TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB514

MASTERCHEF GOURMET QB514 Savršeno pečenje i mnogo više, bez mnogo truda!

Priprema savršenih kolača svakoga dana! Masterchef Gourmet vam pomaže da svakodnevno pripremite domaće kolače kako biste uživali u njima sa svojom porodicom. Zahvaljujući dodacima za testo koji uključuju i jedinstvenu Flex Whisk žicu za mućenje, dodatak za mešenje i kukicu za testo, uspeh je uvek zagarantovan! S motorom od 1100W i posudom zapremine od 4,6L, pripremite do 1,8kg smjese, 10 bjelanjaka ili 800g teškog tijesta. Posjetite fantastični svijet kolača zahvaljujući 7 dostupnih nastavaka.

Oznaka: QB514G38

Priprema savršenih kolača svakoga dana!

Posedovanje multipraktika više nije luksuz.

Masterchef Gourmet vam pomaže svakodnevno da pripremite slatka i slana jela: kolačiće, pite, kapkejkove, testo za hleb, pizze ...

Zahvaljujući patentiranoj Flex Whisk žici za mućenje kao i dodatku za mešenje i kuki za testo, Masterchef Gourmet služi za mešanje, mešenje, miksiranje.

Oduševite svoju porodicu i prijatelje zahvaljujući ovom jednostavnom aparatu za pripremu naimirnica i njegovim dodacima koji osiguravaju raznovrsnost.

Domaće specijalitete nikada nije bilo tako jednostavno pripremiti!

Osnovno
 • Ekskluzivna Flex Whisk tehnologija za savršene rezultate mućenja, čak i sa jednim jajetom. 

  Zahvaljujući posebno dizajniranoj proširenoj trećoj žici, Flex Whisk žica za mućenje lako doseže dno posude, miksirajući sve smjse kako bi bile lagane i vazdušaste za kratko vreme!

 • Planetarno okretanje za optimalne rezultate miksiranja!

  Planetarno okretanje dodataka za testo i glave miksera osiguravaju da se dostigne svaki deo posude, za glatke i homogene rezultate miksiranja.

 • Brzo i snažno

  Snaga od 1100 W i 8 brzina sa puls funkcijom, za glatko i homogeno miksiranje.

 • Set za testo vrhunskog kvaliteta.

  Patentirani Flex Whisk dodatak za laganije pripreme, dodatak za mešenje i kuka za testo. Masterchef Gourmet set za testo je savršen za svakodnevnu upotrebu!

 • Posuda od nerđajućeg čelika sa ručkama, zapremine 4.6L

  Umutite do 10 belanaca, napravite do 40 kolačića, 3 velika esta za pizzu, sve zahvaljujući posudi zapremine od 4.6L.

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 recepata!

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na Tefal web stranici, sa 25 recepata za otkriti, od svakodnevnih grickalica do ukusnih dezerata.

 • Obogatite svoj meni!

  Kompatibilan sa dodacima (plastična ili inox blender, mini seckalica, rende, set za testo) kako biste zadovoljili sve potrebe vaše porodice kao i njihovo čulo ukusa.

 • Uključen blender zapremine 1.5L

  Pomešajte sveže voće i pripremite osvežavajući smoothie, pripremite testo za palačinke, uživajte u toplim ili hladnim supama i još mnogo toga. Posuda blendera sa indikatorima za zapreminu osigurava jednostavno praćenje količine sastojaka, a uz filter za punjenje olakšano je dodavanje sastojaka tokom miksiranja.

 • Dodatak za seckanje uključen u pakovanje

  Uživajte u sveže seckanom povrću i voću! Ova seckalica uključuje 4 dodatka od nerđajućeg čelika koji se mogu ukloniti za direktnu upotrebu u posudi, uključujući i dodatak za rendanje krompira.

Karakteristike
Žica za mućenje Flex žica za mućenje  
Pulse funkcija    
Planetarno okretanje    
Testo za hleb 0,8  kg
Testo za kolač 1.8  kg
Dodatak za mućenje DA  
Dodatak za mešenje DA  
Prostor za kabl    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.