TEFAL Equinox TT420D30

Equinox TT420D30 Elegantan dizajn od nerđajućeg čelika

Toster sa 2 otvora elegantnog dizajna i kontrolnom pločom jednostavnom za upotrebu

 • Kućište od nerđajućeg čelika & hromirani nerđajući čelik na vrhu
 • 3 podešavanja: stop, zagrevanje & odmrzavanje sa svetlosnim indikatorom

Oznaka: TT420D30

Kada je elegancija u kombinaciji sa performansama

Otkrijte novi Tefal Equinox toster.

Toster sa dva otvora osigurava najbolje pripremljen tost svakog dana: prednja kontrolna ploča će mnogo olakšati sva podešavanja.

Taster za zagrevanje (7 nivoa tamnjenja) sa staklom za uveličavanje i svetlosnim indikatorom za preglednije podešavanje.

Plus, 3 tastera za jednostavnu upotrebu: za prekidanje procesa tostiranja u bilo koje vreme, taster za odmrzavanje zamrznutog hleba & taster podgrevanje već tostiranog hleba.

Takođe, toster ima funkciju visokog izbacivanja tosta kako biste mogli da izvadite i najmanje kriške hleba i demontažnu fijoku za mrvice kako biste održavali toster čistim samo jednim pražnjenjem fijoke.

Na sve to, benefit ovog tostera je robustan dizajn & kućište od brušenog nerđajućeg čelika.

Osnovno
 • Prednja kontrolna ploča: jednostavan za upotrebu

  Jednostavan pristup: sve funkcije na jednoj strani tostera

 • Tostiranje po želji

  7 nivoa tostiranja

 • Taster stop/izbacivanje sa svetlosnim indikatorom

  Mogućnost zaustavljanja procesa tostiranja u bilo koje vreme

 • Taster za odmrzavanje & podgrevanje sa svetlosnim indikatorom

  Za tostiranje zamrznutog & podgrevanje već tostiranog hleba

 • Varijabilna širina tosta

  Automatsko centriranje hleba: idealno za tanke & deblje kriške hleba.

 • Funkcija visokog izbacivanja tosta

  Za jednostavno uklanjanje tosta, čak i najmanjeg

 • Demontažna fioka za mrvice

  Za održavanje tostera čistim

 • Nerđajući čelik

Karakteristike
Snaga 900  
Nivoi kontrole 7  
Bezbedni hladni zidovi aparata    
Boje Nerđajući čelik  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Tater za odmrzavanje odmrzava hleb i automatski omogućava još vremena za tostiranje hleba.
Funkcija zagrevanja automatski smanjuje vreme tostiranja za oko 30 sekundi, tako da se ohlađeni tost može zagrejati, a da ne zagori.
Ne, naši tosteri nisu prilagođeni kesicama za tost.
Uz pomoć ove funkcije možete podići hleb iznad otvora za hleb i tako ukloniti manja peciva, kao što su lisnato testo ili đevreci, a da ne opečete prste!
Na radnoj površini koja ima dovoljno prostora oko sebe i udaljena je od zapaljivih predmeta (zavese, korpe, utičnice itd.). Nikada ga ne ostavljajte bez nadzora.
Gotovo svaki tip hleba koji se može kupiti u prodavnici. Imajte u vidu da se suvi hleb brže tostira od svežeg hleba. Zamrznuti hleb se duže tostira. Pomoću podesivog termostata možete odrediti nivo tostiranja u skladu sa sopstvenim ukusom. Ako se kriška hleba zaglavi u aparatu, isključite ga i pustite da se ohladi. Nakon toga možete izvaditi krišku hleba bez rizika od opekotina.
Vreme i nivo tostiranja mogu zavisiti od razlika u vlažnosti različitih tipova hleba. Blago suvi hleb treba tostirati na vrlo niskom položaju. Veoma svež hleb ili hleb od celog zrna treba tostirati na nešto višem položaju. Hleb sa neravnom površinom, kao što su engleske zemičke, nekad treba tostirati na višem položaju.
Da, možete tostirati hleb sa žitaricama.
Ne možete tostirati hleb sa suvim voćem. Tostiranjem će hleb dobiti loš ukus i voće se može ugljenisati, što može dovesti do materijalnih oštećenja.
Ne preporučujemo zagrevanje ili tostiranje proizvoda koji su prekriveni ili posuti šećerom.
Da. Zahvaljujući funkciji automatskog centriranja na svim našim tosterima i ekstra dubokim i širokim otvorima na novim modelima, možete lako tostirati zemičke, pogačice ili debele kriške hleba, a da se ne zalepe za grejne elemente.
Ne. Nikada ne koristite toster za pečenje, grilovanje ili odmrzavanje druge hrane sem hleba.
Ovo je moguće samo u aparatima koji su posebno prilagođeni zagrevanju malih peciva. Imajte u vidu da u toster mogu stati najviše 2 do 3 peciva, kako bi se izbegla koncentracija toplote.
Ne, aparat podržava samo jednu funkciju tokom upotrebe.
Suv hleb se tostira brže od svežeg hleba. Zamrznuti hleb se tostira još sporije.
Pomoću birača nivoa zapečenosti možete da podesite tostiranje u skladu sa svojim željama.
Pre čišćenja, održavanja ili odlaganja, isključite toster i pustite da se ohladi. Za čišćenje spoljašnjosti tostera i kabla napajanja koristite meku krpu i blago nakvašeni sunđer i deterdžent. Zatim temeljno osušite toster. Da biste očistili fioku za mrvice, uklonite je i prebrišite vlažnom krpom. Ne perite je u mašini za pranje sudova. Prilikom održavanja tostera nikada ne koristite jake deterdžente, metalni pribor ili abrazivne žičane sunđere. I, nikada ne dodirujte grejni element.
Ručica tostera ostaje spuštena samo kada je toster priključen na napajanje. Ako niste uklonili problem, isključite toster iz napajanja i okrenite ga iznad sudopere i blago protresite kako biste uklonili eventualne velike mrvice koje blokiraju mehanizam. Ako još uvek niste uklonili problem, odnesite toster u ovlašćeni servis.
Do neravnomernog zagrevanja dolazi kada stavite jednu krišku hleba u toster sa dva proreza.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Standardni hleb kvadratnog oblika. Imajte u vidu da se stariji hleb brže tostira od svežeg hleba. Za tostiranje zamrznutog hleba potrebno je više vremena, u zavisnosti od modela. Toster je taster za tostiranje zamrznutog hleba.
Ne morate da bacate pripremljen tost, koristite funkciju podgrevanja (u zavisnosti od modela).
Isključite aparat i pustite da se ohladi. Isključite ga iz napajanja pre vađenja hleba. Nakon toga možete izvaditi krišku hleba bez rizika od dodirivanja grejnog elementa. Nikada ne ostavljajte toster bez nadzora tokom rada.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.