TEFAL Indukcioni rešo Everyday Slim IH210801

Indukcioni rešo Everyday Slim IH210801 Elegantan dizajn za jednostavno kuvanje

Za rešenja koja štede prostor kako bi svakodnevno olakšali život, Tefal Everyday Slim prenosni indukcijski rešo omogućava praktičnost i dobrobiti indukcijskog kuvanja jednostavnim upravljanjem i tankim, elegantnim dizajnom. Šest unapred postavljenih podešavanja i manuelne kontrole osiguravaju beskrajne mogućnosti nadohvat ruke, uz kristalno čist prednji deo koji je jednostavan za upotrebu i daje savršene rezultate bez napora.

Oznaka: IH210801

Tefal Everyday Slim prenosni indukcijski rešo

Osiguravajući praktičnost, Tefal Everyday Slim prenosni indukcijski rešo dizajniran je kako bi maksimalno uštedeo prostor, a istovremeno postigao beskompromisne rezultate koji svakodnevno čine kuvanje lakšim.

Otkrijte beskrajne opcije kuvanja sa šest unapred postavljenih podešavanja (niska temperatura, dinstanje, ključanje, brzo kuvanje, brzo prženje i prženje) i manuelno upravljanje za izuzetno precizno kuvanje upravo onako kako želite.

Kontrolna ploča laka za upotrebu i kristalno čist digitalni displej omogućuju vam da lako upravljate rešoom.

Izuzetno tanak dizajn od samo 45 mm omogućuje kuvanje bilo gde, bilo kada sa potpunom sigurnošću i lakoćom.

Zahvaljujući naprednim karakteristikama kao što su izdržljivi materijali koji su takođe i jednostavni za čišćenje, automatsko isključivanje, praktični tajmer i još mnogo toga, Tefal Everyday Slim omogućava izvanredna rešenja za sve vaše potrebe kuvanja iz dana u dan.

 

Osnovno
 • Svakodnevno kuvanje jednostavno za upotrebu

  Uživajte u brzom i jednostavnom kuvanju kroz izbor od šest različitih podešavanja (niska temperatura, dinstanje, ključanje, brzo kuvanje, prženje i brzo prženje) ili manuelnoj kontroli, zahvaljujući jednostavnom aparatu koji zadovoljava sve vaše potrebe kuvanja.

 • Tanak dizajn za maksimalnu uštedu prostora

  Dizajniran za maksimalnu udobnost i jednostavnu upotrebu, kompaktni prenosivi format štedi maksimalan prostor u kuhinji i olakšava život svakodnevno.

 • Kuvanje bez napora

  Indukcijsko kuvanje je najsigurniji i najjednostavniji način korišćenja šporeta, bez otvorenog plamena i uz automatsko detektovanje posuđa, kao i napredne tehnologije za brze rezultate prenosa toplote direktno na vaše posuđe.

 • Jednostavna upotreba kontrolne ploče

  Kontrolna ploča osetljiva na dodir je u kombinaciji sa jasnim i lako čitljivim digitalnim displejem, za potpuno intuitivan doživljaj koji osigurava savršene rezultate sa potpunom lakoćom.

 • Dugotrajna površina za kuvanje i jednostavna za čišćenje

  Otkrijte proizvod koji je dizajniran da traje, sa površinom jednostavnom za čišćenje za svakodnevnu praktičnu upotrebu i koji je izrađen od izuzetno kvalitetnih materijala sa dugotrajnim performansama.

 • Praktičan za svakodnevno kuvanje

  7 nivoa snage (300 do 1200 W) koji postavljaju beskrajne mogućnosti kuvanja nadohvat ruke, 180 min tajmer, funkcija pauziranja kuvanja, automatsko isključivanje i temperatura do 240 °C.

 • Compatibility

 • Long-lasting

Karakteristike
Osnovne karakteristike
Snaga 2100  
Broj programa za kuvanje 6  
Ostale karakteristike
Boje Crna  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.