TEFAL IXEO QT1020

IXEO QT1020 Briga o odeći zahvaljujući prvom aparatu koji predstavlja sveobuhvatno rešenje za peglanje i održavanje vaših tkanina.

Tefal IXEO je izuzetno sveobuhvatno rešenje za peglanje i održavanje vaših tkanina, za potpunu udobnost i praktičnost pri upotrebi, kako biste u najkraćem roku izgledali savršeno. Integrisana Smart vertikalna ploča sa 3 pozicije nudi potpuno novo iskustvo peglanja, sa ergonomskim uspravnim dizajnom, visokim stepenom udara pare i laganim peglanjem. Bez potrebe za daskom za peglanje, Tefal IXEO je savršeno rešenje za savršen izgled bez upornih nabora, svakoga dana.

Tefal IXEO aparat nudi sveobuhvatna rešenja za peglanje & održavanje vaših tkanina.

Nudeći revolucionarno iskustvo sa izvanrednim, sveobuhvatnim rešenjem peglanja i održavanja vaše odeće, otkrijte Tefal IXEO aparat, kako biste zadovoljili sve vaše potrebe zahvaljujući jednom praktičnom aparatu.

Izuzetno efikasan udar pare i lagano peglanje dolaze zajedno sa ugrađenom Smart vertikalnom pločom sa tri pozicije, koja nudi udoban uspravan i nagnut položaj za peglanje, sa poboljšanom ergonomijom.

Efikasno uklanjanje nabora postiže se snagom od preko 1600W i Turbo Steam tehnologijom koja nudi visoku snagu pritiska pumpe od 5 bara.

Zahvaljujući brzom zagrevanju od 45 sekundi savršenom za ispravljanje nabora u poslednjem minutu i Smart Protect sistemu, nudimo vam pametan aparat sa temperaturom prilagođenom za sve vrste tkanina bez potrebe za podešavanjem: savršena odeća u trenu!

Lagani dodatak za peglanje, sa laganim dizajnom čini ovaj dodatak dvostruko lakšim u odnosu na klasičnu peglu.

Poboljšane funkcije zaokružuju savršeni IXEO sveobuhvatni aparat za peglanje i održavanje odeće - bez potrebe za daskom za peglanje.

Iz Tefala

Osnovno
 • Praktičnost i jednostavnost sa ugrađenom Smart pločom

  Tri uspravne i nagnute pozicije sa poboljšanom ergonomijom nude veću jednostavnost i efikasnost pri peglanju, uz vrhunski dizajn - znači više nema potrebe za daskom za peglanje.

 • Efikasno uklanjanje nabora

  Tehnologija grejne ploče pegle u kombinaciji sa Turbo Steam tehnologijom sa pritiskom udara pare od 5 bara, proizvodi efikasan način uklanjanja nabora, sa rezultatima na koje možete računati.

 • Unapređena jednostavnost upotrebe zahvaljujući novoj glavi za peglanje

  Potpuno novi dizajn nudi praktično i lagano iskustvo pri peglanju uz glavu za peglanje koji je dvostruko lakši od klasične pegle na paru.

 • Praktičnost i savršeni rezultati za tren oka

  Brzo vreme za zagrevanje od 45 sekundi znači da je vaš aparat u potpunosti spreman kada vam zatreba, kako biste izgledali besprekorno za kratko vreme.

 • Izuzetna praktičnost zahvaljujući demontažnom rezervoaru za vodu

  Velika zapremina rezervoara za vodu od 1 L osigurava dugotrajan proces peglanja i jednostavno dolivanje vode.

 • Bezbedno za sve vrste tkanina

  Mogućnost upotrebe na svim vrstama tkanina, čak i onim najosetljivijim kao što je svila.

 • Fleksibilnost i praktičnost zahvaljujći smart demontažnoj bazi

  Za potpunu fleksibilnost i praktičnost, prenosna i lagana baza omogućava vam da osvežite vašu odeću u bilo koje vreme, bilo gde, za upotrebu na zavesama, nameštaju i još mnogo toga.

 • Dodatne prednosti: osvežavanje i dezinfikovanje odeće

  Intenzivna snaga udara pare uništava do 99,99% bakterija, osvežava i uklanja neprijatne mirise, za sveže odevne predmete i savršenu higijenu.

 • Praktičnost zahvaljujući uključenim dodacima

  Određeni modeli uključuju praktičnu dodatnu opremu kao što je četka za tkanine, dizajnirana za deblje tkanine i štipaljke za pričvršćivanje vaše odeće na integrisanu Smart vertikalnu ploču.

 • Jednostavno prenošenje

  Zahvaljujući malim točkovima ispod aparata, prenošenje aparata je jednostavno, tako da možete da ga pomerate na jednostavan način.

Karakteristike
PERFORMANSE PARE & SNAGE
Snaga 1500  
Ispust pare 25  g/min
Glava za paru Stainless Steel soleplate  
Vreme zagrevanja 45  s
Čišćenje    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Podesiva šipka Double  
Štipaljka    
Kontrolisanje pare na ručki    
Kukica za kačenje    
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 1  L
Automatsko isključivanje Yes  
Taster za uključivanje/isključivanje Pritiskanje rukom  
Rezervoar za vodu Demontažni  
Autonomija 40  min
Indikator kada je para spremna    
Prostor za odlaganje kabla Hook  
Demontažna baza    
Točkovi    
Sistem protiv kamenca Kertridž  
Steam on demand    
Heated soleplate    
Usage Vertical & Horizontal  
DUG VEK TRAJANJA
Indikator za pojavu kamenca    
DODACI
Dodaci Četka za tkanine  
OSTALE KARAKTERISTIKE
Boje Crno bakarna  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte da koristite aparat. Da biste izbegli opasnost, odnesite ga na popravku u ovlašćeni servisni centar.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.