TEFAL HBL TURBOMIX RELIFT HB121

HBL TURBOMIX RELIFT HB121 Ukusni recepti u jednom potezu!

Tefal Turbomix štapni mikser je dizajniran da zadovolji sve potrebe miksiranja, sa snagom od 350W za rezultate bez napora. Ovaj mikser je jednostavan za upotrebu, sa jednom brzinom za optimalne rezultate miksiranja raznovrsnih sastojaka pritiskom na dugme, dok izdržljivi ZELKROM noževi osiguravaju dugotrajne performanse.

 

Tefal Turbomix: štapni mikser za jednostavnu upotrebu

Obezbeđujući brze rezultate sa potpunom lakoćom, Tefal Turbomix štapni mikser je dizajniran da čini kuvanje jednostavnijim i ukusnijim svakoga dana.

Ovaj štapni mikser sa lakom kontrolom brzine, omogućava vam da postignete optimalne rezultate sa raznovrsnim receptima i sastojcima jednim pritiskom na dugme. 

Snaga od 350W čini miksiranje brzim i bez napora, dok ZELKROM noževi osiguravaju izuzetnu izdržljivost tokom upotrebe.

Pogodnosti za upotrebu su odvojivi delovi koji se lako peru u mašini za posuđe i ergonomska ručka sa teksturom za maksimalnu udobnost.

U paketu je i zaštita od prskanja, za uredno miksiranje koje čini kuvanje jednostavnijim svakoga dana.

 

 

 

 

 

Osnovno
 • Brzi rezultati miksiranja

  Snaga od 350W zajedno sa dva izdržljiva noža za brze rezultate na svim omiljenim receptima, omogućavajući optimalno miksiranje raznovrsnih namirnica.

   

 • Jednostavna kontrola jednim dugmetom

  Jedna univerzalna brzina za poboljšanu jednostavnost upotrebe, sa besprekornim rezultatima na dohvat ruke, samo pritiskom na dugme.

   

 • Jednostavno čišćenje

  Odvojivi delovi koji se mogu prati u mašini za posuđe, obezbeđuju pogodnost za svakodnevnu upotrebu.

   

   

 • Dugotrajni ZELKROM noževi

  Visokokvalitetni ZELKROM noževi su napravljeni da traju, obezbeđujući dugotrajne performanse.

 • Ergonomični dizajn

  Ergonomična ručka sa teksturom, za udobnu upotrebu.

 • Pametne karakteristike

  Zaštita od prskanja za čistiju kuhinju i maksimalnu udobnost.

   

Karakteristike
Materijal stope štapnog miksera Nerđajući čelik  
Demontažna stopa štapnog miksera    
Dozer    
Može da se pere u mašini za pranje sudova    

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbegli prskanje, unesite mikser do polovine posude i pritisnite dugme za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvek prvo isključite aparat pre nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste seckali orašaste plodove (bademe, lešnike itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix", moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprečava prskanje. Polako povećavajte brzinu u zavisnosti od načina pripreme.
Ne, uvek isključite aparat pre svake intervencije.
Svi delovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za pranje sudova, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženim sunđerom.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.