TEFAL OPTICHEF 3 IN 1 20SP HB643138

OPTICHEF 3 IN 1 20SP HB643138 Optimalna upotreba i optimalne performanse

Zahvaljujući Tefal Optichef štapnom mikseru, uživajte u optimalnom protoku i performansama. Njegov posebno dizajnirani oblik stope i sečiva osiguravaju fantastično i jednostavno miksiranje sastojaka, dok praktična zaštitna ploča za zaštitu od prskanja omogućava praktičnost tokom kuvanja. Pripremite niz jela zahvaljujući snažnom motoru od 800 W i sa 20 podesivih brzina za neprekidno miksiranje.
Dodatne pogodnosti su posuda od 800 ml, seckalica zapremine 500 ml za jednostavno seckanje različitih namirnica i žica za mućenje za jednostavno mućenje sastojaka.

Oznaka: HB643138

C

Optichef štapni mikser: Optimalan protok, optimalne performanse

Zahvaljujući Tefal Optichef štapnom mikseru, uživajte u optimalnom protoku i performansama.

Njegov posebno dizajnirani oblik stope i sečiva osiguravaju fantastično i jednostavno miksiranje sastojaka, dok praktična zaštitna ploča za zaštitu od prskanja pruža udobnost tokom kuvanja.

Pripremite niz jela zahvaljujući snažnom motoru od 800 W i 20 podesivih brzina za neprekidno miksiranje, koje se mogu prilagoditi bez zaustavljanja štapnog miksera zahvaljujući intuitivnom i jednostavnom točku za odabir brzine.

Dodatne pogodnosti su ručku koja ne kliza, dodaci koji mogu da se peru u mašini za pranje posuđa, posuda od 800 ml za dodatnu udobnost, seckalica zapremine 500 ml za jednostavno seckanje različitih namirnica i žica za mućenje za jednostavno mućenje sastojaka.

*compared to our own classic 2 blades technology

Osnovno
 • Optimalan oblik stope i sečiva

  Za optimalan protok i odlične performanse miksiranja

 • Zaštita protiv prskanja

  Omogućava sve potrebne pogodnosti tokom pripreme za kuvanje. 

 • Izdržljiv i snažan motor

  Snaga motora od 800 W omogućava miksiranje bez napora i maksimalne performanse

 • Anti-splash guard

 • Soft, non-slip handle grip

 • 800 ml beaker (total capacity)

 • Intuitivna promena brzina

  Prilagodite brzinu bez zaustavljanja rada štapnog miksera, uz pomoć točka za prilagođavanje brzine koji se jednostavno koristi.

 • Mekana ručka koja ne kliza

  Ergonomski dizajn, za bolju kontrolu čak i kada su vam ruke vlažne.

 • Posuda zapremine 800 ml (ukupan kapacitet)

 • Seckalica zapremine 500 ml (ukupan kapacitet)

 • Žica za mućenje

Karakteristike
Ostale karakteristike
Snaga 800  
Pulse funkcija    
Turbo funkcija    
Podešavanje brzina 20  
Materijal stope štapnog miksera Nerđajući čelik  
Demontažna stopa štapnog miksera    
Dozer    
Kapacitet bokala (ml) 800  ml
Seckalica    
Kapacitet seckalice 500  ml
Žica za mućenje    
Mekani dodir    
Može se prati u mašini za posuđe    
Boje BELA & SIVA  
Česta pitanja
Da biste izbegli prskanje, unesite mikser do polovine posude i pritisnite dugme za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvek prvo isključite aparat pre nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste seckali orašaste plodove (bademe, lešnike itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix", moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprečava prskanje. Polako povećavajte brzinu u zavisnosti od načina pripreme.
Ne, uvek isključite aparat pre svake intervencije.
Svi delovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za pranje sudova, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženim sunđerom.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.