

 

Osnovno
 • GT110838-B1.png

  Bezbednost

  Jednostavna posuda sa sistemom za zaključavanje za maksimalnu bezbednost.

 • GT110838-B2.png

  Jednostavnost

  Sameljite sastojke jednostavnim pritiskom na taster kako biste dobili odgovarajuću teksturu.

 • GT110838-B3.png

  Materijal

  Posuda od nerđajućeg čelika i oštrice kako bi aroma sastojaka ostala nepromenjena.

 • GT110838-B4.png

  180 W

  Snažan za sve vrste sastojaka

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Vrlo je važno održavati mlin za kafu kako biste postigli najbolje rezultate kada je reč o ukusu. Većina zrna kafe sadrže ulja koja vremenom pojačavaju njihov ukus i time menjaju ukus kafe. Ispraznite rezervoar za kafu nakon svake upotrebe.
Uvek isključite aparat pre čišćenja. Nikada ne kvasite mlin za kafu, kabl za napajanje ili utikač. Ne koristite jake deterdžente ili abrazivna sredstva za čišćenje aparata.
Proverite da li je aparat uključen i da je poklopac pravilno postavljen.
Ako i dalje ne možete da ga pokrenete, obratite se odobrenom servisnom centru.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Preporučujemo da kafu u zrnu čuvate na hladnom i suvom mestu. Čuvajte kafu u neprozirnoj i hermetički zatvorenoj posudi. Kiseonik i vlaga su najveći neprijatelji kafe. Mlevena kafa brzo gubi svoja svojstva. Vlaga menja ukus i aromu kafe, pa ona postaje bajata i bezukusna. Kiseonik prouzrokuje oksidaciju mlevene kafe i ističe gorak ukus napitka. Zato je potrebno da kafu u zrnu meljete neposredno pre pravljenja kafe.
To zavisi od tipa aparata za kafu koji koristite. Zato je mlevena kafa za espreso mnogo finije mlevena u poređenju sa kafom za aparate za filter kafu.
Mlevenje kafe neposredno pre upotrebe čuva njenu aromu i ukus.
Kafu u zrnu možete da čuvate nekoliko meseci. Kada je sameljete, kafa brzo gubi ukus. Mlevenu kafu možete da čuvate 7 do 10 dana na sobnoj temperaturi. Preporučujemo da preduzmete sledeće postupke da biste sačuvali ukus mlevene kafe: čuvajte mlevenu kafu u neprozirnoj hermetički zatvorenoj posudi u frižideru najviše mesec dana.
Ako mlin za kafu ima fabrički montiranu oštricu, možete da meljete začinsko bilje, orašaste plodove ili žitarice. Ako je mlin opremljen kamenom za mlevenje, možete da meljete samo zrna kafe.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.