TEFAL DOUBLEFORCE COMPACT DO546838

DOUBLEFORCE COMPACT DO546838 Moj kompaktni i uspešni "duet" u kuhinji

 

Zašto birati silu okretanja ili brzinu kada se radi o multipraktiku?

 

DoubleForce Compact je moj uspešni "duet" u kuhinji sa dva izlaza motora koji osiguravaju optimalnu radnu brzinu i silu za okretanje posude. Zahvaljujući raznovrsnim programima i dodacima ovaj napredni multipraktik sa izuzetnim performansama osmišljen je tako da uspešno odgovara svim vašim svakodnevnim potrebama prilikom pripreme namirnica.

 

Oznaka: DO546838

C

DoubleForce Compact multipraktik: moj uspješni saveznik u kuhinji!

Zahvaljujući DoubleForce Compact multipraktiku, nema potrebe birati brzinu ili silu!

Uz pomoć dva različita izlaza motora, ovaj multipraktik pruža najbolje od oba sveta.

Opremljen sa 800 W snage, glavnom posudom zapremine 3 L i posudom za blender zapremine 1.25 L, nudi ukupno 6 opcija brzine, DoubleForce Compact omogućava sve vrste priprema, od najmanjih do najvećih, a zauzima vrlo ograničen prostor na vašoj radnoj površini.

Uz raznovrsne dodatke, DoubleForce Compact je vaš multipraktik za sve, koji zahvaljujući brojnim dodacima seče, usitnjava, secka, miksira, meša i još mnogo toga.

Kompaktan kada se radi o prostoru koji zauzima, ali snažan, DoubleForce Compact je vaš najbolji "duet" u kuhinji!

Osnovno
 • Dva različita izlaza motora

  Svaki izlaz motora osigurava optimalnu radnu brzinu i silu koja pokreće posudu. Ljubičasta: niska brzina, ali snažna snaga za pokretanje posude za usitnjavanje sastojaka. Narandžasta: velika brzina, ali manje snage za okretanje posude blendera.

   

 • Ušteda prostora

  DoubleForce Compact zauzima ograničeni prostor na kuhinjskoj ploči zahvaljujući dizajnu direktnog pogona, optimalnom otisku svog motornog bloka i korpi kako bi lepo i bezbedno odložili dodatke za seckanje u glavnoj posudi.

 • Raznovrsni dodaci

  DoubleForce kompaktni multipraktik opremljen je velikim brojem namenskih i efikasnih dodataka: sečiva od nerđajućeg čelika za usitnjavanje i seckanje svih vrsta sastojaka; Dva dvostrana diska od nerđajućeg čelika za krupno i sitno seckanje povrća ili sira; Jedan dodatni disk od nerđajućeg čelika za rendanje tvrdih sastojaka; Blender za miksiranje ukusnih supa, sokova, smoothie-ja itd .; Dodatak za mešenje za pripremu bilo koje vrste testa od retkih do teških; Seckalica za sitno usitnjavanje luka, belog luka, začinsko bilje, itd .; Disk za mućenje šlaga za dezert i emulgovanje umaka poput majoneza.

 • Snažan multipraktik velikog kapaciteta

  Zahvaljujući motoru snage 800 W, 3 L kapaciteta glavne posude i 1.25 L kapaciteta posude blendera, DoubleForce compact multipraktik je opremljen za obradu svih vrsta namirnica, od najmanjih do najvećih. 

 • 6 brzina

  Za svaki izlaz motora, 2 različita nivoa podešavanja brzine i pulse funkcija moguće je manuelno prilagoditi što predstavlja 6 podešavanja koje imate na raspolaganju prilikom pripreme raznovrsnih jela i namirnica. 

Karakteristike
Broj funkcija 29  
Ukupni kapacitet posude 3.0  L
Snaga 800  
Pulse funkcija    
Broj dodataka 9  
Blender DA  
Kapacitet blendera 1.25  L
Materijal posude blendera Plastika  
Dodatak za seckanje Nož od nerđajućeg čelika  
Krupno rendanje Dvostrani disk za rendanje i seckanje  
Sitno rendanje Dvostrani disk za rendanje i seckanje  
Ostali dodaci za rendanje Disk za sitno rendanje  
Dodatak za mešenje    
Dodatak za emulgovanje Disk  
Mini seckalica    
Špatula    
Prostor za dodatke Odlaganje u posudi  
Prostor za kabl    
Može da se pere u mašini za posuđe    
Može da se pere u mašini za posuđe - detalji Svi delovi osim motora  
Boje Crno siva  
Podešavanje brzina 2  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre nego što prvi put upotrebite robota, operite sve delove dodataka u toploj sapunici (pogledajte odeljak o čišćenju aparata u uputstvu za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite motornu jedinicu na ravnu, čistu i suvu površinu.
Uključite uređaj u izvor napajanja.
Trebalo bi da ostavite vruće tečnosti da se ohlade do sobne temperature pre pripreme. Nemojte da sipate vruće sastojke u posudu, jer zaptivke mogu da se deformišu usled toplote.
Veće brzine se koristite za dodatke kao što su sečiva ili diskovi za seckanje i redanje, dok presa za agrume ili alatka za mešenje testa treba da se koriste pri nižim brzinama.
Dugme za pulsiranje se koristi kada su vam potrebni kratki udari snage pri optimalnoj brzini. Ova funkcija se često primenjuje kada koristite blender, a kontroliše je sam korisnik, što znači da vi određujete koliko dugo aparat radi u ovom režimu. Ovo je koristan način da izbegnete prekomernu obradu sastojaka. Na primer, možete da je koristite za dodavanja voća u mešavinu za tortu na kraju pripreme ili za blendiranje mekog voća u jogurtu kada pripremate smuti.
Sečivo od nerđajućeg čelika se koristi za miksiranje, blendiranje, pravljenje prezli, testa, peciva i kolača. Dodatak blendera se koristi za tečne pripreme (tj. za pripremu supa, milkšejkova itd.) ili za pravljenje pirea od mekog voća ili kuvanog voća i povrća. Ne treba da koristite za mlevenje mesa ili mešenje gustog testa i peciva.
Za ublažavanje boje, istrljajte obojane delove krpom ili papirom natopljenim uljem za kuvanje, a onda ih operite kao i obično.
Neophodno je da ovaj postupak čišćenja sprovedete odmah nakon upotrebe kako bi se smanjile mrlje.

Isključite aparat iz izvora napajanja.
Operite dodatke odmah nakon upotrebe da biste ih jednostavnije očistili.
Operite i osušite dodatke. Možete sve da ih operete u mašini za pranje sudova, u vodi ili pod slavinom, sa izuzetkom motorne jedinice, sklopa mlina za meso (reduktor + glava mlina)*, pogonske jedinice miksera* i kućišta sokovnika* (* u zavisnosti od modela). Njih prebrišite vlažnim sunđerom.
Kada ih osušite, premažite sečivo i rešetku mlina uljem za kuvanje da biste ih obložili.
Sipajte toplu vodu i nekoliko kapi tečnosti za pranje sudova u posudu miksera, zatvorite poklopac otvora za ubacivanje hrane, nekoliko puta aktivirajte funkciju Pulse, isključite aparat iz izvora napajanja i isperite posudu.
Noževi dodataka su veoma oštri, pa pažljivo rukujte njima.
Mnogo procesora za hranu sadrži delove koji se mogu prati u mašini za pranje sudova, kao što su posuda ili sečiva. Međutim, ovo često zavisi od samog modela, pa više informacija potražite u uputstvima za upotrebu i održavanje aparata. Nikada ne smete da perete kućište motora procesora za hranu u mašini za pranje sudova.
Proverite da li je sistem zaključavanja pravilno postavljen. Kod svih procesora za hranu morate da pravilno postavite posudu i poklopac pre obrade hrane. Ovo je sigurnosna funkcija koja onemogućava okretanje nepokrivenih sečiva. Kada posudu i poklopac postavite na mesta, njihove oznake će se poklopiti.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Ako sipate vruću tečnost u posudu, toplota može da deformiše zaptivke; prevelika količina tečnosti; nepravilna zamena osovinske zaptivke nakon pranja.
Disk za emulgovanje obrađuje hranu drugačije od dve uobičajene žice za mućenje. Kada koristite disk za emulgovanje, mešavina se rotira u čitavoj posudi, a kada koristite dve žice za mućenje, vazduh brže ulazi u mešavinu i testo postaje laganije i mekše.
Procesor za hranu je aparat koji obavlja većinu postupaka u sklopu pripreme hrane, i to brže i jednostavnije nego što biste sami to uradili. Glavne funkcije procesora za hranu su seckanje, rendanje i mešanje. Gotovo svi dostupni procesori za hranu takođe imaju i funkcije različitih tipova sečenja.
Kuhinjska mašina radi drugačije od procesora za hranu, jer alatke za mešanje vise sa ruke aparata, dok su alatke za mešanje u procesoru za hranu pričvršćene za dno posude. Kuhinjska mašina je prvenstveno namenjena za mešenje testa i mešavina za tortu. Procesor za hranu može da se koristi za ove pripreme, ali je manje efikasan od kuhinjske mašine. Ako želite da pripremite kolač, trebalo bi da uzmete u obzir vreme pripreme. Često je kuhinjska mašina bolji izbor za ove pripreme. Imajte u vidu da je procesor za hranu znatno manji od kuhinjske mašine.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.