TEFAL PLUS VT256070

PLUS VT256070 Za dugotrajnu svežinu vaše hrane!

Hranu održavajte svežom u nekoliko jednostavnih koraka zahvaljujući Vacupack Plus aparatu za vakumiranje. Automatski proces vakuuma i zatvaranja je jednostavan, omogućavajući vam da savršeno prilagodite veličinu kese za odlaganje: odmotajte valjak foliju na željenu veličinu, secite ugrađenim nožem, a zatim zatvarajte jednu stranu uz pomoć Vacupack Plus; napunite kesu i stavite otvorenii kraj kese u Vacupack Classic; zatvorite poklopac i pritisnite taster "Vacuum & Seal"; otvorite poklopac i uklonite zapakovan i zatvoreni paket! Funkcija "Moist ili Dry" automatski prilagođava brzinu usisa prema odabranoj vrsti hrane, dok funkcije "Seal" i "Vacuum pulse" omogućavaju potpunu kontrolu za manuelno prilagođavanje vakuma i zatvaranja. Sve to zaokružuju završna obrada od nerđajućeg čelika za modernu kuhinju i uštedu prostora, a tu je i prostor za kabl. Uz pakovanje isporučuju se dve rolne u dve različite veličine ( 22 cm x 3 m i 28 cm x 3 m ).

Oznaka: VT256070

Održavajte svežinu hrane uz Vacupack Classic aparat za vakumiranje

Uz Vacupack Plus aparat, uživajte u duže svežoj hrani u odgovarajućim kesama i vakumskom pakovanju.

Potrebna su samo četiri jednostavna koraka: odvrnuti valjak za odlaganje na željenu veličinu, iseći ugrađenim nožem, a potom zatvoriti jednu stranu folije uz pomoć Vacupack Plus-a; tako dobijenu kesu napuniti i staviti otvoreni kraj kese u aparat za vakumiranje; zatvorite poklopac i pritisnite taster "Vacuum & Seal"; otvorite poklopac i uklonite hranu spakovanu u paket!

Uz dve rolne za odlaganje koje su uključene u pakovanje u dve različite veličine, odmah možete započeti sa radom.

Funkcija "Moist ili Dry" automatski prilagođava brzinu usisa odabranoj vrsti hrane, dok funkcije "Seal" i "Vacuum pulse" omogućavaju potpunu kontrolu za manuelno podešavanje vakuma i zatvaranja.

Sve to zaokružuju završna obrada od nerđajućeg čelika savršena za modernu kuhinju i uštedu prostora s' obzirom da je aparat opremljen i prostorom za kabl.

*Compared to ordinary storage methods - Internal study carried out in 2020 on fresh fruits and vegetables

Osnovno
 • Automatska funkcija "Vakumiranje i zatvaranje"

  Četiri jednostavna koraka za upotrebu Vacupack Plus: odvrnuti valjak za odlaganje na željenu veličinu, iseći ugrađenim nožem i potom zatvarati jednu stranu uz pomoć Vacupack Plus; napunite kesu i stavite otvorenu u Vacupack Classic; zatvorite poklopac i pritisnite taster "Vacuum & Seal"; otvorite poklopac i uklonite hranu pakovanu u vakumu, i sve je spremno!

 • Jednostavna upotreba

  Jednostavno odredite veličinu kese uz pomoć ugrađenog noža.

 • 2 rolne uključene u pakovanje

  Odmah započnite sa vakumiranjem, zahvaljujući 2 rolne folije koje se dobijaju uz pakovanje: 

 • Jednostavno odlaganje

  Vertikalno odlaganje i prostor za kabl za uštedu prostora na radnoj ploči.

 • "Moist or Dry" funkcija

  Automatski prilagođava brzinu usisa prema hrani koju vakuumiramo

 •  “Zatvaranje” & "Pulsno vakumiranje” funkcije

  Vakumirajte i zatvarajte manuelno po želji.

 • Atraktivan dizajn

  Završna obrada od nerđajućeg čelika savršeno se uklapa u svaku kuhinju.

Recepti
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Proverite da li donji dihtung (označen zelenom bojom na slici ispod) dobro leži u svom ležištu.
Nakon što ste zavarili vrećicu, pričekajte jedan minut pre zavarivanja druge.
Nemojte puniti vrećicu više od 2/3 kapaciteta i vodite računa da područje zavarivanja bude čisto i suvo.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Da, možete ponovo koristiti vrećice. Međutim, da bi se izbegla mogućnost obolevanja, nemojte ponovo koristiti vrećice ako je u njima čuvano sirovo meso, sirova riba ili masna hrana.
Nemojte odlagati uređaj sa zaključanim poklopcem.
Ova mera predostrožnosti se primenjuje u cilju izbjegavanja deformacije zaptivki što može uticati na funkcionisanje jedinice.