TEFAL ACCESS STEAM CARE DT9100

ACCESS STEAM CARE DT9100 Detalji čine savršen izgled

Aparat za vertikalno peglanje Tefal Access Steam Care osigurava izuzetno peglanje do najsitnijeg detalja, sa poboljšanim dizajnom koji pruža jak udar pare do 30 g / min, grejnom pločom od livenog aluminijuma i izuzetno brzog vremena zagrevanja, sa izvanrednim performansama pare, svakog dana. Mogućnost upotrebe na svim materijalima, čak i najdelikatnijim, ovaj aparat jednostavan za upotrebu sadrži vertikalnu ploču za podršku, za efekat peglanja sa savršenim rezultatima.

Oznaka: DT9100E0

Access Steam Care aparat za vertikalno peglanje: prvoklasno ispravljanje nabora

Uz savršen ispust udara pare i vertikalnu ploču za praktičnost pri ravnanju nabora, Access Steam Tefal aparat za vertikalno peglanje je savršen aparat za ispravljanje nabora u poslednjem trenutku i preciznost udara pare do poslednjeg detalja.

Ovaj izuzetno brz aparat za vertikalno peglanje udružuje snage sa vertikalnom pločom za praktično i precizno ispravljanje nabora koje donose savršene rezultate.

Postignite savršene i sigurne rezultate zahvaljujući kontinuiranom udaru pare od 30 g / min kako biste se suočili sa debljim tkaninama i tvrdoglavim naborima.

Ploča od aluminijuma osigurava bolje rezultate nego ikada, uz naprednu tehnologiju koja vam omogućava nošenje odeće neposredno nakon peglanja.

Uz brzo zagrevanje od samo 40 sekundi, vaš aparat za vertikalno peglanje je spreman za upotrebu čim vam zatreba, sa raznovrsnim naprednim funkcijama.

Osnovno
 • Vertikalna ploča uključena u pakovanje

  Iskusite vrhunsku praktičnost i jednostavnu upotrebu, uz precizan udar pare koji daje efekat peglanja sa besprekornim rezultatima.

 • Izuzetne performanse udara pare

  Moćan udar pare je vama na raspolaganju sa kontinuiranim izlazom pare do 30 g / min kako biste ispravili čak i najupornije nabore.

 • Odeća je odmah spremna za nošenje

  Nova tehnologija grejne ploče omogućava visoke performanse pare bez kondenzacije - tako da je odeća spremna za nošenje odmah nakon peglanja.

 • Pogodno za sve vrste tkanina

  Ispravljanje nabora u poslednjem trenutku i izuzetna preciznost udara pare, koje možete koristiti za peglanje kompletne gardarobe, na svim vrstama tkanina, čak i najdelikatnijih poput svile.

 • Uvek spreman

  Vaš aparat za vertikalno peglanje je spreman kada god vam zatreba. Brzo zagrevanje od 40 sekundi je sve što je potrebno za početak, za jak udar pare i savršene rezultate peglanja.

 • 3 podešavanja pare

  Ispeglajte svaku vrstu tkanine uz pomoć jedne od tri funkcije udara pare, od najdelikatnijih do najdebljih tkanina, za savršenu preciznost i rezultate.

 • Jednostavna upotreba

  Praktične funkcije olakšavaju svakodnevno peglanje: kabl od 3 metra, taster za udar pare koji se može zaključati - za kontinuirani udar pare, jednostavan pristup taster On / Off sa indikator svetlom i demontažni rezervoar za vodu.

 • 3 smart dodatka

  Koristite četku za tkanine za deblje materijale, dodatak za paru za osetljive tkanine, kukicu za vrata za udar pare bilo gde, a vertikalnu ploču za završni rezultat.

 • Osvežava i dezinfikuje

  Intenzivan udar pare ubija do 99,9% bakterija, osvežava i uklanja neprijatne mirise za vreme ispusta pare, za sveže odevne predmete i savršenu higijenu.

Karakteristike
PERFORMANSE PARE & SNAGE
Snaga 1600  
Ispust pare Do 30  g/min
Glava za paru Ceramic Soleplate  
Vreme zagrevanja 40  s
Čišćenje    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Dužina priključnog kabla 3  m
Podešavanje pare 3  
Kontrolisanje pare na ručki    
Integrisalni vertikalni držač Vertical Board  
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 200  L
Kapacitet rezervoara za vodu 200  ml
Rezervoar za vodu Demontažni  
Autonomija 9  min
Indikator kada je para spremna    
Prostor za odlaganje kabla Čičak traka  
Sistem protiv kamenca Sistem za ispiranje  
Steam on demand    
Heated soleplate    
Usage Vertical  
DODACI
Dodaci Četka za tkanine, dodatak za paru  
Kuka za vrata    
OSTALE KARAKTERISTIKE
Boje Crno bakarna  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Nivo vode u rezervoaru je prenizak ==> Isključite aparat iz struje i napunite rezervoar.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite taster za paru nekoliko sekundi da biste pripremili pumpu.
Demontažni rezervoar nije pravilno umetnut ==> Proverite da li je rezervoar pravilno stavljen u proizvod.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Aparat nije uključen u struju ili nije uključen na prekidač ==> Proverite da li je proizvod pravilno uključen u utičnicu i da li je prekidač u položaju „I“.
Proizvod je u režimu pripravnosti ==> Pritisnite taster za uključivanje/isključivanje i sačekajte dok ne prestane da trepće.
Rezervoar za vodu nije pravilno umetnut ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Proverite da li je ventil zatvoren i da li je rezervoar pravilno umetnut u proizvod.
U aparatu ima kamenca, pogledajte odeljak „Uklanjanje kamenca“ u uputstvu.
Taster „Para“ je u položaju „Stalna para“. Pritisnite jednom da biste otključali funkciju.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Koristili ste hemijska sredstva ili dodatke za uklanjanje kamenca u vodi.
Nikada ne stavljajte takve proizvode u rezervoar za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod uticajem toplote kondenzuju i dovode do toga da vaš uređaj izbacuje vodu, ostavlja smeđe kapljice ili prebrzo dotraje.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte da koristite aparat. Da biste izbegli opasnost, odnesite ga na popravku u ovlašćeni servisni centar.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.