TEFAL MASTERCHEF GOURMET+ QB632

MASTERCHEF GOURMET+ QB632 Snažan ali temeljan, za savršeni mousse, tiramisu i ostale deserte!

Oslobodite svoju kreativnost! Masterchef Gourmet + je moćan, ali temeljan koji vam pomaže da pripremite sve vrste poslastica! Zahvaljujući svom snažnom motoru od 1100W i posudi od 4.6L, ​​možete pripremiti do 40 cupcakes kolača odjednom. Masterchef Gourmet + u pakovanju ima 3 ekskluzivna dodatka: jedinstvenu fleksibilnu žicu za mućenje Flex Whisk (za dobijanje savršenih vazdušastih belanaca), Flex Bowl (3 u 1 dodatna silikonska posuda) i Delica'tool (za pripremu vazdušastih poslastica u bilo kom trenutku) , Pripremite smese za kolače ili zamesite hleb ili pizza testo, uz pomoć dodataka za mešanje ili mešenje. Sve to, u lepo oblikovanom kućištu sa lepom posudom i tasterima.

Uživajte u pripremi dezerta!

Nijedan dan ne bi trebao završiti bez domaćeg kolača!

Uz Masterchef Gourmet +, konačno možete slobodno vladati svojom kreativnošću zahvaljujući mnoštvu funkcija.

Uživajte u čokoladnom mousse-u, tiramisu, souffleu, makarunsima i vazdušastim dezertima zahvaljujući kombinaciji 3 ekskluzivna dodatka (patentirana žica za mućenje Flex Whisk, Flex Bowl i Delica'tool).

Masterchef Gourmet + je posebno dizajniran za ljude poput vas, koji vole kolače i žele da se istaknu.

Mućenje, mešanje i mešenje: imate kreativnost, on ima snagu i delikatnost. Masterchef Gourmet + sa svojim elegantnim 100% metalnim kućištem i 4,6 litarskom posudom sa sjajno ispoliranom površinom ispunjava sva vaša očekivanja.

Eksperimentišite i stvorite nove, sofisticirane recepte danas!

Osnovno
 • 3 ekskluzivna dodatka

  Masterchef Gourmet + u pakovanju ima 3 ekskluzivna dodatka koji vam pomažu da pripremite vazdušaste dezerte za veoma kratko vreme. Kombinacija patentirane fleksibilne žice za mućenje, fleksibilne posude i Delica'tool dodatka aparat štedi vaše vreme i napor!

 • Ekskluzivni Delica'tool dodatak za savršene rezutate

  Poduzmite temeljne korake zahvaljujući multipraktiku i prestanite da gubite vreme i trud radeći pripremajući kolače ručno! pripremite lagane pripreme (belance, šlag, ...) u gušće i dobijte vazdušaste rezultate u bilo kom trenutku.

 • Ekskluzivna fleksibilna posuda 3 u 1 od silikona za još lakšu pripremu.

  Napravite sve svoje pripreme testa bez brojnih manipulacija zahvaljujući ekskluzivnoj 3-u-1 fleksibilnoj posudi!
  • Fleksibilna posuda može da se koristi u mikrotalasnoj pećnici: rastopite sastojke direktno u silikonskoj posudi
  • Druga posuda: kod pečenja nam često treba više od jedne posude, fleksibilna posuda je dizajnirana kako bi bila kompatibilna sa vašim multipraktikom
  • Jednostavno za odlaganje: odlaganje direktno u posudu kuhinjskog aparata

 • Ekskluzivna tehnologija fleksibilne žice za mućenje, efikasno čak i kada je samo jedno jaje u pitanju.

  Zahvaljujući specijalno dizajniranoj žici za mućenje Flex Whisk koja lako doseže dno posude, sve svoje sastojke možete lagano pripremiti za kratko vreme!

 • Planetarno okretanje za savršene rezultate mešanja!

  Planetarno kretanje alata za testo i glave aparata doseže se svaku ivicu posude, za glatke i homogene rezultate mešanja.

 • Izuzetan kvalitet metalnog seta za testo

  Patentirana žica za mućenje Flex Whisk za lagane pripreme, dodatak za mešenje i dodatak za mešanje težih testa. Masterchef Gourmet + set za testo savršen je za svakodnevnu upotrebu!

 • Brz i snažan

  Snaga: 1100 W i 8 brzina + pulse funkcija, za glatko i brzo miksiranje.

 • Posuda 4,6l sa velikim verikalnim ručkama

  Umutite do 10 belanaca, pripremite do 40 cupcake kolača i 3 velike pizze zahvaljujući posudi kapaciteta od 4,6 l. Zahvaljujući velikim vertikalnim ručkama, upotreba je jednostavna.

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 33 ideje za recept!

  Knjiga recepata dostupna za skidanje na Tefal web stranici sa 33 recepta, od svakodnevnih grickalica do ukusnih dezerata, uključujući 8 recepata posvećenih ekskluzivnom dodatku Delica'tool.

 • Obogatite svoj meni!

  Kompatibilan sa 7 dodataka (plastični ili inox blender, mini seckalica, mlin za mlevenje mesa, rende / seckalica, set za testo, sokovnik) kako biste zadovoljili sve potrebe vaše porodice!

 • Uključen blender kapaciteta1.5L

  Idealan za koktele, drobljenje leda, smoothie, supe i još mnogo toga, ovaj elegantni blender od nerđajućeg čelika zapremine 1,5L otporan je na tople i hladne sastojke. Sečiva se takođe mogu ukloniti za jednostavno čišćenje.

 • Dodatak za rendanje

  Uživajte u sveže seckanom i rendanom povrću i voću! Ova seckalica uključuje 4 dodatka od nerđajućeg čelika koji se mogu ukloniti za direktnu upotrebu u posudi, uključujući i dodatak za rendanje krompira.

 • Uključen mlin za mlevenje mesa

  Pripremite svoje kuglice od mesa, tartar ili hamburger u svom domu! Mlin za meso uključuje dve rešetke od nerđajućeg čelika (za srednje i krupno mlevenje). Njegovo sečivo je samooštreća, za optimalne rezultate.

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.