TEFAL GOODVIBES LIFE TELESNA VAGA BM9600S1

GOODVIBES LIFE TELESNA VAGA BM9600S1 Pametna vaga za dobro raspoloženje

Bilo da vam je cilj dobijanje energije, gubitak kilograma ili preoblikovanje tela, Goodvibes pametna vaga je prilagođena vama. Više od same težine, meri 10 vrednosti – poput BMI, telesnih masnoća i mišićne mase – pomaže vam da bolje upoznate svoje telo, donsete prave odluke i otkrijete sebe. Otkrijte pametnu digitalnu vagu sa aplikacijom koja je jednostavna za upotrebu i šalje dobre vibracije!

Oznaka: BM9600S1

Pametna vaga za dobro raspoloženje: Budite pozitivni

Vi ste više od broja na vagi! Sa stanovišta godina, tipa tela, zdravstvenih ciljeva, ne postoje dve iste osobe.

Sa Goodvibes pametnom vagom i veoma intuitivnom aplikacijom, upoznajte bolje svoje telo i postavite svoje ciljeve koristeći merenje 10 različitih vrednosti poput BMI, telesne masnoće, mišićne mase, kao i koštane mase, vode u organizmu, metaboličke starosti organizma.

Aplikacija vam omogućava praćenje i vizuelizaciju napretka, sa mogućnošću podešavanja željene težine i telesne masnoće kako biste lakše dostigli željeni rezultat.

Bez ograničenja u broju korisnika, idealna je da i vaši prijatelji i porodica budu fit. Goodvibes digitalna vaga je napravljena za sve oblike i veličine, kapaciteta 160kg, u mernim koracima od 100g.

Osnovno
 • Budite pozitivni

  Vizuelizujte do 10 vrednosti jednim pogledom uz pomoć veoma intuitivne Goodvibes aplikacije: upoznajte svoje telo i podesite svoje ciljeve.

 • Mnogo više od same težine

  Pratite više od same težine uz poomoć merenja 10 različitih vrednosti: težina, BMI, telesna masnoća, mišićna masa, voda u organizmu, viscelarne masti, potkožne masti, BMR i metabolička starost organizma.

 • Pratite vaš napredak

  Jednostavno vizuelizujte vaš napredak zahvaljujući lako čitiljivim podacima na aplikaciji sa kojom se povezujete putem Bluetooth veze.

 • Ostvarite svoje ciljeve

  Mogućnost podešavanja željene težine i telesne masnoće kako biste lakše ostvarili željeni rezultat.

 • Neograničen broj korisnika 

  Uživajte u neograničenom broju korisnika - idealna je da i vaši prijatelji i porodica budu fit. Jedino ograničenje je memorija na vašem telefonu!

 • Sinhronizujte svoje aplikacije

  Sinhronizujte svoju aplikaciju sa Google Fit, Apple Health & Fitbit za dodatnu praktičnost.

 • Jednostavno čitanje rezultata 

  Veliki osvetljeni ekran sa brojevima od 19mm omogućava vam da lako očitavate vaš napredak.

   

 • Dekorativni dizajn

  Velika staklena platforma donosi klasičnu lepotu u srebrnoj nijansi sa vidljivim elektrodama, savršenih dimenzija (28x28cm).

 • Baterije su uključene u pakovanje 

  3 baterije su uključene u pakovanje kako biste odmah bili spremni.

Karakteristike
KONTROLISANJE TEŽINE
Merenja masnoće u Kg    
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Displej sa crnim svetlom    
Platforma za merenje Kaljeno staklo  
Tip baterije AAA  
Uključene baterije    
   
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aplikacija više nije kompatibilna sa verzijom Android 4.4.4 ili starijim verzijama zbog pojačanih mjera zaštite podataka.

Ako je moguće, preporučujemo vam da ažurirate svoj uređaj na noviju Android verziju ili da upotrijebite drugi kompatibilan uređaj.

Ažuriranja ne samo da će vam omogućiti da uz nove funkcije i kompatibilnost sa najnovijom tehnologijom uživate u poboljšanom iskustvu, već će vas i zaštititi od mogućih sigurnosnih propusta koji su popravljeni u najnovijim verzijama.
Ova funkcija omogućava automatski prikaz težine. Nije neophodno čekati da se prikaže „0" – odmah započinje računanje težine.
Ovo zavisi od tipa aparata koji koristite:
- Dijagnostička vaga: rezultati merenja neće biti tačni.
- Druge vage za kupatilo: nema uticaja na rezultate merenja.
Kako biste osigurali tačna mjerenja, vagu bi trebalo da postavite na tvrdu, ravnu površinu, a ne na mekani pod poput prostirke ili tepiha.
Za tačne i dosljedne rezultate, preporučujemo da svoju vagu uvijek koristite u istim uslovima i u isto vrijeme. Idealno bi bilo da se izmjerite prije jela, 15 minuta nakon ustajanja, kako bi se voda u vašem tijelu rasporedila na donje udove.

Izbjegavajte mjerenje:
• tokom ili neposredno nakon teške tjelesne aktivnosti,
• odmah nakon tuširanja, kupanja ili izlaska iz saune,
• nakon što ste konzumirali alkohol,
• kada imate temperaturu.

Da biste osigurali pravilno praćenje sastava tijela, preporučuje se redovno mjerenje, idealno jednom nedjeljno.
Preporučujemo da uvek koristite nove alkalne baterije (LR03 baterije) i nikada ne koristite cink-ugljenične baterije (R03 baterije) ili punjive baterije (HR03 baterije).
Prilikom punjenja baterija, uvek zamenite sve baterije novim alkalnim baterijama.
Ovo se ne odnosi na vage koje se napajaju CR2032 dugmastim baterijama ili litijumskim baterijama.
Vagu možete čistiti krpom bez dlačica koja je blago nakvašena vodom.
Ne koristite žičani sunđer ili abrazivni prah. Nikad ne uranjajte uređaj u vodu.
Ako, nakon što ispoštujete uputstva u korisničkom priručniku, vaša vaga i dalje ne radi, nemojte pokušavati da je sami rastavite ili popravite, već je odnesite u ovlašćeni servis.
Tokom kalibracije vage za kupatilo koja se vrši u proizvodnom procesu, moglo je doći do manjih varijacija među vagama. Ove varijacije mogu uzrokovati manje razlike u rezultatima merenje dve različite vage za kupatilo.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Da, težina odjeće se dodaje tjelesnoj težini. Stoga se preporučuje da prilikom mjerenja nosite što manje odjeće.
Vaga je dizajnirana da bude prikladna za većinu ljudi. Međutim, ne bi trebalo da koristite vagu ako imate pejsmejker ili drugi medicinski uređaj. Razlog tome je što vaga šalje malu količinu električne struje kroz vaše tijelo kako bi izmjerila tjelesnu masnoću, što može oštetiti ili omesti rad pejsmejkera (ili drugog medicinskog uređaja).
Kao mjera opreza, korišćenje vage je kontraindikovano tokom trudnoće zbog uređaja za bioimpedansu. Međutim, vagu možete koristiti pod uslovom da nosite čarape. Na taj način nikakva struja neće teći kroz vaše tijelo. Tada ćete moći da izmjerite svoju težinu, ali nijedan drugi pokazatelj sastava vašeg tijela.