TEFAL SOFLINE PP1700V0

SOFLINE PP1700V0 Unesite dašak dizajna, jednostavnosti i privlačnosti u svoje kupatilo

Tefal Softline telesna vaga je upečatljvog i modernog stila, poput nijedne druge, kombinujući jednostavan za očitavanje LED osvetljen ekran sa prikrivenim brojevima koji daje odmerenost i privlačnost vašem kupatilu. Sa velikim kapacitetom do 160 kg u mernim koracima od 100g, ova skladna i stilizovana telesna vaga ne može biti jednostavnija za upotrebu.

Oznaka: PP1700V0

Tefal Softline Telesna vaga: uglađen i moderan dizajn

Kombinujući izvanredan estetki dizajn i senzore visoke tehnologije, Tefal Softline telesna vaga nudi iskustvo kao ni jedna druga.

Jednostavan za čitanje LED osvetljen ekran zajedno sa prikrivenim brojevima daje utisak izvanredne moderne odmerenosti i stila koji se savršeno uklapa u svako kupatilo.

Čiste i jasne LED cifre (visoke 26mm) za kristalno jasan ekran, sa pametnim karakteristikama poput automatskog uključivanja i velikog kapaciteta do 160 kg u mernim koracima od 100g za potpunu preciznost i lakoću.

Uz tanak, jednostavan izgled i 3 AAA baterije koje su uključene u pakovanje kako biste odmah mogli da koristite vagu, nagradite sebe upečatljivom modernom vagom koja će dodati stil i uglađenost svakom kupatilu.

Osnovno
 • Izvanredna estetika

  Telesna vaga poput nijedne druge: osvetljeni LED ekran u kombinaciji sa efektom prikrivenih brojeva, za neuporediv stil i modernu odmerenost koja se savršeno uklapa u svako kupatilo.   

 • Čiste, jasne LED cifre

  Kombinacija estetike i jednostavnosti, otkrijte telesnu vagu sa čistim i jasnim LED ciframa – 26mm za trenutnu čitljivost.

 • Veliki kapacitet 

  Kapacittet do 160kg sa mernim koracima od 100g, za telesnu vagu koja je jednostavna za upotrebu i na koju se možete osloniti svaki dan.

 • Savršene dimenzije

  Moderna telesna vaga dizajnirana da se savršeno uklopi u svako kupatilo, sa grafičkim dizajnom stakla 34x33cm

 • Automatsko uključivanje

  Svakodnevna praktičnost sa vagom čija upotreba ne može biti lakša: jednostavno zakoračite na vagu i iščitajte vašu težinu.

 • Praktičan tanak dizajn 

  Samo najvažnije: jednostavan, kompaktan dizajn nudi potpunu praktičnost i savršeno se uklapa u kupatila svih veličina.

 • Uključene baterije

  Vaša nova telesna vaga je spremna za upotrebu odmah nakon vađenja iz kutije, sa 3 AAA baterije koje su uključene u pakovanje.

Karakteristike
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Kapacitet 160  kg
Merni korak 100  g
Displej sa crnim svetlom    
Platforma za merenje Kaljeno staklo  
Boje WHITE  
Tip baterije AAA  
Uključene baterije    
Ostalo LED digit size 26 mm  
Težina baterije 11  g
Dodatni pribor uključen Glass platform 342 x 330 mm  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Važno je uvek se meriti u isto doba dana. Najbolje je meriti se jednom nedeljno.
Ova funkcija omogućava automatski prikaz težine. Nije neophodno čekati da se prikaže „0" – odmah započinje računanje težine.
Većina modernih vaga ima prekidač pored mesta gde su baterije. Ukoliko to nije slučaj, pogledajte uputstvo za upotrebu.
Da biste u potpunosti bili zadovoljni ovim aparatom, uvek treba da se merite pod istim okolnostima:
- Uvek se merite bosonogi. Stopala moraju da su suva i pravilno postavljena na elektrode. Imajte u vidu da zadebljana koža na stopalima može uticati na merenje.
- Po mogućstvu, jednom nedeljno, odmah nakon buđenja,- 1/4 časa nakon buđenja, kako bi se voda u telu distribuirala u donje udove.
Važno je postarati se da ne postoji nikakav kontakt između nogu (butine, kolena, listovi) ili između stopala. Po potrebi, postavite papir između nogu.
Ovo zavisi od tipa aparata koji koristite:
- Dijagnostička vaga: rezultati merenja neće biti tačni.
- Druge vage za kupatilo: nema uticaja na rezultate merenja.
Uvek držite vagu na ravnoj podlozi i ne stavljajte na nju nikakve predmete.
Ako vagu nećete koristiti duže vreme, izvadite baterije.

Ako vagu ostavite uspravno tako da jedna ili više nožica bude u vazduhu ili na nju stavite neke stvari, prvo naredno merenje biće netačno.
Na kraju merenja može da se pojavi poruka „ERR“ i začuje dug pisak. Moraćete ponovo da se izmjerite.
Kako biste osigurali tačna mjerenja, vagu bi trebalo da postavite na tvrdu, ravnu površinu, a ne na mekani pod poput prostirke ili tepiha.
Preporučujemo da uvek koristite nove alkalne baterije (LR03 baterije) i nikada ne koristite cink-ugljenične baterije (R03 baterije) ili punjive baterije (HR03 baterije).
Prilikom punjenja baterija, uvek zamenite sve baterije novim alkalnim baterijama.
Ovo se ne odnosi na vage koje se napajaju CR2032 dugmastim baterijama ili litijumskim baterijama.
Vagu možete čistiti krpom bez dlačica koja je blago nakvašena vodom.
Ne koristite žičani sunđer ili abrazivni prah. Nikad ne uranjajte uređaj u vodu.
Normalno je da se pojavljuje poruka „8888" kada se postave baterije. Proizvod je sada u fazi prvog pokretanja. Postavite ga na ravnu površinu i sačekajte da se izgubi poruka. Ako pomerite vagu ili stanete na nju dok se prikazuje poruka „8888", ponovo ćete započeti proces prvog pokretanja. Prvo pokretanje traje od 5 do 30 sekundi.
Vaga je uočila nepravilnost tokom merenja težine i rekalibracije. Moraćete da siđete sa vage i sačekate da se prikaže „0.0" pre nego što ponovo stanete.
Virtuelna tastatura aktivira se tek nakon završetka merenja.
Treba pratiti sledeće korake:
- Siđite sa vage nakon merenja,- Vaga mora da ostane na podu dok pritiskate tastere,- Pritiskajte tastere samo jednim prstom,- Tastere pritiskajte isključivo prstom (ne koristite predmete).
Ako, nakon što ispoštujete uputstva u korisničkom priručniku, vaša vaga i dalje ne radi, nemojte pokušavati da je sami rastavite ili popravite, već je odnesite u ovlašćeni servis.
Da, dijagnostička vaga meri čistu mišićnu masu i oduzima je od ukupne telesne mase. Na ovaj način ona pokazuje procenat telesne masnoće, bez obzira na to gde se salo nalazi.
Tokom kalibracije vage za kupatilo koja se vrši u proizvodnom procesu, moglo je doći do manjih varijacija među vagama. Ove varijacije mogu uzrokovati manje razlike u rezultatima merenje dve različite vage za kupatilo.
Budući da je od suštinske je važnosti za pravilno funkcionisanje tela, merenje stope hidriranja vam nudi upozorenje u slučaju dehidratacije.
Sastoji se od vode u organizmu, organa, kostiju i mišića, njegova uloga nije zanemarljiva po pitanju dnevne potrošnje energije.
Od suštinske je važnosti za vaše telo, rezerva energije na koju treba da obratite pažnju.
Indeks telesne mase (Body Mass Index, BMI) je međunarodni indeks koji je 1997. definisala Svetska zdravstvena organizacija.
Indeks telesne mase je mera korpulentnosti, a time i rizika od pojave gojaznosti. Meri se na sledeći način:


Indeks telesne mase je vrlo opšta mera koja nije prilagođena jednoj osobi. Ne određuje količinu sala ili mišića.
Naše vage za svoj rad koriste bioelektričnu impedansu, tzv. bioimpedansu.

U telo se šalje slaba sinusoidna struja koja lako prolazi kroz tkiva bogata vodom (mršava telesna masa: mišići, koža...), ali zauzvrat nailazi na veći otpor u tkivima s malim sadržajem vode (masna telesna masa).


Tako dobijena vrednost otpora ubacuje se u jednačine koje uzimaju u obzir vaš profil i omogućavaju nam da izračunamo vašu mršavu telesnu masu.

Masna telesna masa se dobija oduzimanjem mršave od ukupne mase tela.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.