TEFAL Indukcijski rešo IH2108KR

Indukcijski rešo IH2108KR Elegantan dizajn za jednostavno kuvanje

Za rešenja koja štede prostor kako bi svakodnevno olakšali život, Tefal Everyday Slim prenosni indukcijski rešo omogućava praktičnost i dobrobiti indukcijskog kuvanja jednostavnim upravljanjem i tankim, elegantnim dizajnom. Šest unapred postavljenih podešavanja i manuelne kontrole osiguravaju beskrajne mogućnosti nadohvat ruke, uz kristalno čist prednji deo koji je jednostavan za upotrebu i daje savršene rezultate bez napora.

Oznaka: IH2108KR

Tefal Everyday Slim prenosni indukcijski rešo 

Osiguravajući praktičnost, Tefal Everyday Slim prenosni indukcijski rešo dizajniran je kako bi maksimalno uštedeo prostor, a istovremeno postigao beskompromisne rezultate koji svakodnevno čine kuvanje lakšim.

Otkrijte beskrajne opcije kuvanja sa šest unapred postavljenih podešavanja (niska temperatura, dinstanje, ključanje, brzo kuvanje, brzo prženje i prženje) i manuelno upravljanje za izuzetno precizno kuvanje upravo onako kako želite.

Kontrolna ploča laka za upotrebu i kristalno čist digitalni displej omogućuju vam da lako upravljate rešoom.

Izuzetno tanak dizajn od samo 45 mm omogućuje kuvanje bilo gde, bilo kada sa potpunom sigurnošću i lakoćom.

Zahvaljujući naprednim karakteristikama kao što su izdržljivi materijali koji su takođe i jednostavni za čišćenje, automatsko isključivanje, praktični tajmer i još mnogo toga, Tefal Everyday Slim omogućava izvanredna rešenja za sve vaše potrebe kuvanja iz dana u dan.

Osnovno
 • Svakodnevno kuvanje jednostavno za upotrebu

  Uživajte u brzom i jednostavnom kuvanju kroz izbor od šest različitih podešavanja (niska temperatura, dinstanje, ključanje, brzo kuvanje, prženje i brzo prženje) ili manuelnoj kontroli, zahvaljujući jednostavnom aparatu koji zadovoljava sve vaše potrebe kuvanja.

 • Tanak dizajn za maksimalnu uštedu prostora

  Dizajniran za maksimalnu udobnost i jednostavnu upotrebu, kompaktni prenosivi format štedi maksimalan prostor u kuhinji i olakšava život svakodnevno.

 • Kuvanje bez napora

  Indukcijsko kuvanje je najsigurniji i najjednostavniji način korišćenja šporeta, bez otvorenog plamena i uz automatsko detektovanje posuđa, kao i napredne tehnologije za brze rezultate prenosa toplote direktno na vaše posuđe.

 • Jednostavna upotreba kontrolne ploče

  Kontrolna ploča osetljiva na dodir je u kombinaciji sa jasnim i lako čitljivim digitalnim displejem, za potpuno intuitivan doživljaj koji osigurava savršene rezultate sa potpunom lakoćom.

 • Dugotrajna površina za kuvanje jednostavna za čišćenje

  Otkrijte proizvod koji je dizajniran da traje, sa površinom jednostavnom za čišćenje za svakodnevnu praktičnu upotrebu i koji je izrađen od izuzetno kvalitetnih materijala sa dugotrajnim performansama.

 • Praktičan za svakodnevno kuvanje

  7 nivoa snage (300 do 1200 W) koji postavljaju beskrajne mogućnosti kuvanja nadohvat ruke, 180 min tajmer, funkcija pauziranja kuvanja, automatsko isključivanje i temperatura do 240 °C.

Karakteristike
Osnovne karakteristike
Snaga 2100  
Broj programa za kuvanje 6  
Ostale karakteristike
Boje CRNA  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.