TEFAL STEELFORCE 3IN1 HB883D38

STEELFORCE 3IN1 HB883D38 Sečiva traju do 2 puta duže*

Zahvaljujući Tefal štapnom mikseru Steelforce, uživajte u jednostavnom miksiranju. Njegova sečiva od titanijuma do dva puta su oštrija i traju duže od tradicionalnih štapnih miksera od nerđajućeg čelika, za dugotrajniju efikasnost. Jednostavno pripremite niz recepata za kratko vreme, zahvaljujući moćnom motoru snage 1000 W, i ostanite u potpunoj kontroli sa menjanjem 20 brzina bez prekida i intuitivnim, jednostavnim podešavanjem. Ručka koja ne kliza omogućava udobnnost prilikom upotrebe, a delovi koji su bezbedni za pranje posuđa omogućavaju jednostavno čišćenje.
Ceo paket zaokružuju posuda zapremine 800 ml, seckalica zapremine 500 ml za jednostavno seckanje različitih namirnica i žica za mućenje

Steelforce štapni mikser: Dugotrajna oštra sečiva

Zahvaljujući Tefal štapnom mikseru Steelforce, uživajte u jednostavnom miksiranju.

Njegova sečiva od titanijuma do dva puta su oštrija i traju duže od tradicionalnih štapnih miksera od nerđajućeg čelika, za dugotrajniju efikasnost.

Jednostavno pripremite niz recepata za kratko vreme, zahvaljujući moćnom motoru snage 1000 W, i ostanite u potpunoj kontroli sa menjanjem 20 brzina bez prekida i intuitivnim, jednostavnim podešavanjem.

Ručka koja ne kliza omogućava udobnnost prilikom upotrebe, a delovi koji su bezbedni za pranje posuđa omogućavaju jednostavno čišćenje.

Ceo paket zaokružuju posuda zapremine 800 ml, seckalica zapremine 500 ml za jednostavno seckanje različitih namirnica i žica za mućenje.

*U poređenju sa tradicionalnim noževima od nerđajučeg čelika

Osnovno
 • Noževi sa titanijum oblogom

  Oštrina noža traje do dva puta duže* za dugotrajniju efikasnost, dosledne rezultate i miksiranje bez napora

 • Izuzetne performanse

  Snaga motora od 1000 W za efikasno miksiranje i maksimalne performanse

 • 20 brzina + turbo funkcija

  Prilagodite brzinu bez zaustavljanja štapnog miksera, zahvaljujući intuitivnom regulatoru brzina

 • Mekana, ergonomična ručka

  Za bolju kontrolu čak i kada su ruke vlažne

 • 800 ml merna posuda (puna zapremina posude)

 • Seckalica zapremine 800 ml (puna zapremina seckalice)

 • Žica za mućenje

Karakteristike
Snaga 1000  
Pulse funkcija    
ActivFlow tehnologija    
Turbo funkcija    
Materijal stope štapnog miksera Nerđajući čelik  
Demontažna stopa štapnog miksera    
Dozer    
Kapacitet bokala (ml) 800  ml
Seckalica    
Kapacitet seckalice 500  ml
Žica za mućenje    
Mekani dodir    
Može da se pere u mašini za pranje sudova    
Uključeni recepti    
Boje NERĐAJUĆI ČELIK / CRNA  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbegli prskanje, unesite mikser do polovine posude i pritisnite dugme za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvek prvo isključite aparat pre nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste seckali orašaste plodove (bademe, lešnike itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix", moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprečava prskanje. Polako povećavajte brzinu u zavisnosti od načina pripreme.
Ne, uvek isključite aparat pre svake intervencije.
Svi delovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za pranje sudova, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženim sunđerom.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.