TEFAL OPTIGRILL ELITE GC750

OPTIGRILL ELITE GC750 Savršeni rezultati pečenja od slabije do jače pečenog

Usavršite grilovanje mesa do perfekcije sa OptiGrill Elite, roštiljem za zatvorene prostore. Uspeće vam svaki put i bićete zadovoljni što ste usrećili svoje voljene bez obzira na njihov ukus kada je meso u pitanju, od slabije do jače pečenog. 

Njegova inteligencija meri debljinu mesa i uzima u obzir broj parčića mesa  kako bi automatski podesio vreme pripreme radi dobijanja savršenih rezultata pečenja.

Rezultati kao iz restorana, sa prugama na mesu, zahvaljujući novoj funkciji pojačanog pečenja.
Otkrijte novo iskustvo pečenja, na dohvat ruke, zahvaljujući intuitivnoj asistenciji u pečenju, koja će vas voditi korak po korak i obavestiti odbrojavanjem kada je vaša priprema jela završena. Dvanaest automatskih programa obezbeđuje ukusnu piletinu, ribu, povrće i još mnogo toga, bez potrebe nadgledanja. Može se prati u mašini za posuđe, tako da priprema hrane nikada nije bila lakša!

 

OptiGrill Elite, inteligentni električni roštilj: Savršeni rezultati pečenja

Roštiljajte kao profesionalac i oduševite vaše voljene bez obzira na njihov ukus kada je meso u pitanju, od slabije do jače pečenog Zahvaljujući patentiranoj OptiGrill inteligentnoj tehnologiji: automatski se podešavaju parametri u zavisnosti od debljine hrane za savršene rezultate grilovanja.

Otkrijte idealan doživljaj roštilja za zatvorene prostore: Intuitivna asistencija pri pečenju vodi vas korak po korak: znate kada da stavite i sklonite meso, bilo da volite slabije, srednje ili jače pečeno.


OptiGrill Elite takođe pruža izvanredno pečenje zahvaljujući novoj funkciji pojačanog pečenja, za meso ispečeno do savršenstva, poput onog u restoranu. 

Uživajte u beskrajnim mogućnostima, svakodnevno, zahvaljujući 12 automatskih programa koji obezbeđuju ukusnu piletinu, ribu, povrće i još mnogo toga, bez potrebe nadgledanja.


Istovremeno "Snacking & Baking" dodatak omogućava pripremu raznovrsnih slanih i slatkih recepata, kao što su pice, pite i kolači, Može se prati u mašini za posuđe, za bezbrižno pečenje, poput nijednog drugog, OptiGrill Elite sadrži knjižicu sa receptima i aplikaciju za beskonačne mogućnosti pripreme hrane!

 

 

 

 

 

Osnovno
 • Uživajte u savršenim rezultatima pečenja

  Postignite uspeh i oduševite svoje voljene svaki put, bez obzira na njihov ukus kada je meso u pitanju, od slabije do jače pečenog. Inteligentno merenje debljine mesa i uzimanje u obzir broja komada automatski podešava vreme pripreme. 

 • Najugodnij doživljaj roštiljanja

  Novi kontrolna ploča sa intuitivnom asistencijom prilikom pečenja, vodi vas korak po korak do roštiljanja na dohvat ruke: nate kada je vaše meso pripremljeno, bilo da volite slabije, srednje ili dobro pečeno. 

 • Kvalitetno pečeno kao u restoranu

  Uz funkciju pojačanog pečenja, uživajte u ukusnom i savršenom mesu sa neverovatnim prugama.

   

 • Uživajte svakodnevno u beskrajnim mogućnostima pripreme mesa

  12 automatskih programa za meso, piletinu, povrće i još mnogo toga, bez potrebe nadgledanja omogućava postizanje savršenih rezultata pečenja.

  Pripremajte ukusne hamburgere bez čekanja da stigne leto!

   

 • Za svakodnevnu inspiraciju

  Knjiga recepata sadrži 26 recepata i više od 50 na OptiGrill aplikaciji za roštiljanje u svim godišnjim dobima.

 • Recite zbogom čišćenju

  Sa posudom za sakupljanje tečnosti i pločama koje mogu da se peru u mašini za posuđe.

   

Karakteristike
Taster On/Off    
Telo Termoplastika  
Sistem za automatsko grilovanje    
Pilot svetlo    
Indikator lampica - spremno za upotrebu    
Demontažna tacna za sokove    
Demontažne ploče    
Podesiv termostat    
Može da se pere u mašini za pranje sudova    

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre čišćenja roštilja sačekajte oko 45 minuta da se uređaj ohladi. Da biste uklonili krupnije ostatke hrane sa ploča ili sa bočnih delova, preporučujemo da upotrebite drvenu ili plastičnu lopaticu. Da biste očistili gril i komponente grila, koristite krpu nakvašenu toplom vodom. Nemojte potapati gril u vodu. Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje ili sredstva koja sadrže alkohol ili benzin jer mogu da oštete uređaj.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Ovo se može desiti zbog nepravilnog čišćenja ploča za kuvanje.
Preporučujemo da isperete ploče za kuvanje na sledeći način pre stavljanja u mašinu za pranje sudova da biste uklonili sve ostatke hrane:
- Potopite ploče u vruću vodu i odmašćivač za sudove na otprilike 30 minuta,
- Istrljajte obe strane ploče sunđerom ili četkom za sudove, vrućom vodom i sredstvom za odmašćivanje sudova,
- Isperite,
- Stavite u mašinu za pranje sudova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ne jer senzori za kuvanje nisu aktivni u ručnom režimu.