TEFAL WIZZO QB307538

WIZZO QB307538 Zavolećete svog saveznika u kuhinji!

Wizzo će pojednostaviti vaš život u kuhinji. Zahvaljujući svojim dodacima za kolače, uključujući patentiranu Flex Whisk žicu za mućenje, uspeh je zagarantovan svaki put: kolači, pizza i ostale ukusne pripreme više neće biti misterija za vas. Recepti koje ste oduvek želeli da pripremite, ali nikada se niste usuđivali. Zahvaljujući prednjem otvoru i bočnim tasterima, nema potrebe za okretanjem glave okretanjem aparat u svim smerovima. Wizzo zna kako da se uklopi u bilo koju kuhinju, a ravan zadnji deo aparata omogućava da se Wizzo bez problema uklopi na svako mesto u kuhinji. Uz pomoć Wizzo aparata, iznenadićete sami sebe!

Oznaka: QB307538

C

Sa Wizzom kao saveznikom u kuhinji, ne postoji nešto što ne možete postići

Stvarni talent je znati kako iskoristiti pomoć a zatim zahvaljujući tome otkriti sopstveni potencijal: Wizzo je tu kako bi vam olakšao pečenje i kuvanje.

Uz njegovo planetarno okretanje, Wizzo je profesionalac za mućenje, miksanje, mešenje (zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Bez obzira da li se radi o slatkom ili slanom jelu koje pripremate, Wizzo je spreman na sve.

Wizzo će vam biti pri ruci, kako bi vam pomogao da realizujete svoje ideje i nadmašite samog sebe u kuhinji zahvaljujući raznovrsnim detaljnim receptima i tutorijal videima kako biste saznali sve savete i trikove u kuhinji.

Njegov jednostavan oblik i okrugli dizajn otkrivaju njegov prijateljski i odani karakter.

Ubrzo ćete dobiti kuvarsku groznicu i bićete iznenađeni koliko toga ćete naučiti!

Za kratko vreme bićete ponosni na svoje novostečene veštine i rado ćete deliti svoje znanje sa drugima..

Osnovno
 • Iznenadite sami sebe Wizzo aparatom!

  Pravi talent je iskoristiti pomoć pa tako i pri tome otkriti sopstveni potencijal u kuvanju. Wizzo predstavlja "čaroliju i praktičnost" i dizajniran je kako bi poednostavio vaš život u kuhinji. Čim počnete, nova kulinarska otkrića će samo da nadolaze!

   

 • Izuzetno brzo mućenje

  Jedinstvena i patentirana tehnologija Flex Whisk, belance u trenu pretvara u kompaktnu smesu, čak i iz samo jednog jajeta.

 • Jednostavna upotreba i odlaganje

  Dizajniran za savršenu praktičnost pri upotrebi, sa mnogobrojnim funkcijama koje su vam na raspolaganju, za jednostavnu upotrebu. Prednja strana aparata dizajnirana je kako bi optimizovala prostor na vašem kuhinjskom prostoru i omogućila Wizzo aparatu da se bez problema uklopi na svako mesto koje odaberete za njega. 

 • Optimalni rezultati miksanja

  Planetarno okretanje dodataka za testo i glave aparata omogućava da dostigne svaki deo posude, za glatke i homogene rezultate mešanja.

 • Dodaci za testo

  Patentirani dodatak Flex Whisk za lagane pripreme, plastični dodatak za mešenje i kuka za testo od nerđajućeg čelika za teška testa. Uz Wizzo aparat ćete moći da pripremite sve vrste ukusnih peciva!

 • Elegantna posuda za miksanje od nerđajućeg čelika

  Wizzo ima posudu od nerđajućeg čelika od 4L sa zaštitom od prskanja, savršeno za celu porodicu. Pripremite do 40 komada mafina ili 3 pizze (prečnika 28 cm, sa debelom korom) da biste oduševili svoju porodicu i prijatelje!

 • Brzo i snažno

  700 W i 4 brzine sa puls funkcijom, za glatku i homogenu smesu. 

 • Savladajte veći broj recepata za pripremu ukusnih jela

  Kompatibilan sa 4 dodatka (blender, seckalica, mlin za meso, rende/seckalica) kako biste zadovoljili sve potrebe vaše porodice i sve njihove ukuse.

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 recepata!

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na Tefal web stranici, 25 novih recepata, od svakodnevne užine do ukusnih dezerata.

 • Uključen blender zapremine 1L

  Pomešajte sveže voće za smoothie, pripremite smesu za palačinke, uživajte u vrućim ili hladnim supama i još mnogo toga.

 • Uključen mlin za mlevenje mesa

  Mlin za mlevenje mesa obuhvata 2 rešetke od nerđajućeg čelika za srednje i krupno mlevenje. 

 • Uključen dodatak za rendanje

  Ovaj dodatak za rendanje/seckanje uključuje 3 demontažna dodatka od nerđajućeg čelika, za direktno posluživanje u posudu. 

Karakteristike
Snaga 700  
Ukupni kapacitet posude 4  L
Žica za mućenje DA  
Pulse funkcija    
Broj funkcija 6  
Vrste funkcija Mućenje, Mešanje, Mešenje, Rendanje/Seckanje, Mlevenje  
Planetarno okretanje    
Kompaktna    
Testo za hleb 0,8  kg
Testo za kolač 2,7  kg
Materijal posude Brušeni nerđajući čelik  
Blender DA  
Kapacitet blendera 1  L
Materijal posude blendera Plastika  
Rende/seckalica    
Funkcije rendanja i seckanja Sitno rendanje, Grubo rendanje, Seckanje  
Dodatak za mućenje DA  
Dodatak za mešenje DA  
Mlin za meso    
Velika posuda NE  
Dodaci za kupovinu    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.