TEFAL PRO STYLE CARE IT8460

PRO STYLE CARE IT8460 Izuzetno snažan za profesionalne rezultate

Zahvaljujući Tefal Pro Style Care aparatu za vertikalno peglanje, doživite savršeno ispeglanu odeću bez nabora uz sve pogodnosti i jednostavnosti peglanja tkanina. Ekskluzivni patentirani sistem vertikalne potpore Steam & Press omogućava udar pare sa dvostrukim dejstvom, za profesionalne rezultate sa jednostavnim i praktičnim ispustom pare. Uz različite pogodne funkcije, Pro Style Care je savršen za svakodnevnu upotrebu na svakoj tkanini, čak i na najosetljivijoj.

Oznaka: IT8460E0

Pro Style Care aparat za vertikalno peglanje: peglajte kao profesionalac

Za profesionalno peglanje na jednostavan način, Tefal Pro Style Care aparat za vertikalno peglanje nudi izuzetnu negu za peglanje tkanina.

Ostvarite odlične rezultate prilikom udara pare zahvaljujući ekskluzivnom patentiranom sistemu vertikalnog peglanja Steam & Press, uz jednostavan udar pare dvostrukog dejstva koji omogućava da izgledate besprekorno za kratko vreme.

Snaga od 1800W i 35 g/min neprekidnog udara pare osigurava izvanredan ispust udara pare, sa 5 podešavanja dostupnih na ručki u svrhu poboljšane jednostavnosti upotrebe, dok XL Delta Steam dodatak pruža optimalnu difuziju pare i vrhunsku preciznost.

Pro Style Care je bezbedan za upotrebu na svim vrstama tkanina, sa nizom pogodnih funkcija za besprekorne rezultate.

Osnovno
 • Ekskluzivni Steam & Press aparat za vertikalno peglanje za profesionalne rezultate

  Ekskluzivni patentirani sistem za vertikalnu peglanje Steam & Press omogućava uklanjanje nabora zahvaljujući dvostrukom dejstvu, što omogućava jednostavan način peglanja, za besprekorne rezultate za kratko vreme.

 • XL Delta Steam dodatak

  Savršena ravnoteža efikasnosti i preciznosti, sa optimalnom difuzijom pare za brze rezultate i posebnim dizajnom za teško dostupna mesta.

 • Izuzetno efikasno uklanjanje nabora

  Kombinacija snage od 1800W i kontinuiranog udara pare od 35 g/min za vrhunsku efikasnost udara pare sa rezultatima na koje možete računati.

 • Snažan udar pare

  Brzo zagrevanje od 45 sekundi znači da je vaš aparat spreman čim vam zatreba, kako biste izgledali besprekorno za kratko vreme.

 • 5 podešavanja pare na ručki

  Za maksimalnu praktičnost i jednostavnost upotrebe, kontrole na ručki omogućavaju vam pristup 5 komandi za podešavanja pare za sigurno i efikasno uklanjanje nabora na svim tkaninama.

 • Bezbedno za sve vrste tkanina

  Prednosti nege tkanina na ovaj način je bezbednost upotrebe na svim vrstama tkanina, čak i najosetljivijih poput svile.

 • Dugotrajne performanse

  Redovna upotreba funkcije uklanjanja kamenca osigurava duži vek trajanja proizvoda, zbog izuzetnih rezultata udara pare.

 • Demontažni rezervoar za vodu za izuzetnu praktičnost

  Velika zapremina rezervoara za vodu od 1,3 L osigurava dugotrajno peglanje i dolivanje vode koje ne može biti jednostavnije.

 • Osvežava i dezinfikuje

  Intenzivna snaga udara pare uništava 99,9% bakterija, osvežava i uklanja neprijatne mirise tokom ispuštanja pare, za svežu odeću i savršenu higijenu.

 • 5 smart dodataka uključeno u pakovanje

  Koristite četku za tkanine za deblje tkanine, dodatak za paru parnu za delikatne tkanine, dodatak za nabore, dodatak za uklanjanje dlačica i prašine i rukavica kako biste zaštitili ruku za vreme upotrebe aparata.

Karakteristike
PERFORMANSE PARE & SNAGE
Snaga 1800  
Ispust pare 35  g/min
Glava za paru Plastika  
Vreme zagrevanja 45  s
Čišćenje    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Podesiva šipka Jednostavno  
Podešavanje pare 5  
Kontrolisanje pare na ručki    
Kukica za kačenje    
Integrisalni vertikalni držač Press and Steam  
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 1,3  L
Automatsko isključivanje Yes  
Taster za uključivanje/isključivanje Pritiskanje rukom  
Rezervoar za vodu Demontažni  
Indikator za prazan rezervoar    
Autonomija 40  min
Indikator kada je para spremna    
Prostor za odlaganje kabla Hook  
Točkovi    
Sistem protiv kamenca Draining system  
Usage Vertical  
DUG VEK TRAJANJA
Indikator za pojavu kamenca    
DODACI
Dodaci Četka za tkanine, nastavak za tkanine, dodatak za nabore, dodatak za uklanjanje dlačica  
Rukavice    
OSTALE KARAKTERISTIKE
Boje Crno bakarna  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Nivo vode u rezervoaru je prenizak ==> Isključite aparat iz struje i napunite rezervoar.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite taster za paru nekoliko sekundi da biste pripremili pumpu.
Demontažni rezervoar nije pravilno umetnut ==> Proverite da li je rezervoar pravilno stavljen u proizvod.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Rezervoar za vodu nije pravilno umetnut ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Proverite da li je ventil zatvoren i da li je rezervoar pravilno umetnut u proizvod.
U aparatu ima kamenca, pogledajte odeljak „Uklanjanje kamenca“ u uputstvu.
Taster „Para“ je u položaju „Stalna para“. Pritisnite jednom da biste otključali funkciju.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte da koristite aparat. Da biste izbegli opasnost, odnesite ga na popravku u ovlašćeni servisni centar.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.