TEFAL INFINYFORCE V2 3IN1 HB943838

INFINYFORCE V2 3IN1 HB943838 Beskonačni rezultati pod vašom kontrolom!

Izvanredne performanse zajedno sa izuzetnom preciznošću u Tefal InfinyForce Pro štapnom mikseru. Powelix Life tehnologija sa oštricama izuzetnih performansi sa titanijumskom oblogom, za savršene rezultate i izuzetnu trajnost. Izuzetno precizan taster za odabir brzina omogućava potpunu kontrolu, za savladavanje bilo koje teksture i ostvarivanje rezultata. Snaga od 1000W omogućava brze rezultate čak i sa najčvršćim sastojcima, i pokriva sve potrebe miksiranja sa ovim svestranim uređajem. 

 

Oznaka: HB943838

InfinyForce štapni mikser: Izuzetna preciznost

Stavljajući potpunu preciznost i jednostavne rezultate na dohvat ruke Tefal InfinyForce Pro štapni mikser osigurava dugotrajne performanse i brze rezultate. 

Savladavanje novih recepata nikada nije bilo jednostavnije, za ukusne domaće supe, kaše, salsa i pesto sosove, i još mnogo toga. 

Ekskluzivne Powelix Life oštrice omogućavaju izuzetnu trajnost, sa performansama koje traju dva puta duže i nude 30% brže rezultate.

Izvrsna preciznost je dostupna uz pomoć tastera za odabir brzine koji je jednostavan za upotrebu za bilo koju teksturu i rezultat.

Impresivna snaga od 1200W nudi optimalno miksiranje u najkraćem vremenu, čak i sa najčvršćim sastojicma.

Otkrijte savršeno pakovanje sa zaštitom od prskanja, kako biste sačuvali red u kuhinji, demontažne dodatke koje možete prati u mašini za posuđe, mernu posudu zapremine 800ml i raznovrsne dodatke koji uključuju seckalicu zapremine 500ml, žicu za mućenje i dodatak za kaše. 

 

 

 

 

*compared to our own classic 2 blades technology

Osnovno
 • Trajne oštrice izuzetnih performansi 

  Otkrijte naše ekskluzivne Powelix Life oštrice koje nude neuporedivu trajnost sa performansama koje traju dvostruko duže i daju 30% brže rezultate. 

 • Snaga 1000W

  1000W obezbeđuje brze rezultate, obezbeđujući optimalno miksiranje različitih sastojaka. 

 • Jednostavno upravljanje

  Taster za odabir brzina za izvanrednu preciznost na dohvat ruke, sa varijabilnim kontrolama za sve teksture i rezultate, i poboljšanom ergonomijom za štapni mikser koji je veoma jednostavan za upotrebu.

 • Bez nereda i prskanja 

  Zaštita od prskanja čuva vašu kuhinju urednom za maksimalnu praktičnost.

 • Jednostavno čišćenje 

  Demontažni delovi koji se mogu prati u mašini za posuđe omogućavaju jednostavno čišćenje, pružajući praktičnost koja je idealna za svakodnevnu upotrebu. 

 • Merna posuda

  Merna posuda zapremine 800ml je savršena za domaće supe, kaše, pesto osove i još mnogo toga, nudeći idealan kapacitet za sve prilike.

 • Dodatak za seckanje

  Otkrijte savršeno seckanje, idealno za povrće, salsa sosove, bilje, začine i sl. 

 • Dodatak za mućenje 

  Za sve što treba da se muti, za izvrsne omlete, belanca, puslice i slično.  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbegli prskanje, unesite mikser do polovine posude i pritisnite dugme za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvek prvo isključite aparat pre nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste seckali orašaste plodove (bademe, lešnike itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix", moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprečava prskanje. Polako povećavajte brzinu u zavisnosti od načina pripreme.
Ne, uvek isključite aparat pre svake intervencije.
Svi delovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za pranje sudova, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženim sunđerom.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.