TEFAL MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS KUHINJSKA MAŠINA QB51K138

MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS KUHINJSKA MAŠINA QB51K138 Hajde da napravimo tortu!

Masterchef Gourmet kuhinjska mašina sa dečjim setom za pečenje vam nudi potpuno nov način za provođenje kvalitetnog vremena i stvaranje uspomena sa vašom decom. Otkrijte potpunu radost pečenja sa malim pomoćnikom u kuhinji, sa kuhinjskom mašinom izuzetnih performansi i kompletnim dečjim setom za pečenje koji nudi beskrajnu inspiraciju: set za dekoraciju, mini modle u obliku životinja, pečati za kolače, recepti za decu i set mernih posuda različitih boja.

Oznaka: QB51K138

Materchef Gourmet kuhinjska mašina & dečji set za pečenje

Kvalitetno vreme provedeno zajedno nikada nije bilo ovako ukusno! Masterchef Gourmet sa dečjim setom za pečenje na savršen način spaja porodice, sa kompletnim dečjim setom za pečenje i kuhinjskom mašinom za beskrajnu inspiraciju i jednostavne savršene dezerte.

Snaga od 1100W nudi performanse bez kompromisa i napredne karakteristike: patentirana Flex žica za mućenje za savršeno mućenje čak i samo jaja, planetarno kretanje za homogeno miksiranje, jednostavne kontrole, savršen kapacitet od 4.6L, i još mnogo toga.

Dečji set za pečenje – sa setom za dekoraciju, mini modlama u obliku životinja, pečatima za kolače, receptima za decu i setom mernih posuda različitih boja, sve u praktičnoj torbici – garantuje sate kvalitetnog zajedničkog vremena.

Dečji set inspiriše decu da pomognu u kuhinji, povećava njihovo samopouzdanje i pomaže u stvaranju neprocenjivih uspomena kojih ćete se sećati godinama – za zadovoljstvo svih onih koji mogu da probaju konačne rezultate!

Osnovno
 • Kompletan dečji set za pečenje

  Kuhinjska mašina izuzetnih performansi i kompletan dečji set za pečenje nude sate zajedničke zabave u kuhinji, za kvalitetno porodično vreme, sa pečenjem koje je prilagođeno deci, za jedinstveno iskustvo

 • Beskrajna kreativnost

  Savršen način da provedete kvalitetno vreme sa decom: set za dekoraciju, mini modle u obliku životinja, zabavni pečati za kolače, recepti za decu i set dečjih mernih posuda.

 • Special edition torbica

  Dodajte lični pečat zajedničkom iskustvu, sa dekorativnom torbicom za jednostavno odlaganje.

 • Izvanredna kuhinjska mašina

  Kuhinjska mašina sa snažnim motorom od 1100W za odlične rezultate u trenu, sa našom ekskluzivnom Flex žicom za mućenje, za savršene rezultate svaki put.

 • Savršeno, a jednostavno miksiranje

  Planetarno kretanje obezbeđuje homogene rezultate i teksturu profesionalnog kvaliteta, sa 5 brzina + pulsno podešavanje, za sve vaše potrebe.

 • 8 recepata jednostavnih za pripremu

  Jednostavni recepti zajedno sa raznobojnim mernim posudama, za aktivnosti koje podižu samopouzdanje i beskrajno kvalitetne zajedničke trenutke.

 • Mogućnost popravke u periodu od 10 godina

  Tefal se obavezao da će obezbediti rezervne delove u periodu od 10 godina nakon kupovine (odnosi se samo na kuhinjsku mašinu, ne na dodatke), i na taj način dati svoj doprinos zaštiti životne sredine i borbi protiv otpada.

 • Izvanredan set za testo

  Metalni set izuzetnog kvaliteta sadrži Flex žicu za mućenje, za lagane pripreme, livenu žicu za mešenje i livenu kuku za testo, za gušće smese.

 • Savršen kapacitet od 4.6L

  Kapacitet savršen za svaku priliku: posuda od nerđajućeg čelika zapremine 4.6L, za 40 kapkejkova ili testo za 3 ukusne pice

 • Opcioni dodaci

  Pretvorite kuhinjsku mašinu u višenamenski uređaj, sa raznovrsnim nastavcima (prodaju se zasebno) kao što su plastični blender, mini seckalica, mlin za meso, seckalica, sokovnik.

Karakteristike
Žica za mućenje Flex žica za mućenje  
Knjiga recepata    
Pulse funkcija    
Planetarno okretanje    
Materijal posude Nerđajući čelik  
Blender NE  
Dodatak za mućenje Metal  
Dodatak za mešenje Metal  
Velika posuda NE  
Dodaci za kupovinu    
Prostor za kabl    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.