TEFAL Tastea Tea Maker BJ551

Tastea Tea Maker BJ551 Najbolja priprema, pri idealnoj temperaturi i idealnom vremenu potapanja  

Tastea aparat za pripremu čaja vam daje potpunu kontrolu nad procesom pripreme, sa ekspertskom preciznošću i kontrolom temperature za sve vaše omiljene čajeve. Zahvaljujući 8 podešavanja temperature (40°c, 60°c, 70°c, 80°c, 85°c, 90°c, 95°c,100°c) sa mogućnošću potapanja od 1 do 10 min i mogućnošću održavanja toplote vašeg čaja i do 8h. Ovaj aparat priprema savršen čaj, sa poboljšanim funkcijama za izvanredno iskustvo pripreme čaja.

Oznaka: BJ551B10

Tastea aparat za pripremu čaja 

Tajna za pripremu savršene šoljice čaja je veoma precizna kontrola temperature.

Tastea aparat za pripremu čaja karakteriše kućište od vatrostalnog stakla i podešavanje 8 nivoa temperature.

Naslađujte se u miru vašim omiljenim čajem – iz grupe belih i zelenih čajeva, sa optimalnom nižom temperaturom pripreme, ili crnim čajevima sa višim podešavanjima – sa kapacitetom od 1,5L koji je savršen za svaku priliku.

Poboljšane karakteristike i dizajn, uključujući demontažno sito od nerđajućeg čelika za jednostavnu pripremu i održavanje i praktično održavanje toplote, stavljaju vam ekspertsku preciznost na dohvat ruke

Osnovno
 • Čaj pripremljen do savršenstva sa kontrolom temperature i potapanja

  Pripremite vaš čaj sa ekspertskom preciznošću: 8 podešavanja temperature (40, 60, 70, 80, 85, 90, 95, 100°C) omogućava idealan odabir temperature za sve vaše omiljene čajeve od belog i zelenog čaja na nižim temperaturama, do crnih na višim podešavanjima. Potapanje od 1 do 10 min vam garantuje da će vaš čaj biti potopljen u optimalnom vremenu.

 • Opcija održavanja toplote

  Odaberite održavanje toplote koje vam je potrebno od 1 do 8h. Vaša priprema će biti spremna za piće tokom celog dana i sačuvaće sve prednosti i arome.

 • Kapacitet 1.5L, kućište od vatrostalnog stakla

  Veliki kapacitet od 1.5L je savršen za rukovanje u svakoj prilici, sa veoma kvalitetnim vatrostalnim kućištem za dugotrajne performanse.

 • Elektronska kontrolna baza sa digitalnim ekranom

  Digitalne kontrole sa jednostavnim za održavanje velikim ekranom kako biste lakše očitali vaš odabir.

 • Demontažno sito od nerđajućeg čelika

  Priprema čaja je jednostavna sa veoma kvalitetnim demontažnim sitom, za brzo i praktično održavanje i dugotrajne performanse.

Karakteristike
Materijal aparata Staklo  
Baza koja se rotira za 360 stepeni    
Odabir temperature Elektronski  
Control Type on power base or on handle  
Auto programs    
Vrsta utikača Evropska  
Plug Shape Right Angle Plug  
Uputstva i priručnik