TEFAL MASTERCHEF GOURMET + KUHINJSKA MAŠINA QB612D38

MASTERCHEF GOURMET + KUHINJSKA MAŠINA QB612D38 Snažan za sve vaše kulinarske inspiracije!

Masterchef Gourmet+ mikser: dajte mašti na volju!

 

Vi imate kreativnost, Masterchef Gourmet+ ima snagu! Masterchef Gourmet+ mikser za testo je savršen pomoćnik za pravljenje torte, uz motor snage 1100 W i posudu kapaciteta 4.6 L za 1.8 kg testa za kolače - i sve inspiracije za kuvanje. Zahvaljujući jedinstvenoj Flex Whisk žici za mućenje napravite savršeno vazdušaste belance čak i od jednog jajeta. Napravite smesu za kolače, testo za hleb ili picu. Uz sve ovo, aparat ima kućište sa posudom i tasterom sa finom završnom obradom. Pripremite ukusne domaće obroke zahvaljujući dodacima: blender od nerđajućeg čelika, seckalica i mlin za meso.

Oznaka: QB612D38

Masterchef Gourmet+ mikser: oslobodite svoju kreativnost!

Nijedan dan ne treba proći bez domaćeg kolača! Zahvaljujući Masterchef Gourmet + mikseru, napokon možete osloboditi svoju kreativnost zahvaljujući mnogobrojnim funkcijama.

Uživajte u čokoladnom musu, keksu, makarunsima, voćnim pitama, picama.

Masterchef Gourmet+ mikser za testo je posebno dizajniran za ljude poput vas, koji uživaju u pravljenju kolača i žele da budu nenadmašivi.

Uz motor od 1100W i 3 komplementarna dodatka za pecivo, Masterchef Gourmet+ vam pomaže da razvijete kulinarske veštine.

Mućenje, miksiranje, mešenje: vi imate kreativnost, Mastechef ima snagu. Uz 100% elegantno metalno kućište i posudu kapaciteta 4.6 litara, Masterchef Gourmet+ ispunjava sva vaša očekivanja.

Eksperimentišite i napravite nove, sofisticirane recepte već danas!

Osnovno
 • Savršeno čvrsto i vazdušasto mućeni belanci svaki put, čak i u malim količinama!

  Zahvaljujući posebno dizajniranoj produženoj žici, Flex Whisk lako dopire do dna posude, mešajući sve sastojke za lagane i vazdušaste rezultate za tren oka!

 • Dvostruko planetarno okretanje za optimalne rezultate mešanja!

  Zahvaljujući dvostrukom planetarnom okretanju, glava i dodatak za testo rotiraju se u suprotnim smerovima pružajući brze, glatke i homogene rezultate.

 • Lagana i vazdušasta mućena belanca svaki put!

  Ekskluzivna Flex Whisk Tehnologija za savršene rezultate, čak i od jednog jajeta.

 • Metalni dodaci izuzetnog kvaliteta

  Mešenje testa, miksiranje, mućenje: kuka od livenog metala za testo, dodatak za miksiranje i Flex Whisk žica za mućenje savršeni za svakodnevnu upotrebu.

 • Brušena, livena završna obrada

  Kućište od livenog metala podnosi čak i pripremu teškog testa za hleb! Posuda atraktivne srebrne boje i efekat ogledala.

 • Posuda kapaciteta 4.6 L sa velikom vertikalnom ručkom

  Umutite do 10 belanaca, napravite do 40 mafina i pripremite 3 velika testa za picu zahvaljujući posudi od 4.6 L. Upotreba je lakša nego ikad, zahvaljujući velikoj vertikalnoj ručki.

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 predloženih recepata!

 • Pripremite domaće koktele, smoothies i supe

  Blender sa temoizolovanim staklom kapaciteta 1.5 L od nerđajućeg čelika idealan za koktele, drobljenje leda, smoothie, supe i ostale ukusne napitke. Sečiva su demontažna za lako čišćenje.

 • Uživajte u sveže seckanom voću i povrću

  Seckalica uključuje 4 demontažna dodatka od nerđajućeg čelika za sitno i krupno rendanje, seckanje i rendanje krompira. Čišćenje je jednostavno zahvaljujući direktnom posluživanju u posudu.

 • Pripremite omiljene ćufte od mesa, tartar biftek i hamburgere kod kuće!

  Dodatak za mlevenje mesa uključuje 2 rešetke za različite tipove mlevenja (srednje i krupno). Samooštreća sečiva za optimalne rezultate.

Karakteristike
Snaga 1100  
Ukupni kapacitet posude 4,6  L
Žica za mućenje Flex žica za mućenje  
Metalni kalup    
Pulse funkcija    
Broj funkcija 6  
Vrste funkcija Mućenje, Miksiranje, Mešenje, Blendiranje, Seckanje, Mlevenje mesa  
Planetarno okretanje    
Kompaktna    
Testo za hleb 0,8  kg
Testo za kolač 1,8  kg
Materijal posude Polirani nerđajući čelik  
Blender DA  
Kapacitet blendera 1,5  L
Materijal posude blendera Brušeni nerđajući čelik  
Rende/seckalica    
Funkcije rendanja i seckanja Seckanje, Sitno/Krupno rendanje  
Dodatak za mućenje Metal  
Dodatak za mešenje Metal  
Mlin za meso    
Velika posuda NE  
Dodaci za kupovinu    
Prostor za kabl    
Boje BRUŠENI METAL  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.