TEFAL TEFAL TOASTER TT640

TEFAL TOASTER TT640 Ulepšajte jutro pritiskom na taster i sačuvajte omiljeni način pipreme tosta

Ulepšajte svoju kuhinju sa intuitivnim tosterom koji je podjednako lep koliko i funkcionalan. Sa Tefal tosterom uživajte u savršeno tostiranom hlebu - baš onakvom kakav volite, zahvaljujući jednostavnim omiljenim podešavanjima, velikom digitalnom ekranu i sedam nivoa tostiranja. Sa praktičnim karakteristkama i jednostavnim ali modernim dizajnom, od ukusnog tosta vas deli samo jedan dodir.

Oznaka: TT640810

Tefal toster: vaša omijena podešavanja na dodir

Uživajte u savršeno prepečenom tostu prilagođenom svačijem ukusu, sa Tefal tosterom - modernim, intuitivnim prefinjenim.

Ovaj elegantni toster crne boje vam omogućava da sačuvate omiljena podešavanja na samo dodir od vas, tako da ćete uvek imati tost po svojoj želji.

Uz minimalistički digitalni ekran koji odbrojava vreme, takođe omogućava i 7 nivoa tostiranja, od lagano zlatnog do ekstra hrskavog - savršeno za prilagođene rezultate.

Dodatne praktične karakteristike uključuju funkciju namenskog zaustavljanja, odmrzavanja i podgrevanja sa svetlosnim indikatorom, prilagodivom širinom otvora sa automatskim centralnim pozicioniranjem hleba, demontažnom posudom za mrve za jednostavno čišćenje i ručicom za visoko podizanje za lakše uklanjanje tosta.

Uz to, donosi i moderan estetski i intuitivan dizajn koji savršen na radnoj površini svake moderne, sofisticirane kuhinje.

 

 

 

 

 

Osnovno
 • Omiljena funkcija

  Sačuvajte vaša omiljena podešavanja, za tost baš onakav kakav volite: Potpuna praktičnost zahvaljujući namenskom tasteru za direktan pristup.

 • Digitalni ekran sa odbrojavanjem

  Moderan dizajn sa minimalističkim, preglednim, digitalnim ekranom sa odbrojavanjem, za preciznu kontrolu pečenja i savršene rezultate. Moderna i sofisticirana estetika. 

 • Tostiranje prilagođeno svakom ukusu.

  Lagano pčen ili ekstra hrskav, uživajte u savršenom tostu baš onakvom kakav volite, zahvaljujući 7 nivoa pečenja.

 • 3 namenske funkcije na dodir

  Uz pomoć funkcija za zaustavljanje, odmrzavanje i podgrevanje sa svetlosnim indikatorom, momentalno prekinite tostiranje, tostirajte smrznuti hleb ili podgrejte prethodno tostiran hleb za samo 30 sekundi.

 • Otvori promenljive širine za automatsko centralno pozicioniranje hleba

  Idealan za tanje i deblje kriške hleba, otvor promenljive širine automatski centralno pozicionira hleb što omogućava savršene rezultate svaki put.

 • Demontažna posuda za mrve za jednostavno čišćenje

  Demontažna posuda za mrve se lako izvlači i omogućava lako i paktično čišćenje.

   

 • Ručica za visoko podizanje tosta

  Jednostavno uklonite i najmanje komade tosta zahvaljujući praktičnoj ručici za visoko podizanje.

Karakteristike
Snaga 850  
Nivoi kontrole 7  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Tater za odmrzavanje odmrzava hleb i automatski omogućava još vremena za tostiranje hleba.
Funkcija zagrevanja automatski smanjuje vreme tostiranja za oko 30 sekundi, tako da se ohlađeni tost može zagrejati, a da ne zagori.
Ne, naši tosteri nisu prilagođeni kesicama za tost.
Uz pomoć ove funkcije možete podići hleb iznad otvora za hleb i tako ukloniti manja peciva, kao što su lisnato testo ili đevreci, a da ne opečete prste!
Na radnoj površini koja ima dovoljno prostora oko sebe i udaljena je od zapaljivih predmeta (zavese, korpe, utičnice itd.). Nikada ga ne ostavljajte bez nadzora.
Gotovo svaki tip hleba koji se može kupiti u prodavnici. Imajte u vidu da se suvi hleb brže tostira od svežeg hleba. Zamrznuti hleb se duže tostira. Pomoću podesivog termostata možete odrediti nivo tostiranja u skladu sa sopstvenim ukusom. Ako se kriška hleba zaglavi u aparatu, isključite ga i pustite da se ohladi. Nakon toga možete izvaditi krišku hleba bez rizika od opekotina.
Vreme i nivo tostiranja mogu zavisiti od razlika u vlažnosti različitih tipova hleba. Blago suvi hleb treba tostirati na vrlo niskom položaju. Veoma svež hleb ili hleb od celog zrna treba tostirati na nešto višem položaju. Hleb sa neravnom površinom, kao što su engleske zemičke, nekad treba tostirati na višem položaju.
Da, možete tostirati hleb sa žitaricama.
Ne možete tostirati hleb sa suvim voćem. Tostiranjem će hleb dobiti loš ukus i voće se može ugljenisati, što može dovesti do materijalnih oštećenja.
Ne preporučujemo zagrevanje ili tostiranje proizvoda koji su prekriveni ili posuti šećerom.
Da. Zahvaljujući funkciji automatskog centriranja na svim našim tosterima i ekstra dubokim i širokim otvorima na novim modelima, možete lako tostirati zemičke, pogačice ili debele kriške hleba, a da se ne zalepe za grejne elemente.
Ne. Nikada ne koristite toster za pečenje, grilovanje ili odmrzavanje druge hrane sem hleba.
Ovo je moguće samo u aparatima koji su posebno prilagođeni zagrevanju malih peciva. Imajte u vidu da u toster mogu stati najviše 2 do 3 peciva, kako bi se izbegla koncentracija toplote.
Ne, aparat podržava samo jednu funkciju tokom upotrebe.
Suv hleb se tostira brže od svežeg hleba. Zamrznuti hleb se tostira još sporije.
Pomoću birača nivoa zapečenosti možete da podesite tostiranje u skladu sa svojim željama.
Pre čišćenja, održavanja ili odlaganja, isključite toster i pustite da se ohladi. Za čišćenje spoljašnjosti tostera i kabla napajanja koristite meku krpu i blago nakvašeni sunđer i deterdžent. Zatim temeljno osušite toster. Da biste očistili fioku za mrvice, uklonite je i prebrišite vlažnom krpom. Ne perite je u mašini za pranje sudova. Prilikom održavanja tostera nikada ne koristite jake deterdžente, metalni pribor ili abrazivne žičane sunđere. I, nikada ne dodirujte grejni element.
Ručica tostera ostaje spuštena samo kada je toster priključen na napajanje. Ako niste uklonili problem, isključite toster iz napajanja i okrenite ga iznad sudopere i blago protresite kako biste uklonili eventualne velike mrvice koje blokiraju mehanizam. Ako još uvek niste uklonili problem, odnesite toster u ovlašćeni servis.
Do neravnomernog zagrevanja dolazi kada stavite jednu krišku hleba u toster sa dva proreza.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Standardni hleb kvadratnog oblika. Imajte u vidu da se stariji hleb brže tostira od svežeg hleba. Za tostiranje zamrznutog hleba potrebno je više vremena, u zavisnosti od modela. Toster je taster za tostiranje zamrznutog hleba.
Ne morate da bacate pripremljen tost, koristite funkciju podgrevanja (u zavisnosti od modela).
Isključite aparat i pustite da se ohladi. Isključite ga iz napajanja pre vađenja hleba. Nakon toga možete izvaditi krišku hleba bez rizika od dodirivanja grejnog elementa. Nikada ne ostavljajte toster bez nadzora tokom rada.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.