TEFAL QUICKCHEF QUARTZITE 8IN1 20SP HB65L

QUICKCHEF QUARTZITE 8IN1 20SP HB65L 8 u 1, toliko mnogo mogućnosti uz tako malo napora

Snažno miksiranje nadohvat ruke

Zahvaljujući Quickchef štapnom mikseru uživajte u optimalnoj snazi bez napora. Jednostavno pripremite mnoštvo jela za tren oka, zahvaljujući motoru snage 1000 W izuzetnih performansi i kontroli sa 20 brzina, podesivih bez zaustavljanja miksera uz pomoć intuitivnog, jednostavnog izbornika. Zaštita od prskanja i ručka koja ne kliza pružaju udobnost upotrebe, dok delovi koji mogu da se peru u mašini za pranje posuđa omogućavaju jednostavno čišćenje. Uz to dobija se još i merna posuda od 800 ml, mini seckalica od 500 ml i žica za mućenje. Dobija se i dodatak od 3l procesor za hranu koji vam omogućava pripremu različitih jela jer ima još 5 funkcija : rendanje, mešenje, seckanje, usitnjavanje, za sve vaše recepte.

Quickchef 8u1 štapni mikser: Snažno miksiranje nadohvat ruke

Toliko recepata pripremljenih na jednostavan način!

Zahvaljujući Quickchef štapnom mikseru uživajte u optimalnoj snazi bez napora.

Jednostavno pripremite mnoštvo jela za tren oka, zahvaljujući motoru snage 1000 W izuzetnih performansi i kontroli sa 20 brzina, podesivih bez zaustavljanja miksera uz pomoć intuitivnog, jednostavnog izbornika.

Zaštita od prskanja i ručka koja ne kliza pružaju udobnost upotrebe, dok delovi koji mogu da se peru u mašini za pranje posuđa omogućavaju jednostavno čišćenje.

Uz to dobija se još i merna posuda od 800 ml, mini seckalica od 500 ml i žica za mućenje.

Dobija se i dodatak od 3l procesor za hranu koji vam omogućava pripremu različitih jela jer ima još 5 funkcija : rendanje, mešenje, seckanje, usitnjavanje, za sve vaše recepte.

*compared to our own classic 2 blades technology

Osnovno
 • Izuzetne performanse

  Uživajte u izuzetnim performansama motora snage 1000 W za jednostavno miksiranje.

 • Zaštita od prskanja

  Omogućava neophodnu praktičnost u kuvanju.

 • Intuitivno podešavanje brzina

  Promenite brzinu bez zaustavljanja štapnog miksera jednostavnim izborom brzina

 • Ručka mekana na dodir

  Ergonomski dizajn, za bolju kontrolu čak i kada su mokre ruke.

 • Merna posuda 800 ml (ukupan kapacitet)

 • Seckalica 500 ml (ukupan kapacitet)

 • Žica za mućenje

 • Dodatak procesor hranu 3l

  Novi dodatak od 3L sa 5 funkcija: rendanje, seckanje, mešenje, usitnjavanje i mlevenje svih vaših priprema. Zahvaljujući iskoristivmm kapacitetu 2 l (ukupan 3 l) + špatula.

Karakteristike
Pulse funkcija    
Turbo funkcija    
Materijal stope štapnog miksera Nerđajući čelik  
Demontažna stopa štapnog miksera    
Dozer    
Kapacitet bokala (ml) 800  ml
Seckalica    
Kapacitet seckalice 500  ml
Žica za mućenje    
Mekani dodir    
Može da se pere u mašini za pranje sudova    

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbegli prskanje, unesite mikser do polovine posude i pritisnite dugme za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvek prvo isključite aparat pre nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste seckali orašaste plodove (bademe, lešnike itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix", moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprečava prskanje. Polako povećavajte brzinu u zavisnosti od načina pripreme.
Ne, uvek isključite aparat pre svake intervencije.
Svi delovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za pranje sudova, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženim sunđerom.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.