TEFAL MASTERCHEF PRO KUHINSKA MAŠINA QB625D38

MASTERCHEF PRO KUHINSKA MAŠINA QB625D38 Ostvarite svoje kulinarske snove!

Ostvarite svoje kulinarske snove!

Bilo da želite da napravite jednostavnu tortu za večeru ili sofisticirani recept za posebni događaj, Masterchef Pro vam pomaže da napravite magiju uz pomoć ovog aparata. Zahvaljujući snažnom motoru od 1200W, tri kvalitetna dodatka i posudi kapaciteta 5.5L, neka svaki kolač bude ostvarenje sna koje ćete deliti sa porodicom i prijateljima! Pripremite ukusne domaće obroke uz dodatke uključene u pakovanje: stakleni blender, seckalicu, mlin za meso. Njegov dizajn završna obrada daju Masterchef Pro bezvremenski efekat koji će savršeno izgledati na vašem kuhinjskom pultu. Pustite magiju u vašu kuhinju!

Oznaka: QB625D38

Ostvarite svoje kulinarske snove!

Bilo da želite da napravite jednostavnu tortu za večeru ili sofisticirani recept za posebni događaj, Masterchef Pro vam pomaže da napravite magiju uz pomoć ovog aparata.

Zahvaljujući snažnom motoru od 1200W, tri kvalitetna dodatka i posudi kapaciteta 5.5L, možete pripremiti do 2kg smese za kolače ili 45 kapkejkova i 1,6kg testa za hleb ili 4 testa za picu u jednom potezu!

Neka svaki kolač bude ostvarenje sna koje ćete deliti sa porodicom i prijateljima! Pripremite ukusne domaće obroke uz dodatke uključene u pakovanje: stakleni blender, seckalicu, mlin za meso.

Njegov dizajn završna obrada daju Masterchef Pro bezvremenski efekat koji će savršeno izgledati na vašem kuhinjskom pultu. Pustite magiju u vašu kuhinju!

Osnovno
 • Vaš novi omiljeni aparat u kuhinji!

  Zahvaljujući njenom snažnom motoru, posudi kapaciteta 5.5L i vrhunskom dizajnu, vaša kuhinjska mašina Masterchef Pro će postati vaš najbolji saveznik u kulinarskim pripremama!

 • Dvostruko planetarno okretanje za optimalne rezultate mešanja!

  Zahvaljujući dvostrukom planetarnom okretanju, glava i dodatak za testo rotiraju se u suprotnim smerovima pružajući brze, glatke i homogene rezultate.

 • Kapacitet posude 5,5L

  Umutite do 12 belanaka, napravite do 45 kapkejkova i napravite 4 testa za picu bez napora zahvaljujući velikoj posudi kapaciteta 5,5L

 • Završna obrada od vrhunskog livenog metala

  Oduševiće vas spoj brušenog metala i snaga aparata, koji radi sav posao za vas, čak i mešenje teških testa!

 • Metalni dodaci izuzetnog kvaliteta

  Mešenje testa, miksiranje, mućenje: kuka od livenog metala za testo, dodatak za miksiranje i žica za mućenje savršeni za svakodnevnu upotrebu.

 • 3 strujna priključka

  3 strujna priključka za širok izbor potencijalnih kompatibilnih dodataka.

 • Pripremite domaće koktele i smoothies

  Blender 1.4 L idealan za koktele, drobljenje leda, smoothie i ostale ukusne napitke. Sečiva su demontažna za lako čišćenje.

 • Pripremite omiljene ćufte od mesa, tartar biftek i hamburgere kod kuće!

  Dodatak za mlevenje mesa uključuje 3 rešetke za različite tipove mlevenja (sitno, srednje i krupno) kao i dodatak za kobasice i kebab. Tacna i sečiva i pladanj su od nerđajućeg čelika.

 • Uživajte u sveže seckanom voću i povrću

  Seckalica ima 3 različita dodatka od nerđajućeg čelika za direktno posluživanje u posudu. Idealno za sve vrste povrća i voća, sira, čokolade, oraha i badema. Lako do salate od voća i povrća.

Karakteristike
Snaga 1200  
Ukupni kapacitet posude 5.5  L
Žica za mućenje DA  
Metalni kalup    
Pulse funkcija    
Broj funkcija 6  
Vrste funkcija Mućenje, Miksiranje, Mešenje, Blendiranje, Seckanje, Mlevenje mesa  
Planetarno okretanje    
Testo za hleb 1.6  kg
Testo za kolač 2  kg
Materijal posude Polirani nerđajući čelik  
Blender DA  
Kapacitet blendera 1,4  L
Materijal posude blendera Staklo  
Rende/seckalica    
Funkcije rendanja i seckanja Seckanje, Sitno/Krupno rendanje  
Dodatak za mućenje DA  
Dodatak za mešenje DA  
Mlin za meso    
Velika posuda NE  
Dodaci za kupovinu    
Boje BRUŠENI METAL  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.