TEFAL BODY UP body fat scale BM2520

BODY UP body fat scale BM2520 Pratite svoju telesnu težinu sa potpunom lakoćom.

Pratite svoju telesnu težinu sa lakoćom, sa Tefal Body Up telesnom vagom. Osim praćenja telesne težine, pratite udeo masti i BMI sa alatima koji se lako koriste: veliki, kristalno jasan LCD ekran, memorija kapaciteta za 8 profila i automatskim prepoznavanjem korisnika i glatkom staklenom, estetski modernom platformom za merenje. Merite promene vaše težine i BMI kako biste savršeno pratili svoje telo i zdravlje.

 

Telesna vaga sa funkcijom merenja udela masnoće 

Idite dalje od praćenja telesne težine i na lak način pratite svoje zdravlje.

Tefal Body Up telesna vaga vam pomaže da uspostavite kontrolu nad svojim telom, pomoću velikog, kristalno jasnog LCD ekrana za savršenu preciznost uz samo jedan pogled.

Memoriše do 8 profila korisnika, dovoljno za sve tipove domaćinstava, sa automatskim prepoznavanjem korisnika, za maksimalnu udobnost.

Ova telesna vaga visokih performansi ima kapacitet do 150kg (330Ibs), sa mernim korakom od 100g, sa intuitivnim kontrolama i kristalno jasnim ekranom, glatkog i modernog dizajna koji se uklapa u svaki dom.

Otkrijte telesnu vagu dizajniranu da vas vodi putem ka boljem i zdravijem.

 

 

 

 

 

Koristeći metodu bioelektrične impedancije, vodite računa o svom telu (udeo masnoće u procentima). Više od težine - uživajte u svim prednostima ove opcije za pametnu analizu težine i BMI.

 

Osnovno
 • Težina, udeo masnoće i BMI indikator

  Koristeći metodu bioelektrične impedancije, vodite računa o svom telu (udeo masnoće u procentima). Više od težine - uživajte u svim prednostima ove opcije za pametnu analizu težine i BMI.

   

   

 • default

  Veliki ekran

  Veliki ekran čini ovu vagu praktičnom i lakom za upotrebu, za svakodnevno praćenje vašeg zdravlja bez poteškoća.

   

 • Prati zdravlje cele porodice

  Memoriše i do 8 profila, za praćenje zdravlja i težine cele porodice, sa automatskim prepoznavanjem korisnika za praktičnu i laku upotrebu.

   

 • Veliki kapacitet

  Opseg merenja do 150kg (330 Ibs)

 • Precizni rezultati

  Uživajte u potpunoj preciznosti do detalja, sa koracima merenja od 100g (0.2 Ibs) za pouzdane rezultate.

   

 • Mogućnost upotrebe odmah nakon vađenja iz kutije.

  Za trenutnu upotrebu, sa litijum jonskom CR3032 već postavljenom baterijom visokih performansi kako biste odmah započeli potpuno praćenje težine i kontrolu zdravlja.

   

Karakteristike
KONTROLISANJE TEŽINE
Merenja masnoće u Kg    
SMART FUNKCIJE
Osetljiva platforma    
Memorija 8  
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Kapacitet 150  kg
Merni korak 100  g
Platforma za merenje Kaljeno staklo  
Tip baterije CR 2032  
Uključene baterije    

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Važno je uvek se meriti u isto doba dana. Najbolje je meriti se jednom nedeljno.
Ova funkcija omogućava automatski prikaz težine. Nije neophodno čekati da se prikaže „0" – odmah započinje računanje težine.
Većina modernih vaga ima prekidač pored mesta gde su baterije. Ukoliko to nije slučaj, pogledajte uputstvo za upotrebu.
Da biste u potpunosti bili zadovoljni ovim aparatom, uvek treba da se merite pod istim okolnostima:
- Uvek se merite bosonogi. Stopala moraju da su suva i pravilno postavljena na elektrode. Imajte u vidu da zadebljana koža na stopalima može uticati na merenje.
- Po mogućstvu, jednom nedeljno, odmah nakon buđenja,- 1/4 časa nakon buđenja, kako bi se voda u telu distribuirala u donje udove.
Važno je postarati se da ne postoji nikakav kontakt između nogu (butine, kolena, listovi) ili između stopala. Po potrebi, postavite papir između nogu.
Ovo zavisi od tipa aparata koji koristite:
- Dijagnostička vaga: rezultati merenja neće biti tačni.
- Druge vage za kupatilo: nema uticaja na rezultate merenja.
Uvek držite vagu na ravnoj podlozi i ne stavljajte na nju nikakve predmete.
Ako vagu nećete koristiti duže vreme, izvadite baterije.

Ako vagu ostavite uspravno tako da jedna ili više nožica bude u vazduhu ili na nju stavite neke stvari, prvo naredno merenje biće netačno.
Na kraju merenja može da se pojavi poruka „ERR“ i začuje dug pisak. Moraćete ponovo da se izmjerite.
Preporučujemo da se obratite svom lekaru kako biste utvrdili da li je vaga Body partner bezbedna za upotrebu tokom trudnoće zbog svoje bioelektrične funkcije. Međutim, ako je budete koristili, znajte da će proračun masne telesne mase biti netačan. Zato savetujemo da tu vrednost zanemarite tokom trudnoće.
Preporučujemo da uvek koristite nove alkalne baterije (LR03 baterije) i nikada ne koristite cink-ugljenične baterije (R03 baterije) ili punjive baterije (HR03 baterije).
Prilikom punjenja baterija, uvek zamenite sve baterije novim alkalnim baterijama.
Ovo se ne odnosi na vage koje se napajaju CR2032 dugmastim baterijama ili litijumskim baterijama.
Vagu možete čistiti krpom bez dlačica koja je blago nakvašena vodom.
Ne koristite žičani sunđer ili abrazivni prah. Nikad ne uranjajte uređaj u vodu.
Normalno je da se pojavljuje poruka „8888" kada se postave baterije. Proizvod je sada u fazi prvog pokretanja. Postavite ga na ravnu površinu i sačekajte da se izgubi poruka. Ako pomerite vagu ili stanete na nju dok se prikazuje poruka „8888", ponovo ćete započeti proces prvog pokretanja. Prvo pokretanje traje od 5 do 30 sekundi.
Vaga je uočila nepravilnost tokom merenja težine i rekalibracije. Moraćete da siđete sa vage i sačekate da se prikaže „0.0" pre nego što ponovo stanete.
Virtuelna tastatura aktivira se tek nakon završetka merenja.
Treba pratiti sledeće korake:
- Siđite sa vage nakon merenja,- Vaga mora da ostane na podu dok pritiskate tastere,- Pritiskajte tastere samo jednim prstom,- Tastere pritiskajte isključivo prstom (ne koristite predmete).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Da, dijagnostička vaga meri čistu mišićnu masu i oduzima je od ukupne telesne mase. Na ovaj način ona pokazuje procenat telesne masnoće, bez obzira na to gde se salo nalazi.
Tokom kalibracije vage za kupatilo koja se vrši u proizvodnom procesu, moglo je doći do manjih varijacija među vagama. Ove varijacije mogu uzrokovati manje razlike u rezultatima merenje dve različite vage za kupatilo.
Ne smejete da koristite pametnu vagu ako imate pejsmejker ili neki drugi medicinski uređaj. Pametna vaga emituju mali električni signal kroz vaše telo kako bi se izmerila telesna masnoća, što može naneti štetu ili ometati pejsmejker (ili drugi medicinski uređaj).
Budući da je od suštinske je važnosti za pravilno funkcionisanje tela, merenje stope hidriranja vam nudi upozorenje u slučaju dehidratacije.
Sastoji se od vode u organizmu, organa, kostiju i mišića, njegova uloga nije zanemarljiva po pitanju dnevne potrošnje energije.
Od suštinske je važnosti za vaše telo, rezerva energije na koju treba da obratite pažnju.
Indeks telesne mase (Body Mass Index, BMI) je međunarodni indeks koji je 1997. definisala Svetska zdravstvena organizacija.
Indeks telesne mase je mera korpulentnosti, a time i rizika od pojave gojaznosti. Meri se na sledeći način:


Indeks telesne mase je vrlo opšta mera koja nije prilagođena jednoj osobi. Ne određuje količinu sala ili mišića.
Naše vage za svoj rad koriste bioelektričnu impedansu, tzv. bioimpedansu.

U telo se šalje slaba sinusoidna struja koja lako prolazi kroz tkiva bogata vodom (mršava telesna masa: mišići, koža...), ali zauzvrat nailazi na veći otpor u tkivima s malim sadržajem vode (masna telesna masa).


Tako dobijena vrednost otpora ubacuje se u jednačine koje uzimaju u obzir vaš profil i omogućavaju nam da izračunamo vašu mršavu telesnu masu.

Masna telesna masa se dobija oduzimanjem mršave od ukupne mase tela.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.