TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB538

MASTERCHEF GOURMET QB538 Obožavaćete svog kuhinjskog pomagača!

Masterchef Gourmet će pojednostaviti vaš boravak u kuhinji. Sa svojim dodacima za mešanje, uključujući patentiranu Flex Whisk žicu za mućenje, uspeh je zagarantovan svaki put: kolači, kiševi, pice i ostali recepti više neće biti tajna za vas. Sve ono o čemu ste sanjali ali se niste usudili da spremite, sada će biti moguće. Sa podizanjem sa prednje strane i kontrolnim tasterima sa bočne strane, više nema potrebe da se okrećete i pomerate aparat. Masterchef Gourmet zna kako da se uklopi u svaku kuhinju, a dizajn mu omogućava da pristaje gde god da ga postavite. Sa Masterchef Gourmet ćete iznenaditi sami sebe!  

Nema toga što sa Wizz multipraktikom nećete moći!

Masterchef Gourmet zna kako da vas prati, da bude pomoć u otkrivanju vaših potencijala: tu je da olakša pečenje i kuvanje.

Uz planetarno kretanje, Masterchef Gourmet je pravi profesionalac u miksiranju, mešenju i penastom mućenju (zahvaljujući patentiranoj Flex žici za mućenje).

Bilo da spremate slatke ili slane poslastice, on je uvek spreman.

Masterchef Gourmet će biti uz vas, pomoći vam da oživite svoje ideje i zablistate u kuhinji uz pomoć recepata, tutorijala koji će vam pokazati savete i trikove.

Jednostavan oblik i zaobljeni dizajn otkrivaju njegovu praktičnost.

Uskoro će vas uhvatiti kulinarska groznica i bićete iznenađeni koliko daleko ćete stići!

Za kratko vreme ćete sa ponosom deliti vaše znanje i umeće...

 

 

 

 

 

Osnovno
 • 3 ekskluzivna nastavka

  Masterchef Gourmet sa 3 ekskluzivna nastavka pomaže vam da za tren oka pripremite vazdušaste dezerte. Kombinacija patentiranog Flex Whisk dodatka, Flex činije i Delica'tool dodatka vam pomaže da uštedite vreme i trud! 

 • Ekskluzivni Delica'tool dodatak za savršenu pripremu za tren oka!

  Iskoristite multipraktik i za delikatne poteze i ne gubite više vreme i trud radeći ovo sami! Umešajte lakše sastojke (belanca, šlag) u gušće i za tren oka ćete dobiti vazdušaste rezultate.

   

 • Ekskluzivna Flex posuda: prva 3-u-1 silikonska posuda koja će vam olakšati pripremu!

  Pripremite sve za testo bez brojnih manipulacija zahvaljujući ekslkuzivnoj 3-u-1 Flex posudi!   
  • Flex posuda se može koristiti u mikrotalasnoj: otopite sastojke u ovoj silikonskoj posudi  
  • Kada mesimo, obično nam je potrrebno više posuda, Flex posuda je kompatibilna sa multipraktikom
  • Jednostavna za odlaganje: odložite je u činiju kuhinjskog multipraktika 

 • Ekskluzivna Flex tehnologija žice za mućenje za savršene rezultate, čak i od samo jednog jajeta.

  Zahvaljujući posebno dizajniranom proširenom trećem redu na žici za mućenje ona lako dopire do dna posude, mešajući sve sastojke za lagane i vazdušaste rezultate za tren oka!

 • Planetarno kretanje za optimalne rezultate miksiranja!

  Planetarno kretanje nastavka za testo i glave aparata omogućava dosezanje do svakog dela posude, za glatke i homogene rezultate.  

 • Metalni set za testo visokog kvaliteta

  Patentirani Flex Whisk dodatak za lagane pripreme, liveni nastavak za mešenje i livena kuka za testo. Masterchef Gourmet dodaci su savršeni za svakodnevnu upotrebu!  

 • Brz i snažan!

  1100W i 8 brzina sa pulsnom funkcijom, za glatke i ravnomerne rezultate mešanja.

 • Posuda od nerđajućeg čelika kapaciteta 4.6L sa ručkama

  Zhavaljujući kapacitetu od 4.6L možete u isto vreme umutiti smesu od 10belanaca, smesu za 40 cupcake kolača ili zamesiti testo za tri velike pice.

 • Nemate inspiraciju? Uživajte u knjizi sa 33 recepta!

  Knjiga recepata je dostupna na Tefal sajtu i sadrži 33 recepta, od svakodnevnih grickalica do ukusnih poslastica, uključujući 8 recepata posvećenih ekskluzivnom  Delica'tool dodatku.

 • Proširite mogućnosti!

  Kompatibilan sa 7 opcionih dodataka (plastični ili blender od nerđajućeg čelika, mini seckalica, mlin za meso, seckalica, set za testeninu, sokovnik) kako biste mogli da udovoljite ukusima cele porodice.

 • Blender dodatak zapremine 1.5L

  Pripremite smoothie od svežeg voća, napravite palačinke i još mnogo toga. Posuda bllendera ima gradaciju za lakše merenje i poklopac zahvaljujući kom se mogu dodavati sastojci i tokom miksiranja.

Karakteristike
Broj recepata KNJIGA RECEPATA ONLINE  
Knjiga recepata    
Snaga 1100  
Pulse funkcija    
Planetarno okretanje    
Ukupni kapacitet posude 4.6  L
Materijal posude Nerđajući čelik  
Blender DA  
Kapacitet blendera 1.5  L
Dodatak za mućenje DA  
Dodatak za mešenje DA  
Žica za mućenje DA  
Dodatni pribor uključen Flex posuda, Delica'tool dodatak  
Prostor za kabl    
Boje SREBRNA  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.